Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kiwi1988ldz

Kto ma rower stacjonarny, pytanie.

Polecane posty

kiwi nie wiem ile masz wzrostu, bo jak 180 to te kg wtedy tak zle nie wygladaja:D Jak chcesz z brzucha schudnac to koniecznie rob nozycze to jest lepsze niz brzuszki i zacznij od 50 a potem po tygodniu zwiekszaj codziennie o 10 az dojdziesz do 100 za jednym razem. I rano cwicz, bo najlepsze efekty. Wieczorem tez, ale nie od razu by sie nie przeciazyc. Co do pupy i nog to spacery i raz jeszcze spacery:) Pomaga swietnie na pupe jak podczas chodzenia spinasz miesnie i rozluzniasz:P I dodatkowo wypychanie nog po 30 na jedna (o ile wiesz co mam na mysli) to pomaga na posladki i uda.

bo te urzadzenia nie spala ci tyle kalorii co sama mozesz zrobic w tym czasie co cwiczysz np. na stoperze:P A jak umiesz plywac to polecam basen min. 2 razy tygodniowo po godzinie chociaz i koniecznie plywac zabka:)

Anabelle25 a co tw zdaniem najlepsze? steper, rower, orbitrek? Na orbitreku tez nie mozna duzo biegac bo sie miesnie wyrabiają?

papi90 ja mam 160cm i co ty na to? W ogóle to ja sie strasznie boje że jak schudne do starej wagi to że będzie mi skóra wisiec :(

najlepsze cwiczenie na miesnie tylka i wyrabianie tzw. wypychanie to stajesz na czworaka i wypychasz noge do pozycji poziomej:P Wtedy pracuja miesnie posladkow, polecam ogladanie telewizji przy tym jesli ogladasz jakis serial program to zamiast siedziec mozesz to cwiczyc:) Efekty sa niezle, bo tylek sie tez ksztaltuje:P

wszytsko co w nadmiarze to szkodzi wiec ja na twoim miejscu ( a widze, ze dobrze ci idzie to chudniecie) postawilabym na siebie i ten rowerek:D Cwicz sama, spaceruj, wypychaj nogi jak pisalam by cwiczyc miesnie posladkow i jezdzij na rowerku i koniecznie nozyce rano, ale po jedzeniu nie przed.

na brzuch nozyce jak pisalam:P lepsze niz brzuszki i jezdzac na rowerku pochylaj sie to tez duzo daje:)

Anabelle25 bardzo dziękuję za tak przydatne informacje :) a te cwiczenia i kosmetyki wystarcza aby skóra nie wisiała?

Anabelle25 nożyce to sa chyba 2 typy tych cwiczeń czy mi sie uroiło? Mam unieść nogi tylko chyba nie za wysoko i przecinac na boki :D?

zeby nie wisiala to wystarcza spacery, nozyce to co pisalam. Dodatkowo smaruj cialo oliwka i pamietaj, ze skora wiotczeje nie tylko ze starosci ( a ty podejrzewam mloda babka jestes) a z braku ruchu:) Takze nie skupiaj sie tak na diecie, a na ruchu przede wszystkim:) Wiesz, ze moglabys zjesc czekolade i odrobic to w godzine tylko? Takze zjesc mozesz zawsze co lubisz bez ograniczania sie, bo potem moze byc problem. Nikt nie chce byc cale zycie na diecie:O

nozyce na brzuch to te gdzie unosisz nogi na wysokosc bioder tylko i przecinasz. Boli na poczatku i troche wysilku kosztuje, ale uwierz oplaca sie:P

w moim tez slychac ale moj stary, dostalam go jak mialam 14 lat, a mam teraz soporooo wiecej:P dlatego ja jezdzac na swoim slucham muzyki:D Poza tym te glosne byly wykonywane w pewnych latach. Z ktorego roku jest ten twoj rowerek?

Anabelle25 a tego to ja nawet nie wiem, ja go kupiłam jak o uzywany a oni za bardzo tez nie wiedzieli, tylko wkurzył nie ten fakt że mnie oszukali i jesli jutro sasiadka znajdzie czas to go odwioze bo ja wezme taksówke a oni mi zrobia po złosci i nie wyjda i bede 2razy płacic to mnie taksówka w obie strony wyjdzie tyle co ten rower w końcu :D

moj tez glosno chodzi i tez sobie muzyke zawsze puszczam jak jezdze na nim te szuranie kola jest okrpne!!

Gość izka8383
W dobrym sprzęcie nic nie szura i nie piszczy. A wybór dobrych rowerków jest spory - rzućcie okiem tutaj http://profitness.pl/3-rowery-treningowe#/ . regularna jazda na rowerku to fajna aktywność i pomoc w walce z nadmiarowymi kilogramami.