Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość łaj nat???

Dlaczego nazywacie prawiczkiem faceta, który nie zgadza się z waszym zdaniem ??

Polecane posty

Krwawa - zlituj się, bo się chłopak zupełnie pogubi :D Tak swoją drogą zastanawia mnie jak wybrać tego odpowiedniego faceta...w końcu ludzie mają tendencję się zmieniać i za 10 lat wcale nie musi być odpowiedni...

Gość facet z klasaaa
Moorland poki co to ty sie pogubilas i jak zwykle nie nadazasz

Gość facet z klasaaa
kto okresla w twoim wypadku okreslasz ty,,, tylko trzzeba troche pomyslec, wiesz uzyc mozgu.... sprobuj... trzymam kciuki za ciebie.. serio

Krwawa - no najwyraźniej jakieś są, bo wiesz - trzeba wybrać odpowiedniego faceta, iść do ślubu, stracić dziewictwo i...obudzić się z ręką w nocniku, małżeństwo musi się rozpaść, powtórzyć proces :D

Moor, wtedy pozostaje jedynie błaganie o wybaczenie straszliwego błędu młodości i nadzieja, że niepokalany prawiczek Ci wybaczy:P Ale jak powtórzyć proces? Wtedy będę już nie-dziewicą, skąd wiem czy on mi w przyszłości wybaczy, że kiedyś już kochałam kogoś? Och, to takie skomplikowane😭 Jak mam żyć teraz by nie popełnić błędu? By za 15 lat nie być pogardzaną? Facet z klasą, i tak nigdy nie dorównam Tobie w używaniu mózgu:classic_cool:

Gość facet z klasaaa
Moorland Badania sa jednoznaczne, im pozniej para pojdzie do lozka, tym wieksza szansa na dluzszy zwiazek kiedys ludzie do lozka szli duzo pozniej niz teraz a rozwodow bylo mnie, teraz wiekszosc sprawdza partnera w lozku przed sluvem, a rozwodow jest znacznie wiecej..

Gość facet z klasaaa
Amerykańscy naukowcy przebadali 2035 par małżonków, którzy uczestniczyli w internetowej ocenie małżeńskiej. Obszerny kwestionariusz zawierał m.in. pytanie: "kiedy z małżonkiem rozpoczęliście współżycie seksualne?". Okazało się, że realcje par, które wstrzymały się z seksem do ślubu był o 22% bardziej stabilne, a ich komunikacja ze sobą lepsza o 12%. Ich satysfakcja z wzajemnych realcji okazała się także o 20% wyższa nich par, które nie czekały z seksem aż do ślubu. Okazało się także, że "wyczekany seks" smakował lepiej. Odkryliśmy, że ci, którzy czekają dłużej z seksem, później są bardziej szczęśliwi w sferze seksualnej." - Odkryliśmy, że ci, którzy czekają dłużej z seksem, później są bardziej szczęśliwi w sferze seksualnej. Myślę, że jest to spowodowane tym, że zdążyli się oni nauczyć rozmawiać ze sobą i zdobyli umiejętności do pracy nad kwestiami, które pojawiają się w związku - mówi autor badania, Dean Busby, profesor z Brigham Young University. Badanie udowodniło także, że pary, które rozpoczęły współzycie późno, ale jeszcze przed ślubem osiągały tylko połowę tych korzyści.

wiadomo również, że ludzie wstrzymujący się z seksem do ślubu są z reguły bardziej religijni i konserwatywni - czyli mniejsze są szanse, że taki ktoś weźmie rozwód, nawet jakby małżeństwo było do dupy :)

Gość facet z klasaaa
Moorland wiadomo takze ze tacy ludzie wiecej robia dla udanego zwiazku, bardziej szanuja partnera, maja sluszniejsze kryteria doboru partnera dlatego ich zwiazki, malzenstwa sa lepsze, wiec rzadziej sa nieudane i wymagaja rozwodu

Gość hjiu
Moorland, Krwawa Mylicie niechęć mężczyzn-prawiczków do kobiet, które miały przygodni seks czy jakieś jednorazowe zabawy oraz seks układ z kobietami, które były w dłuższym związku. Kobieta, która uprawiała seks w dłuższym związku nie jest skreślana przez większość prawiczków a taka co gdzieś jednorazowo, przygodnio albo miała seks układ to tak.

to też, ale weź pod uwagę, że seks nie jest przyczyną tylko ewentualnie jednym z efektów danego podejścia do życia.

