Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Gość

Nie narzekajmy! zacznijmy działać! Protest! Odwołać rząd

Polecane posty

Gość bobas smyk
ahahahahahah ryży oszust będzie miał mnóstwo śmiechu i papieru do podtarcia tyłka . dwa miliony ludzi żądało referendum w sprawie "reformy" emerytalnej. i co? no i jak to się skończyło POlaczki? zbierajcie sobie podpisiki - zbierajcie. nie odpowiedzieliście mi na jedno pytanie - ILU Z WAS głosowało rok temu na ryżego oszusta????

Gość gdfdvs
zobaczycie dzieciaki jak się zaczną aresztowania, bo zdajecie sobie sprawę,że to nie jest zabawa i zawsze ktos ucierpi, jestem z Wami

Gość Emigraaaaa
Trzeba organizacji na miarę solidarności ale potrzeba przewodnika który przekona tłum

Gość dsfsdfsf
Jak nazywala sie ta stronka na ktorej ludzie glosowali przeciw ACTA .....gov.pl)

Gość ddfgg
w sprawie glosowania moze wlasnie jest tak ze jest ono oszukane? ja bym sie domagala jawnych wyborow, tak zeby kazdy imieniem i nazwiskiem sie podpisal na kogo oddaje glos, zeby mozna bylo to sprawdzic..

Gość Sidious
masz rację bobas on się tym podetrze bo jest taki bezczelny a tych co głosowali na PO na zasadzie mniejsze zło, strach przed Kaczorem to wysłać do Putina ;)

Gość =po354
tak i z takich przywódców wybiera się własnie nowy rząd

Gość Sidious
zobaczycie dzieciaki jak się zaczną aresztowania, jakie aresztowania?

Gość ddfgg
ja na PO nie glosowalam, lece stad, mam pare rzeczy do zrobienia, moze i gowno wskoramy tym wszyskim moze nie, ale lepiej dzialac niz siedziec i nic nie robic tylko narzekac :)

Gość Dziwne nie jest!
Jakiegoś mnie Panie stworzył,takiego mnie masz! Trzeba było myśleć od początku gdy były wybory.Wiedzieliscie że PO kłamie a miimo to wybraliscie ich ponownie! Nie ma na kogo glosować,każdy z polityków dba o siebie i swoje rodziny,my szaraczki jesteśmy jako margines.Mnóstwo ludzi po studiach ucieka z kraju i trudno się dziwić.Reszta pracuje fizycznie,nawet zamiata ulice! Powtarzam słowa Tuska "Oby żyło się lepiej" Zapomniał dodać słowo "nam" bo im faktycznie żyje się lepiej! Co Ci da ze pójdziesz na ulicę.Chcesz być spałowany?! Tak obiecywał Wałęsa,też wywrotowiec! SZKODA SŁÓW! Na następne wybory nie zamierzam pójść,nie ma na kogo głosować.Nawet kościół jest obłudny,więc tam też nie chodzę,moherem nie jetem i nie zamierzam krzyżem leżeć!.Co to za życie w tym kraju? Usiąść i płakać!

Gość spiskujących w iternetach
i "terrorystów" czyli ludzi walczących z rzadem

Ja zawsze krytykowałam ludzi, ktorzy nie chodza na wybory. To był błąd, bo teraz sama nie mam na kogo oddać mojego głosu... I sama widze jakie to wszystko jest chujowe. Masakra po prostu.

Gość Sidious
No jakby się tak ludzie zastanowić to jeszcze chwila i będziemy tu mieli Rosję...

hahahahaha element wyborczy z dwoma zębami do zatrzymywania fusów od herbaty to moze se pisać petycje do konia! co 4 lata są wybory i wtedy lud pracujący i nie może iść swa brudną łapą kartkę do skrzynki włozyc. mam nadzieje , że policja będzie pałować podżegaczy antyrządowycxh.

