Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aguttka

Mąż skrytykował wygląd mojego krocza po porodzie :(

Polecane posty

Gość no jeszcze chwila i ...
ja bym to... ja bym mu tamto .... kazda w pysku madra , juz widze jak by sie on przejoł :) poszedł by do innej i został obsłuzony ze hej , a z pizdą wiadrem to do studni a nie do chłopa , kazdy ucieknie

Gość do malamimimi
a ty akurat przeżyłaś seks po porodzie SN i masz porównanie, tak oczywiście! nie wypowiadaj się lepiej.

Gość no jeszcze chwila...
ale ty polonista jesteś uuuuuu... Naucz się pisać, a potem wróć i powiedz coś mądrego, a teraz won.

Gość mąż zony ,.,
kad czy moze mi ktos wytlumaczyc dlaczego tak duzo osob chce miec cc?? czy naprawde lepiej jest miec blizne na brzuchu niz luzniej tam ?? przeciez nikt oprocz meza i was tego nie widzi a bruzh na plazy w bikini wszedzie wszyscy widza blizne chyba ze sie myle i w tych czasach blizny juz sa niewidoczne?? to bez sensu "wole miec blizne na brzuchu niz rozkapciuche" wy byscie sie daly pociac wszedzie zeby tylko mezowi dobrze bylo odp. moja zona urodziła dwoje dzieci , jak ciasna była taką pozostała , wiec nie kazda po prodzie tam sie rozklapi . Swiety nie jestm , miałem nie jedną kobietę , moja zona najciasniejsza , mimo porodów dwóch . miałem tez mezatki przed porodem i po porodzie , nie zauwazyłem roznicy - to moje obserwacje w tej kwesti . cesarka wszystko z nia zwiazane pokaze sie w wieku troche puzniejszym , co ...poczytasz na necie , kobiety o tym pisza , wiec cesarka nie ejst tak haha , niesie tez ze soba wiele przykrosci ktore wyjda w czasie

no i wlasnie to chcialam uslyszec o tej bliznie gdzie ona jest itp. ale widzialam na plazy dziewczyny z bliznami od pepka w dol wiec od czego niby to?? dalej twierdze ze wole miec lepsze cialo i luzna pochwe, bo przed porodem moze da sie o to zadbac i po porodzie, ja chcialabym rodizc w niemczech jak cos wiec mam nadieje ze tam tragedii nie bedzie

no wlasnie maz zony jestes kolejnym przykladem na to ze nie zawsze jest luzna pochwa a po cc niestety zawsze jest blizna, jedne maja wieksza drugie mniejsza, ja bym sie bardzo bala ze cos pojdzie nie tak, zle sie zrosnie i bede miala okropna blizne na brzuchu

i przyznam sie szczerze ze nie znam sie na tym i nie wiem jak wygladaja teraz dokladnie te blizny, jak oni teraz nacinaja, wiem ze widzialam duzo kobiet z bliznami pionowymi od pepka w dol, ale moze teraz zmienilo sie i nacinaja pionowo na linii majtek

Gość msnsbsahaa
kad to chyba talkakala od pępka w dół to jest cc ratujące życie normalna blizna jest tuz nad wzgórkiem łonowy a ty mężu żony masz takie pojęcie o przyszłych cierpieniach kobiety po cc, ze aż żal twoje wypociny czytać

Gość mama 2latka
Mamo 6latki a czego Ty robić nie możesz? Ja mam bliznę, na początku mi się wydawało, że jestem luxniejsza, ale nie wpływało to uzpełnie na jakość stosunków. Ostatecznie przyjemność nie wynika z tego, ze całym członkiem pocierasz wszystkie ścianki pochwy a najwazniejsze punkty. Blizny już nie widać, ciasna jesten jak kiedyś a na pewno życie seksulane mam tak samo udane jak kiedyś a o to chyba chodzi. Mąż autorki jakiś debil, strasznie mi przykro, że koiety muszą znosić takie rzevczy. Ja nie wiem co by zrobila po takim komenatrzu.

kto to takalaka?? ja mam tu tylko jeden nick, a ze sie nie znam na cc, coz mam na to jeszcze czas zeby sie doszkolic :)

Faceci tacy są - mówią prosto co myślą. Przykro mi i współczuję Ci bo ja nie chciałabym usłyszeć czegoś takiego:/ Dzięki Bogu miałam cc i moja pochwa jest w stanie idealnym:)

Gość zona ktora kocha seks
no i co z tego, ze skrytykowal? nie mial prawa?

kad CC to teraz bardziej zabieg niż operacja - moja blizna ma 5 cm, jest cieniutka i niemal niewidoczna - trzeba się przyglądać. Jest pod linią majtek także nie ma szans ,że w stroju kąpielowym ktoś zobaczy. Bardzo szybko się zagoiła.