Gość Zuzanna Amelia & 13
18:20 [zgłoś do usunięcia] facet z klasaaa kto okresla w twoim wypadku okreslasz ty,,, tylko trzzeba troche pomyslec, wiesz uzyc mozgu.... sprobuj... trzymam kciuki za ciebie.. serio ODP: KW - jaka Ty niekumata jestes. Jak to ktory facet jest odpowiedni? Orange "facet z klasa" jest odpowiedni.

hjiu - a ja uważam, że to nie leży w interesie nikogo (czy to prawiczka czy nie) wpierdalać się na topiki forumowiczek i nie wnosić do rozmowy nic poza stekiem wyzwisk. Nie ważne jak dana kobieta się prowadzi, to jej jest sprawa. Dlatego nie interesuje mnie o kim dokładnie tak mówią, sam fakt, że bluzgają na obce osoby jest irytujący. Już pomijam fakt, że ostatnio mnie wyzwano od dziwki bo zwróciłam uwagę jednemu króliczkowi na forum, że idąc do łóżka na pierwszej randce z, jak to określił, dziwką jest taki sam jak ona :)

Gość hjiu
Moorland to też, ale weź pod uwagę, że seks nie jest przyczyną tylko ewentualnie jednym z efektów danego podejścia do życia. *Myślenie jest takie skoro kobieta miała przygodni seks to ta intymność nic dla niej nie znaczy. Kobieta uprawia seks dla sportu bez miłości. Poza tym co to za powód do dumy dla mężczyzny, że jest z kobietą gdzie najpierw jego znajomi ją sobie przetestowali?

Gość facet z klasaaa
to jak sie prowadzi kobieta nie jest tylko jej sprawa, ale takze jej faceta jesli takowrgo posiada

Nawet lubię fusiastą herbatę, jutro rano zrobię sobie wróżbę:classic_cool: Wiecie...to w jakim towarzystwie się obracacie to już jest Wasz problem, w moim nikt jakoś nie pieprzy się po kątach:) A do religijnych ludzi raczej się nie zaliczają. "KW - jaka Ty niekumata jestes. Jak to ktory facet jest odpowiedni? Orange "facet z klasa" jest odpowiedni." No tak, widzisz, głupia ja...od razu powinnam się zorientować:D Tyle, że ja ateistka, to mnie chyba skreśla:O

Gość hjiu
Moorland hjiu - a ja uważam, że to nie leży w interesie nikogo (czy to prawiczka czy nie) wpie**alać się na topiki forumowiczek i nie wnosić do rozmowy nic poza stekiem wyzwisk. Nie ważne jak dana kobieta się prowadzi, to jej jest sprawa. Dlatego nie interesuje mnie o kim dokładnie tak mówią, sam fakt, że bluzgają na obce osoby jest irytujący. Już pomijam fakt, że ostatnio mnie wyzwano od dzi**i bo zwróciłam uwagę jednemu króliczkowi na forum, że idąc do łóżka na pierwszej randce z, jak to określił, dziwką jest taki sam jak ona *ok to sprawa danej osoby, każdy, każda robiąc pewne rzeczy powinna umieć przyjąć na klate prawdę: jak dziewczyna sypia na 1 razie to puszcza się tak samo facet. A to,że ktoś Cię obraził bo zwróciłaś mu uwagę odnośnie tej sytuacji to akurat miałaś rację tak go nazywając. Z tym, że w przypadku mężczyzn kobiety bardziej tolerują/akceptują takie męskie dziwki niż prawiczków w przypadku kobiet jest na odwrót.

"ja uważam, że to nie leży w interesie nikogo (czy to prawiczka czy nie) wpie**alać się na topiki forumowiczek i nie wnosić do rozmowy nic poza stekiem wyzwisk." Dokładnie.

facet z klasą - otóż to...więc czemu obcy mężczyźni (?) wyzywają ją od dziwek i to często w temacie który nie dotyczy jej stylu życia? hjiu - ale to sprawa tej kobiety jakie ma podejście do seksu. I jeżeli zdecyduje się kiedyś na stały związek to będzie sprawa jej faceta czy mu to odpowiada. Nie każdy musi łączyć seks z miłością, ale to niekoniecznie oznacza, że dana osoba będzie złym partnerem/partnerką. Mam znajomego który często sypia z rożnymi kobietami kiedy jest "wolny", ale będąc w związku trzyma się tej jednej (albo tak tylko mówi :P). W każdym razie powściągliwość od seksu nie zapewni udanego związku sama w sobie. Poza tym ludzie to jednak seryjni monogamiści - często angażują się w mniej lub bardziej trwałe związki i uprawiają seks - i często bywa tak, że to któryś z tych związków przeradza się w poważniejszą relację.