Gość Emigraaaaa
W Anglii tysiące polek rodzi dzieci, u nas niż demograficzny. Wszyscy Uciekają i ja gdzieś to rozumiem bo nie da się żyć w tym kraju. Ale jak tak dalej będzie to obudzimy się z ręką w nocniku....... TRZEBA DZIAŁAĆ JUŻ, TERAZ

Gość Sidious
ten przygłup może mieć rację nie po to Tusk dał podwyżki krawężnikom...

Gość Gość
Ja po prostu chcę spokojne życie.. gdyby tylko rząd zaczął myśleć.. i popatrzył na innych... nigdy nie będzie idealnie.. może chcą coś zrobić.. może.. ale na razie wszystko wygląda tragicznie. jestem załamana. Nie chce żadnych buntów, rewolucji, ani odwoływać rządu- chce żeby władza pomyślała o ludziach i zaczęła logicznie myśleć- tylko tyle . Nie chodzi o to żebym zarabiała straszne pieniądze... chciałabym tylko tyle żebym jakoś godnie mogła żyć.. Chce po prostu spokojnie żyć.. nic więcej..

Gość Dziwne nie jest!
Ja też uważam,że JEDYNA NADZIEJA JEST W MłODYCH.Stare pryki ktorzy zasiadają w korycie po kilkanascie lat powinni odejść w diabły! Ale nie oni trzymają się ręka i nogą.Ba, nawet wracają do koryta stare Millery z SLD,czy uważacie że to jest w porządku?! .Gemby powypasane że w telewizorze się nie mieszczą,patrzeć nie moge na tych SLD-skich dupków i innych starych ramoli w Sejmie! Wezcie sprawy w swoje ręce,bo tak dalej żyć się nie da! Wszystkich tych święto- jebliwych też wywieść na ciężkie roboty,może nabiorą rozumu?!

Gość Emigraaaaa
Obawiam się,że bez jakiejś konkretnej jazdy nic się nie zmieni. Pytanie tylko czy znajdą się odważni i bezinteresowni ludzie którzy poświęcą się dla sprawy. Dzisiejsza młodzież nie ma ideałów a pojęcie patriotyzmu jest dla nich w większości abstrakcją. Ale mamy możliwości dzięki internetowi dotrzeć do ogromnej liczby ludzi

Gość wybierzcie nowe wladze
spośród Was strajkujacych

ja nie chcę offtopować tego ważnego tematu ale zawsze mnie intrygowało czemu on o te ciąże pytają się tutaj osób które na oczy nie widziały ich organizmu zamiast bo ja wiem kupić test lub zadzwonić do lekarza :-P to tajemnica tego forum

Gość Emigraaaaa
Dawać linka na fb

Gość Gość
Powiem szczerze, założyłam ten temat bo chyba chciałam się wyżalić... ale tak na prawdę nie jestem na tyle odważna, żeby cokolwiek zacząć działać. Boję się i na tym poprzestanie. Przepraszam, że założyłam ten temat, ale musiałam się wyżalić. Jutro pewnie ktoś związany z polityką zapuka do drzwi :( boję się o moją rodzinę. Dlatego już przestaje pisać.. można usunąć ten watek.. i tak to nic nie da

Gość Emigraaaaa
No to mamy odpowiedź dlaczego jest jak jest ,sorry ale jak się boisz to nie narzekaj.....

whedif Tez tego nie wiem! :D Tutaj co najwyzej mozna zapytac o klinike aborcyjna, albo tabletki, ale na pewno nie o to czy JEST sie w ciazy. Skad my to mamy wiedziec? Wróżba z fusow?

Gość Sidious
Musi pojawić się w Polsce ktoś taki jak Orban na Węgrzech i nie ma tu mowy oczywiście o Kaczyńskim...

Gość ddfgg
ja tez sie nie boje :D walczymy o lepsza polske.. :) jutro zaloze cos na fb, moze tez na innych portalach bo wiem ze nie z kazdego korzystacie... cos wykombinuje i jak cos wrzuce tutaj linka, mam tylko nadzieje ze temat nie upadnie :)