Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Bożennnka39

Czy jako SYNOWA mam prawo do ROZMÓW O MAJATKU męża ?

Polecane posty

Mnie się wydaje że matka kocha swoje dzieci jednakowo,nawet gdyby ich miała piętnaście.Nie wyobrażam sobie żeby było inaczej? Mam dwoje doroslych dzieci i nie ma takich sytuacji. O czym tu mowa? Mam swoja kasę i komu chce to daję w zależności od sytuacji np.imieniny wnucząt,dzieci,pierwszy dzień do szkoły (do pierwszej klasy) itp.Nikt z moich dzieci nie ośmieliłby się pytać o moje zasoby finansowe,zwłaszcza synowa,czy zięć! O sprawy finansowe synowa moze rozmawiać ze swoją matka,a nie z teściową! I niech tak zostanie!Niech każdy liczy zagląda do swojego potfela!

Gość page up ------
jeżeli była sprawa spadkowa po smierci teścia-to rozumiem,ze mąż i jego siostra oraz matka zostali podzieleni majatkiem teścia-po smierci teściowej twój mąz bedzie się dzielił majatkiem teściowej poczytaj o prawie spadkowym-a najlepiej idx do adwokata-wizyta kosztuje około 150zł dowiesz się wszystkiego-najlepiej spisz sobie na kartce swoje pytania

Gość JudkaJudyta
do WSZYSTKICH z tego tematu : Złóżmy na takim przykładzie z życia wziętym/moi znajomi/: Jesteś jednym z wnuków DZIADKA ma jeszcze dwie wnuczki 2 letnią i 12 letnią Twoja siostrę. Dziadek MA GEST daje po 5 tyś tej 2 letniej, Twojej siostrze również a Tobie mówi : a Ty dostaniesz te pieniądze jak zdasz prawo jazdy. CO POCZUJESZ W TEDY ???????????

Gość JudkaJudyta
do WSZYSTKICH z tego tematu : Złóżmy na takim przykładzie z życia wziętym/moi znajomi/: Jesteś jednym z wnuków DZIADKA ma jeszcze dwie wnuczki 2 letnią i 12 letnią Twoja siostrę. Dziadek MA GEST daje po 5 tyś tej 2 letniej, Twojej siostrze również a Tobie mówi : a Ty dostaniesz te pieniądze jak zdasz prawo jazdy. CO POCZUJESZ W TEDY ???????????

Gość ;lkhfs'LKHFS
?

Gość mądra baba ta taeściowa
prawo do odezwania się w tej sprawie ma tylko twój mąż jako jej syn, a że on się nie odzywa to widocznie pogodził się z sytuacją, albo jest mniejszym materialistą od ciebie. ty jako jego zona powinnas to zaakcpetowac, zachowac odrobine klasy i zamknac ryj. a jak chcesz wyciagac lape po cudze pieniadze to siegnij do portfela wlasnej matki. niech tez ci da!

Gość do wyżej,,,,,,,...
widać, słychać i czuć, że jesteś PROSTACZKĄ

Gość do wyżej,,,,,,,...
Ja zawsze uczestniczę w rozmowach nawet tych związanymi z finansami z teściami, a mój mąż z moimi rodzicami.choćbyśmy mieli za jakiś czas się rozwieść ( wypluwam to słowo) to i tak na obecny czas stanowimy jedno --- rodzinkę

Gość do Bozenki39
Kochana, ja jestem synowa i akualnie moi teściowie dokonują podziału majątku. Bardzo wyraźnie podkreślaja, że to dla Sławeczka, a to dla Olgierda. Ja i druga synowa oraz zięć nawet się nie odzywamy... szkoda pary z ust, chociaż najchętniej bym powiedziała tym burakom, że kiedy słyszę ich rozmowy na temat obdarowywania "dzieci naszych" to mnie aż szarpie z wściekłosci!!! Lepiej się wyluzuj Bożenka, a zamiast tłamsic w sobie wściekłosc to zapisz się na boks i wyobraz sobie kogoś otrzymującego ciosy. Wiem co piszę, bo przebywanie ze siostrą mojego męża zaliczyć można do przyjemności typu jeżdżenie gwoździem po własnym oku. Brrrr...

Gość uffff ale temat
Autorko walcz o swoje.

Gość mondełek
masz męża pierdołę jak nie mówi o tym z matką, poza tym to na co dzień wy opłaty robicie, ale czyj jest ten dom ?

Gość uffff ale temat
jak przeczytałam temat to podobno ich a może tylko autorki męża.