Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość za bardzo ciekawska

czy mozna zakochac sie wirtualnie?

Polecane posty

Gość 19:41 zgadzam się :-) Błędny nie w moim stylu takie zachowanie, ale dzisiaj mam już dość tego gościa :-P

Gość gość
Wszystkie na nowych nickach: O

Romantyczny życie, nie można zapominać, że po drugiej stronie jest prawdziwa osoba i trzeba ją traktować z szacunkiem :-)

Gość gość
blednygosc Czy ja wiem;) Dowcipny z poczuciem humoru jak zawsze:)

widzisz krawaciarz substytutem dla konia kiedys bylo miec rower, pozniej motor teraz wydaje mi sie ze miec konia to nie to samo co motor. substytut czasem staje sie autonomiczną dziedziną naszego zycia. zycie realne od dawna jest powiazane z wirtualnym. wirtualne cie karmi (bankowosc np by nie istniala bez wirtuala) dostarcza potrzeb i emocji. sam widzisz ze zyje juz wlasnym zyciem. taki lajf:D

Gość gość
blednygosc Ty nie, ja pod pewnymi względami też nie:)

Gość gość
Ty brunetko s********j do swojeego faceta bo widac,że slabo znasz geografie skoro trafilas tutaj a nie do niego. Ja bym opluł taka kobiete ktora jest ze mna a wize się emicjonalnie z jakims chujem na ero i teskni za nim. Jestes szmatą i szmatą zostaniesz. Przydupas Andrzejek krawaciarz juz jest przy suczce :O

Gość gość
Ale ja wcale nie chcę ich zmieniać:P

Gość gość
Czasem też są kuszące nie tylko oko:)

Gość gość
Oj tak :D I wiesz - Jesteś w tym dobry :classic_cool:

20:07 A ty co sobą reprezentujesz używając takiego słownictwa? Widać klase. Jakiś ciemnogrod z zasciankowa:O

tak sobie wyobrazam jak wyglada ciemnogrod z zasciankowa:D to zad***e jest nie? :D

Gość gość
zakochać wirtualnie? raczej wirtualnie zmanipulować, ubezwłasnowolnić emocjonalnie - tak można. Szczególnie kobiety z natury bardziej emocjonalne. Jeżeli facet taką dobrze pozna - może wykorzystać emocjonalnie. I nie tylko emocjonalnie - chociaż seks za obopólną zgodą trudno nazwać wykorzystaniem. Natomiast znam na tym forum kilka przykładów takich silnych wirtualnych więzi. Internet może mocno uzależnić - szczególnie gdy te prawdziwe życie jest mocno szare

Gość gość
Szmacisz się i chcesz mnie pouczac? Nikim jestes i zaden facet nie chce miec u swojego boku puszczalskiej i zaklamanej szmaty. Masz faceta. Co tu szmato robisz? Nie ucz mnie bo jestes zerem i nikim.

Gość gość
Skąd znasz przykłady witrualnych miłości z tego miejsca? Wierzysz w plotki.

Gość gość
Nie dam. Mam szacunek dla kobiet ktore same się szanują. Brunetka daje o sobie sama swiadectwo. Ma faceta i szuka tu bolca. Takie są najgorsze. Nie mów błędny ze chciałbyś aby Twoja kobieta pieprzyla sie wirtualnie z innymi?

Gość gość
to nie plotki - nie musisz wierzyć. Może słowo miłość to za wiele - ale totalne zauroczenie i absolutne zwariowanie na punkcie kogoś (a raczej jedynie wyobrażenia tego kogoś) to możliwe

Gość gość
Nie unikaj błędny odpowiedzi. Powiedz czy chciałbyś aby Twoja kobieta szmacila sie na kafeterii? Gdy sobie odpowiesz to zrozumiesz ze brunetka to k***a nie kobieta :)

Gość gość
wypowiadam się jedynie na temat - nie znam innych na tym topiku