Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Petuniaaa5

A wiecie jak ja schudłam ? skuteczne!

Polecane posty

Gość Petuniaaa5

Patrze na wage 75kg;/ brzuch odstaje o bokach niee wspomne. Ludzie mi się pytali na kiedy mam termin porodu. przykre.. no i wziełam się za siebie powiem wam jak: Jem 3razy dziennie ŚNIADANIE- 3-4kromki chleba OBIAD- to co było to po prostu jadłam (nie mam aż tyle kasy żeby wymyślać KOLACJA-owoc+jagurt ni i piłam dużo napojów wode gazowaną lub wode smakową. w 2 tyg. schudłam 4kg :) może nie jest to efekt taki jak na Norweskiej ale jestem bardzo zadowolona. Staram się też udzielać fizyczni chodzę na spacery, 50brzuszków dziennie itd.

Gość KatrzynaPormetilia
albo taka dieta jak ja: sniadanie 1 bulka lub 1,5 kromki chleba, przed obiadem tylko jogurt+owoc obiad tyle co zwykle,tylko nie przesadzajcie z iloscia obiadu. kolacja 2 kromki chleba. w miedzy czasie jakis owoc,slodyczy unikamy,gazowanych rzeczy unikamy.

Gość Petuniaaa5
no to już jest 5 posiłków dziennie. a dla początkujących jest to dobre. wiadomo, że na początku chodziłam głodna ale najważniejsza jest silna wola. ja akurat piję wodę gazowaną. Katarzyna a ile stosujesz tą dietę i ile schudłaś?

Gość ale co to za diety?
ja na co dzien tyloe nie jem. skoro tyle żarła to dla was dieta, nie chce myslec, ile wtryniacie na co dzien, bleee