Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wróżka beciuszka

czy można wróżyć codziennie z kart tarota

Polecane posty

Gość wróżka beciuszka

witam zakładam ten topic bo mnie to zastanawia jestem początkową wróżka albo tarocistką i z tego co wiem to nie wolno ciągle wróżyć bo karty stają się później nie łaskawe i nie dają sensownej odpowiedzi ostatnio wywróżyłam swojej matce z zapytaniem czy pojedzie na ryby bo sama zadała mi takie pytanie i wyszedł księżyc i mi się pięknie to zinterpretowało jak wiadomo księżyc jest w nocy czyli karta ukazała ze pojedzie na nockę na ryby i nastepnym dniu matka mówi mi że jedzie na nocke ale nie długą he :) proszę o wasze opinie :)

Gość wróżka beciuszka
okazało sie ze na tą nocke to nie było wcale na ryby

Gość Nie można wróżyć non
Opowiadasz androny nie znasz wogóle znaczenia kart karta Księżyć Zamknięcie w świecie iluzji, marzeń, oderwanie od rzeczywistości, idealizm, napięcie, niepokój, lęk, magia, kłamstwo, tajemnica, niejasność, ukryte sprawy, pogrążenie w smutku, intuicja, marzenie o czymś nieosiągalnym. Jeśli pojawi się ta karta, to bardzo prawdopodobne jest, że widzimy sytuację w złym świetle, nie mamy wystarczających informacji, lub przesadnie idealizujemy, prawda może okazać się trudna do przyjęcia. Samooszukiwanie się, trudności z rozliczeniem się z przeszłością, podejrzliwość, również terapia, twórczość, wizje.