Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ciemna strona mojego zycia

Jestem w ciazy w obcym kraju bez pieniedzy, pracy i mysle czy usunac...

Polecane posty

Chciałyśmy Ci pomóc to nie chcesz pomocy, więc fakt możesz liczyć tylko na siebie w tej chwili bo pomocy innych nie przyjmujesz.

Gość ale cyrk
czy ty nie pisałaś niedawno że przyjechałaś za granicę do chłopaka a on się zmienił i nie chce cię utrzymywać, nazywa darmozjadem????? Jak tak to przejrzyj tamten temat a zresztą nawet jak go nie pisałaś to tyczy się takiej sytuacji jak twoja, pisałam w nim że znając życie autorka taka ofiara losu jak ty zajdzie z nim w ciążę i na własne życzenie organizuje piekiełko sobie i dziecku....bardzo typowe dla męczennic, rozumiem że lubisz wzbudzać współczucie i kiwanie głową kiedy opowiadasz jak masz źle??? To twoje życie i twoje wybory skutkują tak a nie inaczej. Na pewno brałaś pigułki ale zawiodły???

Gość ciemna strona mojego zycia
nie, nie pisalam wczesniej zadnego tematu, malo tego ja nawet nie wiem co to za temat. Nie siedzialam na kafe juz od dawna.

Gość pragnienie za marzenie
wiedziałaś co to za facet już wcześniej, to nie..zrobić sobie dziecko a potem biadolić "co ja mam robić" i "sama sobie muszę radzić"... nie oceniam bo od tego nie jestem ale czasami trzeba pomyśleć..wg co to za narzeczony, który nie szanuje, wyrzuca z domu, śmie twierdzić że musiałby zrobić testy DNA..kobieto z kim Ty się związałaś i jeszcze nazywasz go narzeczonym ? człowiek odpowiedzialny tak się nie zachowuje, ale Ty nie jesteś lepsza..jedziesz do niego wiedząc jaki jest i do tego zachodzisz w ciążę...no Boże widzisz i nie grzmisz...a potem uparcie nie chcesz napisać w jakim kraju jesteś..no faktycznie już wszyscy wiedzą kim jesteś..może po prostu ktoś mieszkając tam dłużej wiedziałby jak Ci pomóc bo na forach czy danych stronach czasami nie dowiesz się tego co od kogoś kto mieszka, pracuje i żyje na co dzień już jakiś dłuższy czas..ale skoro wiesz sama lepiej i się wygadałaś to Twoja sprawa..pozdrawiam i życzę powodzenia

Gość Ale to jest jakieś
dziwne bo autorka robi wrażenie zastraszonej. Kto boi się podac kraju w którym mieszka? Przeciez polacy sa wszedzie i jest ich pełno i nikt nie powie "O widzisz tą laskę co przechodzi przez jezdnie? To jest ta co wczoraj pisała na forum, ma to wypisane na czole" . No weź się autorko opamiętaj bo trzeba być głupią żeby rezygnować z oferowanej pomocy za friko. Jak ja przyjeżdżałam do Austrii to usłyszałam od znajomego znajomej że wszystkie informacje kosztują a nawet namiary na pracę :), obecnie mam już swoje ułozone zycie .

Gość cccccccccccccccccccccccccc
niezdecydowana dziwa jakaś zastraszona w dodatku. może dostała wpierdol od kochasia na zapas i teraz się boi otworzyc ryja🖐️

Gość m_w04
ja bedac na twoim miejscu usunelabym ciąze

Gość sdfguioio
glopia szmato spierdalaj

Gość lkhijgvftygdfrtsxweaz
SKORO ABORCJA JEST LEGALNA TO OBSTAWIAM ŻE JESTEŚ W ANGLII LUB IRLANDII :d

Gość lkhijgvftygdfrtsxweaz
ALE WIDAĆ ŻE TO PROWO.

Gość hahahahahaha.........
lkhijgvftygdfrtsxweaz "SKORO ABORCJA JEST LEGALNA TO OBSTAWIAM ŻE JESTEŚ W ANGLII LUB IRLANDII :d" Aborcja jest legalna we wszystkich krajach europejskich oprocz Polski I Irlandii wlasnie :D