Gość mama 2latka
acha no doczytalam, ze mama 6 latki nei rodzila sn ale wypowiada się jako espertka, ze po porodzie zrywają się mięśnie kegla. Nie wiem komu? nie slyszalam o nikim takim a uwierz mi z kolezankami rozmawiamy o roznych sprawach i naprawdę nie wstydzimy mowic o roznych rzeczach i zadnej sie mięsnie kegla nie porwaly-rozciągają się to fakt, tak samo jak np mięśnie brzucha i szczerze mowiąc, ze mam wrazenie ze lepiej mi się zregenerowaly mięsnie kegla niż brzucha.

tez uwazam ze to okropne co jej powiedzial, jest kompletnie niedelikatny, niektore doradzaly zeby mu cos powiedziec w stylu ze "ma malego penisa" ale uwazam ze to jest dziecinne i bez sensu sama nie wiem co ja bym w takiej sytuacji zrobila to on powinien Cie autorko pocieszac a nie jeszzcze CI dowalac

moim zdaniem chcac rodzic w Polsce, trzeba sie do tego przygotowac, gimnastykowac sie itp. sprawa z tym baloniem wcale nie jest glupia :) dzieki za wyjasnienie cc ;)

Gość mama 6latki :))
Coś mi się wydaje, że ten "mąż" to jakas babka ;P pochwa NIGDY nie będzie idealnie tak samo ciasna jak przed porodem :) NIGDY! Może być ciasna- owszem, ale nigdy tak jak przed :) A blizna na brzuchu po cc to cieniutka blada kreseczka pod linią majtek. teraz robią szwy kosmetyczne ;))) Ja swoje wiem... dla mnie seks jest w życiu jedną z ważniejszych dziedzin. bardzo lubię seks perwersyjny, pod różnymi postaciami i wiem, ze po cc mogę nadal to kontynuować, a po sn niestety... wiele kobiet ma nietrzymanie moczu, szeroką pochwę, brzydki wygląd po nacinaniu, osłabione mięśnie ( a bez tego wytrysk kobiecy jest raczej trudny do osiągnięcia... a ja to uwielbiam). Kto ma zwykłe życie seksualne i mu wszystko jedno niech sobie rodzi sn bez przygotowania, z nacinaniem itd. Tylko potem nie płaczcie, ze facet skoczył w bok... bo facet niestety lubi odróżniać miłość do żony i seks z kochanką...

mama 2 latka nie mów mi o swoich koleżankach, bo dla mnie to żaden argument ;P większość kobiet tu na kafe mówi, że one same i koleżanki maści wszelakiej są wręcz ciaśniejsze niż przed porodem :D szkoda tylko, że statystyki i lekarze mówią zupełnie co innego...

nie mozna powiedziec ze faceci tak maja bo nie wierze zeby moj chlopak mi cos takiego powiedzial (no ale nie moge byc na 100 % pewna ) nie mozna tez wrzucac facetow do jednego worka, bo wiele facetow pewnie przeczytalo to co autorka napisala i pomysleli ze jej mezczyzna to cham jeden chlopak napisal tez ze jego byla powiedziala ze nie dochodzi bo ma za malego penisa i co wszystkie kobiety by tak powiedzialy ?? nie przesadzajcie

Gość mąż zony ,.,
bardzo przepraszam , ae to ja uprawiam sex z kobietami , z moją zoną szczególnie ! nikt mi nie bedzie bredził , ze stała sie luzniejsza ! bo urodziła dwoje dzieci ! a ze swiety nie jestem co juz pisałem , miałem kobiety przed rodzeniem dzieci i po porodzie - mężatki - nie zauwazyłem jakis zmian .

Gość d.z.iunia
Powiedz mu, Autorko, ze jego penis tez sie zmienił - zmalał, zwiotczal i do tego włosy mu posiwialy...

mąż żony a co maja pisać?:D wiesz ile szpital kasy wydaje na cc a na sn?:D No właśnie...:P Poza tym poczytaj lepiej o powikłaniasz sn: porazenia mózgowe, niedotlenienia, wyłamane barki, bioderka- to u dziecka... u matek: nietrzymanie moczu (baaaardzo duża cześć kobiet, oczywiście nie tych na kafe :P), wypadanie macicy, rozlazła pochwa- niestety, nietrzymanie kału ( w ekstremalnych sytuacjach, czasem po próżnociągu, którego zastosowania NIKT nie jest w stanie przewidzieć) i można tak wymieniać i wymieniać...:D

Gość mąż zony ,.,
pogadajcie sobie z PANIAMI około 50 co miały cesarki w przeszłosci , oczywiscie nie wszystkie maja problemy , ale ogólnie problem istnieje ! tak samo jak po porodzie , jedne kobiety robia sobie plastykę pochwy , a u innych nic na niekorzyść sie nie dzieje .

Gość mąż zony ,.,
mamo - ja to wszystko wiem ! to wszystko też jest prawdą , ja niczego nie neguje , pisze tylko , ze po cesarce tez sa kłpoty .

Gość Christelle
Gdyby mąż ją kochał nie potraktowałby jej jak zużytego śmiecia. Co do kłótni czy jej lużniejsza czy też nie- głupota, bo to sprawa indywidualna! Moja koleżanka nawet w ciąży nigdy nie była, a twierdzi że jest znacznie lużniejsza niż 4lata temu gdy rozpoczynała współżycie.