Gość Zuzanna Amelia & 13
KW - malo kto sie tak naprawde pieprzy po katach. Tylko trzepiace sie prawiki nie moga sie przeciez przyznac przed kolegami ze nic nie zaliczyli wiec jak pojda raz na kawe to potem opowiadaja ze im dziewczyna loda zrobila. Stad opinie o puszczaniu sie kobiet. A ja na miejscu faceta takiej kobiety przystawilabym takiego jednego z drugim do sciany i zazadala konkretnego detalicznego opisu jak kiedy i gdzie to bylo. I czy dziewczyna ma pieprzyk na lewym poldupku , plamke na nodze i inne znaki.Przy takiej dziewczynie oczywiscie. A jak facet sie bedzie mylil w zeznaniach to taka dziewczyna powinna mu wylac wrzatku na morde za klamstwo i oszczerstwa. Albo wrzatku na jaja za kare.

Gość facet z klasaaa
nie do konca puszczalstow kobiet przede wszystkim ale i kobiet niesie szerokie konsekwencje spoleczne, a wiec takze dla osob trzecich, dlatego obcy facet ma prawo krytykowac puszczalstow kobiet, tak samo jak kazda inne zle zachowanie

hjiu - ja staram się nikogo nie oceniać, do póki czyjeś działania nie robią innym krzywdy to po co ubliżać. Nie widzę po prostu sensu w wyzywaniu kogoś z kimś przecież nie musimy nawet utrzymywać kontaktów. Mimo wszystko - sądzę jednak, że bardzo bogata przeszłość seksualna faceta jest takim samym problemem dla potencjalnej stałej partnerki jak w odwrotnej sytuacji. Nie leży w moim interesie żeby takie osoby krytykować czy wyzywać, ale sama nie zaangażowałabym się w taki związek. Mówiąc prościej - nie można krytykować stylu życia jaki ktoś sobie wybrał, ale nie trzeba też tego akceptować gdyby miało nas bezpośrednio dotyczyć. Najlepiej zostawić ludzi do podejmowania własnych wyborów, sami wiedzą co robią, a jak nie - szybko się nauczą. Co do bycia prawiczkiem - nie sądzę, że samo to jest problemem. Wydaje mi się, że jeżeli ktoś bardzo długo jest sam i ciężko znaleźć my partnera/partnerkę to robi się po prostu zgorzkniały, a jeżeli kogoś pozna - bardzo zazdrosny. I to drażni, a nie sam fakt, że nigdy nie uprawiali seksu.

Gość facet z klasaaa
Duze doswiadcznie seksualne faceta czy kobiety jest problemem. Nie robmy z szamba perfumerii!

facet z klasaaa - żyj i pozwól żyć innym. Nazwanie kogoś dziwką raczej nie zmieni postępowania tej osoby, wyzywający sam wyjdzie na prostaka, a świat dalej się będzie kręcił po swojemu. Inna sprawa - mężczyźni też nie są święci, zanim prawo rozwodowe i rynek pracy pozwoliły kobietom na uniezależnienie od swoich mężów panowie mogli sobie hulać jak im się żyw nie podobało. I nikt nie mógł nic na to poradzić - wręcz przeciwnie, to było akceptowane. Dlaczego? Bo nic to nie zmieniało. Teraz jeżeli jeden z małżonków zdradza to niemal zawsze prowadzi do rozpadu małżeństwa, a na puszczalskich facetów też krzywo się patrzy. Więc jeżeli już krytykować to po równo, chociaż ta krytyka jest bezcelowa.

Gość 67867
moor tylko laska powinna umieć nazwać to co robi jak rozkłada od tak nogi to się puszcza i powinna to przyjąć po prostu na klate i koniec tematu i kropka.