Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kitkitka

bronię się przed romansem z żonatym

Polecane posty

Gość jedna z wass
kinga i co, nie przyjechal? Nie odezwal sie?

Gość helohelohelo
niestety zdrajca zdradził po raz kolejny, tym razem kochankę takie życie: raz na wozie, raz pod wozem....

Gość jedna z wass
jak ja zdradzil? Tym ze nie przyjechal?

Gość jedna z wass
a nie chcesz do niego napisac ze jak sie umawia to skoro cos mu wypadlo,powinien cie o tym powiadomic?

Gość jedna z wass
moze chce zebys o nim myslala dlatego pisal ze bedzie a nie mial zmaiaru przyjechac

Ale On się ze mną nie umawiał, tylko napisał, że będzie.. Ja się nie chciałam z nim spotkać, ale myślałam, że będzie faktycznie, a tu nic..cisza. Po co mam pisać, żeby wyjść na desperatkę? :/

Gość helohelohelo
pewien polski psycholog zrobił badania, w których mężczyźni stwierdzili, że nie ma mocy, żeby nie znaleźli kilku minut dziennie, żeby zadzwonić do ukochanej kobiety, jeśli nie dzwonią, to dlatego, że po prostu nie chcą

Gość jedna z wass
A skad wiesz ze go nie było, skoro wzielas dzis wolne i nie było cie w pracy? Bo pisalas ze dzis nie idziesz do pracy zeby go nie spotkac Ok, nie umawial sie ale jednak poinormowal cie ze bedzie, wiec po co cie informowal o tym? Powinien wedlug mnie sie odezwac i wyjasnic

Gość jedna z wass
hello hello, ten psycholog nie wie co mowi facet moze nie dzwonic codziennie a myslec

Gość jedna z wass
helo mowis o wolnych mezczyznach, to calkiem inna sytuacja

Gość helohelohelo
facet, który mysli przyjeżdża, dzwoni a ostateznie wysyła maila warunek jest jeden: kocha

Bo mam okno na moje miejsce pracy i na okno jego mieszkania, w którym nocuje jak przyjeżdża :) Właśnie nie wiem sama dlaczego miałby pisać, że będzie skoro wiedział, że nie...żebym o nim myślała? I tak myślę i bez tego...żeby mi dać nadzieję na spotkanie? Wiedząc, że nic z tego nie będzie? Byłby zatem ostatnim draniem :/

Gość helohelohelo
helo mówi o wszystkich, jak chce to z kibla wysle smsa, chyba, ze nie korzysta hahaha

Gość helohelohelo
Kinga przyznaj, że cały dzień patrzysz w to okno i czekasz na sygnał od niego

Gość helohelohelo
cieszę, się, że przynajmniej jesteś szczera... widzisz, faceci to egoistyczne, perfidne, prymitywne świnie, które nie liczą się z uczuciami innych

Tylko ciekawe jak on chciał się widzieć ze mną na wiosnę nie utrzymując ze mną kontaktu (chociaż sporadycznego).. Co on sobie myśli, że jak tylko napisze na wiosnę to do niego polece..? Zamrozić uczucia na zimę i odgrzać na wiosnę..dobre. To chyba najlepiej pokazuje ile znaczyła jego "miłość" :/

Gość helohelohelo
on myśli, że jesteś na tyle naiwna, ze jak tylko go zobaczysz na wiosne to rozłożysz nogi bez zastanowienia on Cię nie traktuje po partnersku, tylko jak zwykła puszczalską, która po prostu lubi sex i niczego nie oczekuje

Gość helohelohelo
czy potrzebujesz wiecej dowodów, ze to zwykłe bydle? zajmij sie teraz sobą i swoim zyciem.

Próbuję :):) Mimo wszystko nie da się tak z dnia na dzień wymazać wszystkiego..trzeba czasu :)

Gość helohelohelo
nie zapomnisz tak szybko, ale zrób cos dla siebie kup dobrą książkę i ją przeczytaj, obejrzyj dobry film, idź z koleżanką na spacer nie rob niczego ekstrawaganckiego, zrób to , co lubisz

Gość jedna z wass
on sie moze miotac i nie wie co ma zrobic, z jednej strony nei chce zostawic dzieic, z drugiej strony milośc do ciebie, moze chcial przyjechac i zrezygował

Gość jedna z wass
akurat ma sie ochote na spacer z kolezanka w takie zimno, w dodatku jak sie jest zakochanym :P

Gość jedna z wass
nie wszyscy faceci to swinie, helo.....

Na nic sie nie ma ochoty w takiej sytuacji... :/ Napisałabym do niego dlaczego zrobił ze mnie idiotkę dzisiaj...:/

Gość jedna z wass
Wiem ze na nic nie ma sie ochoty, ale moze film albo ksiazka by ci choc na chwile pozwolily sie oderwac, skierowac mysli na inny tor, choc wiem ze w takiej sytuacji nic nie pomaga, ale moze jednak ksiazka pomoze? Poczekaj zapewne sam sie odezwie, nie pisz pierwsza

i co odpisał?????????? Ja juz załuję mojej decyzji łagodzenia tego wszystkiego :( ale mi smutno jest...