Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość łaj nat???

Dlaczego nazywacie prawiczkiem faceta, który nie zgadza się z waszym zdaniem ??

Polecane posty

Gość facet z klasaaa
Zuzanna Amelia & 13 Nie rozumiesz. Seks bez zobowiazan jest szkodliwy dla spoleczenstwa, tu nie chodzi o o te dwojke co idzie do lozka, tylko o spoleczenstwo. Podstawy socjologii seksu sie klaniaja

Gość Zuzanna Amelia & 13
facet - no to nie usprawiedliwiaj puszczalstwa. kazdy facet co sie puscil powinien zostac publicznie napietnowany i wszyscy wlacznie powinni o tym wiedziec. A przede wszystkim powinny o tym wiedziec kobiety z ktorymi sie puszczal i inne zeby wiedzialy ze to ruchacz.

Gość facet z klasaaa
Osoba która wprost mówi, że lubi seks i nie zamierza angażować się z monogamiczny związek nikogo nie rani - społeczeństwa też nie. Społeczeństwo całe się zmienia i nie potrzebuje już usprawiedliwień, po prostu się przyzwyczaja. Wlasnie ze rani spoleczenstow, a ze to ostatnie coraz rzadzeij krytkuje patologie, to mamy takie patologivcznie spolecznstow jakie mamy. Jest przyczyna i skutek

Gość facet z klasaaa
Alez ja nigdzie nie usprawiedliwiam puszczalstwa, wprost przeciwnie, potepiam je i mowie ze nalezy je krytykowac, bo jest szkodliwe

facet - przestań się powtarzać tylko wymień jakieś przekonujące powody jak czyjeś podejście do seksu wpływa na społeczeństwo, tak, żeby nie można było tego obejść. I nasze ciała to nie jest dobro ogólne, to nie są pieniądze którymi można się targować i które należą do wszystkich. W praktyce mamy takie samo prawo się puszczać jak skoczyć z wieżowca. Przy czym skok z wieżowca pewnie będzie miał gorszy efekt - dzieci zobaczą, ktoś to będzie musiał sprzątać, dochodzenie czy to było samobójstwo czy ktoś pomógł..a może wypadek?

Gość Zuzanna Amelia & 13
A co to takiego "socjologia seksu" ???? Zawsze myslalam ze to sprawa intymna dwojga ludzi a Ty tu o socjologii. Chyba ze masz na mysli seks grupowy?

Gość facet z klasaaa
Myślę, że puszczalstwo było zawsze i to wcale nie mniejsze niż teraz. Kiedyś tylko zmiatano je pod dywan, bo co innego można było zrobić? Puszczalstow bylo zawsze, ale nie na taka skale jak obecnie Zuza Sorry, ale jesli ty nie slyszalas o socjologii seksu, to nie mamy o czym rozmawiac. Nie mam zamiaru tlumaczyc ludziom rzeczy ktorych ucza w podstawowce

Ja uważam, że szkodliwe są źle dobrane małżeństwa. Nie dogodzisz, jakiego stylu życia byś nie podobał zawsze można znaleźć sposób w jaki jest on "szkodliwy" dla społeczeństwa. Przy czym bycie całe życie prawiczkiem tez dobre nie jest - nie będziesz miał rodziny, co z przyrostem naturalnym!?

Gość facet z klasaaa
Moorland Juz wymienialem, wystarczy uwaznie i ze zrozumeniem czytac moje wpisy

Gość facet z klasaaa
Moorland Ale kto mowi ze ktos bedzie prawiczkiem przez cale zycie? Ja mowie o seksnie bez zobowiazan. Co innego seksu po slubie itd. Poza tym w obecnych czasach puszczalstow jest na porzadku dziennym, seks jest wszedzie a przyrost naturalny maleje....

Podaj mi paragraf na podstawie którego niszczenie pieniędzy, w których posiadanie weszłam w sposób zgodny z prawem jest karalne a przyznam się do błędu. Nie znieważam publicznie symboli mojego państwa więc nie podawaj mi nic o godle itp , a jedynie palę sobie pieniądze które zarobiłam. Tak samo mogę wyprać pieniądze w pralce.

