Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Tajemniczy31

Bo czasem po porstu trzeba mi kobiety na boku

Polecane posty

Twoja Fanaberia, super figgura...zadbana cera... JulietteB. swiezy wydepilowan...wrr tylko sie prosi, aby ja przjechac jezorem. To roziwaznie ktore wybieracie z Twoja Fanaberia, jest tez dla faceta lepsze bo moze wtedy widziec wyraz twarzy kobiety jak dochodzi, ato jest cholernie stymulujace...

Gość dr_wlad
A nie lepiej ogolonego penisa do cipy?

ja sie Tobie nie dziwie ,ze ci zle ,ale dlaczego jestes takim frajerem,ze tego po prostu nie zakonczysz tylko chcesz zdradzac co kochanka co dobrze da Tobie dupy nie zrobi Ci juz obiadu i nie posprzata po Tobie nie wspomne o zalatawianiu spraw za ciebie i praniu Twoich gaci :O

Angle form hell no bo widzisz, bo dzeci to ja za cholere nie dam skrzywdzic, a rozbcie rodziny dalo by imw kosc...i poprawka praucje do 16- czasem spotkanie sie przydluzy, wiec nie djm obiadow w domu, prasuje sobie sam, jedynie prania nie robie..., wiec nie o to chodzi..

Gość dr_wlad
Akurat ogladam w telewizji jak facet lize cipke. Fajna ogolona i z tatuazem.

Angel form hell na pewno bede jeszce probowal, jaos ja zmobilizowac, nawet mysalem, aby jej prace zmienic, srodowisko...mzoe to by ja jakos zmobilizowalo... ale pare prob juz mam za soba...PS. Ona ma dopiero 31 lat.. Powinna wlasnie wchodzic w najlpesyz wiekd dla kobiety, nie pwoeim juz o seksie, przeciez kobiety 30+ to najlpesze kochanki w lozku..

Nie da, doskonale wiem, że nie da. Tajemniczy dobrze robisz szukając, możesz gadać godzinami i tak nie wróżę Ci powodzenia zmiany w domu.

Gość jadkjakjd
a co tu ma do czynienia rozmowa? trzeba działac , co z tego że mówi nie , ? trzeba ja przkonąc i tyle

Angel from hell, na pewno nie ejstem idealem, ba bardzo daleko mi do idealu... ale wiesz..jak walisz grochem o sicnae to wkoncu jest granica i po prostu zaczyansz sciane tolerowac, a malować inne

Gość jadkjakjd
nie wierzę w oziębłe kobiety tylko mężczyzn , co nie się gubią ..