Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość łaj nat???

Dlaczego nazywacie prawiczkiem faceta, który nie zgadza się z waszym zdaniem ??

Polecane posty

Gość Dzień Dobry .:)
Krwawa widac ze jestes jeszcze mloda i malo wiesz ze relacjach damsko-meskich. Wlasnie kobiety leca na facetow, ktorzy sa chamscy, wyzywaja ja, bija, bo taki facet zapewnia kobiecie EMOCJE, a emocje sa najwazniejsze dla kobiet

Aaa, czyli źle postępowałam do tej pory, że interesowałam się kulturalnymi facetami (nie mylić z pantoflarzami którzy reagują na skinienie palcem)? Powinnam zmienić target? To chcesz mi uświadomić?:D ­ To co robią niepewne siebie osoby które godzą się na wszystko byleby "być z kimś", jakby to przesądzało o ich wartości, mnie nie interesuje. Więc na razie nie skorzystam z Twojej wiedzy na temat stosunków damsko-męskich:)

Krwawa widze ze myslenie nie jest twoja najmocniejsza strona, wyciagasz absolutnie zle wnioski, totez daruja sobie dalsza dyskusje z toba. Zycze wiecej rozumu i powodzenia w zyciu. Mam nadzieje ze kiedys zmadrzejesz

"Wlasnie kobiety leca na facetow, ktorzy sa chamscy, wyzywaja ja, bija, bo taki facet zapewnia kobiecie EMOCJE, a emocje sa najwazniejsze dla kobiet" Mhm, to jest bardzo trudne do odczytania, przegrzały mi się wręcz zwoje:P Ale dziękuję za wyrozumiałość dla mnie - prostej kobiety^^ :D🖐️

Widocznie dla ciebie za trudno skoro z zacytowanego tekstu wywnioskowalas ze sugeruje ci zmiane.. targetu

Wydawało mi się, że zaliczam się do kobiet:classic_cool: A przez niewielkie doświadczenie widać nie zachowuję się jak przystało na kobietę... Więc by być real woman powinnam....no własnie:P ­ Dobra, posmęć sobie gdzie indziej skoro nie jestem zbyt rozumna by nie zdawać sobie z pewnych rzeczy sprawy:P Na pewno znajdziesz godnych siebie interlokutorów:classic_cool:

Gość facet z klasaaa
pozdrawiam cie Krwawa, sadzilem ze sie domyslisz..