Zuza - chodzi o to, że za dużo ludzi kończy psychologię i nie mają co robić. :P po prostu są trendy zachowań seksualnych które stają się mniej lub bardziej popularne w miarę jak społeczeństwo się zmienia, a czasem są nawet katalizatorem tych zmian (rewolucja seksualna). Moim zdaniem - skoro zmienia się całe społeczeństwo to najwyraźniej tak ludziom jest lepiej i za jakiś czas sytuacja się z wolna unormuje, ludzie się przyzwyczają (tak jak przyzwyczaili się do tego, że kobiety pracują, a jeszcze wcześniej do demokracji). I będziemy mieć spokój do kolejnych wielkich zmian :)

Gość Zuzanna Amelia & 13
19:37 [zgłoś do usunięcia] facet z klasaaa jesli ty nie slyszalas o socjologii seksu, to nie mamy o czym rozmawiac. Nie mam zamiaru tlumaczyc ludziom rzeczy ktorych ucza w podstawowce ODP W podstawowce ucza o socjologii seksu ????? A to ciekawe.. W ktorej to podstawowce ucza o socjologii seksu?

Zuza - może wprowadzili jak my, stare dupy, ze szkoły wyszliśmy. Ja w podstawówce byłam, jak lekcja biologii o rozmnażaniu, gdzie słowo "seks" padło tylko raz i to wykrztuszone, była najdziwniejszą jaką miałam w życiu :)

Gość Zuzanna Amelia & 13
Moorland - ja chcialam zeby "facet" podzielil sie troche ta wiedza z socjologii seksu. Bo ja nieoczytana,. niekumata... a to taki pelen wiedzy czlowiek. Warto poczytac.

Gość facet z klasaaa
art 300 kk

Gość facet z klasaaa
powtarzam, nie bede tracil czasu na dzielenie sie wiedzy ktora przekazuja w podstawoce

Gość Zuzanna Amelia & 13
"facet" bo ty nie masz zadnej wiedzy.

teraz się tak zastanawiam...bezsensu się chyba razem pisze, nie? Przeglądarka mnie nie słucha i wyłączyło mi się podkreślanie...:(

Gość facet z klasaaa
dyskusja z kobietami... i wy sie potem dziwicie ze mnie zarabiacie za niby taka sama prace itd

przed chwilą mówiłaś, że jest ciekawie, tak na powaznie sie zastanawiam, jaka potrzebę zaspokaja dżem? bo jakąś widocznie tak.

Gość facet z klasaaa
njunn jak zwykle tylko przyjdzie i dopierd.. sie zero merytorycznych wpisow

Njun - bo przez chwilę nawet było, ale przecież dżem musiał w końcu nie wytrzymać, zakręcić się we własnych argumentach, nie wiedzieć co powiedzieć dalej i jak osioł powtarzać jedno i to samo. Najbardziej mnie rozbraja jak podaje jakiś, ekhm, argument, a jak ktoś prosi o rozwinięcie to "jesteś za głupi, nie gadam z tobą". Prawdziwa "klasa".

Gość Zuzanna Amelia & 13
Bez sensu - oddzielnie. Bez polotu, bez poczucia humoru. A "facet" pisze sie w cudzyslowie................ Chyba pora spadac. Ta rozmowa zaczyna byc nudna. Szkoda na nia czasu. Trzymajcie sie dziewczyny.

Gość facet z klasaaa
Moorland Znowu zaczynasz? Gdzie napisalem ze ktos jesr za glupi? Napisalem juz swoje arguemnty! A ze wy nie umiecie czytac ze zrozumieniem to norma.

Gość facet z klasaaa
Pisalem dlaczego seks bez zobowiazan jest szkodliwy spolecznie. Czy wy slepi jestescie czy nie potraficie czytac?

dżem - no cóż, kazałeś Zuzi wracać do wiedzy z podstawówki, nie wiem do jakiej podstawówki ty chodziłeś, ale ja o seksie miałam jedną lekcję, o związkach i seksualności nic nie było, więc albo jesteś dużo od nas młodszy albo do jakiejś elitarnej szkoły przyszłych socjologów od seksu chodziłeś :) I jeżeli chciałeś dyskusję podtrzymać mogłeś jej to po prostu wytłumaczyć ;)

dżemik - a my się z tobą nie zgodziłyśmy, czytać nie umiesz, że ten sam argument w kółko powtarzasz? Może czas wysunąć nowy albo zamknąć temat?

Gość facet z klasaaa
Moorland ale wy sie ciagle ze mnie nie zgadzacie, mimo ze zazwyczaj dyskutjecie na tematy, z ktorych wiedze nie macie za duza