Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość śmieję się Wam w twarz :D

Prawiczki myślą, że ich target to modelki, fotomodelki, hostessy i tancerki :D

Polecane posty

Gość darkerku czyli twoja
mamusia jest również odpadem ze śmietnika?

"darkerku czyli twoja mamusia jest również odpadem ze śmietnika?" ­ Trudno aby była gdyż ma męża i rodzinę czyli ani wolna ani w typie luzera. ­ Ps. Myślenie boli, prawda? I po co było z kuchni wychodzić? :D

Gość darkerku czyli twoja
darkerku widać, że sperma ci zalała mozg i nie myślisz 😴 chodzilo o to że twoja mamusia jest również starociem, a np. gdyby się rozwiodła albo została wdową i chciała się na nowo z kimś związać to też by była resztką ze śmietnika 😴

"Twoimi cechami, ale uwierz, że na pewno są też i takie dla których byłbyś ciekawym kawalerem." aż mnie szczerze zaciekawiło kto by to mógł być :D bo jakoś zupełnie sobie tego nie wyobrażam.

tylko tak głośno myślę bo naprawdę sobie tego nie wyobrażam. co by musiała taka panna doświadczyć żeby polecieć na mnie? to już naprawdę himalaje desperacji.

"chodzilo o to że twoja mamusia jest również starociem" ­ Starociem nazywam taką co jest grubo po 30-stce i desperacko szuka chłopa. ­ "a np. gdyby się rozwiodła albo została wdową i chciała się na nowo z kimś związać to też by była resztką ze śmietnika " ­ Nawet jeśli to szukałaby wśród starszych od niej a nie udawała, że ma 25 lat i szuka młodego, bogatego oraz odpowiedzialnego. ­ 'buhahahhaha gustować to ty se możesz ale i tak żadna na ciebie nawet nie splunie" ­ O czym napisałem post później...

"nie wyobrażam. co by musiała taka panna doświadczyć żeby polecieć na mnie? to już naprawdę himalaje desperacji." ­ Gdybyś tylko znał mnie :D

Gość Zuzanna Amelia & 9
Samcza zazdrosc pprzez Was przemawia..

Gość bo prawda jest taka, że
kobieta może być niska, wysoka, gruba chuda, płaska, cycata a zawsze jakiegoś adoratora będzie miała. tak wynika z moich życiowych doświadczeń. może być oczytana ale może być i totalną debilką. może być młoda czy stara zawsze się jakiś znajdzie. ale niski pierdołowaty facet to kaszana i obciach. tacy zasługują na kopa w dupę

Gość Zuzanna Amelia & 9
Chinska plyta dlugograjaca... Napiszcie wreszcie cos innego albo chociaz w odwrotnej kolejnosci.

Gość Zuzanna Amelia & 9
Darker - ja mam dla Ciebie swietna piosenke. Idealnie pasuje. Niestety nie moge tu wstawic bo mi blokuje.

"mam dla Ciebie swietna piosenke. Idealnie pasuje. Niestety nie moge tu wstawic bo mi blokuje." ­ Linka nie potrafisz wkleić? Ja mam w stopce i jakoś nie blokuje.

Gość Zuzanna Amelia & 9
No to nie bedzie kasy na socjal , emerytury i szkoly. To zawsze najbardziej cierpi na spadku budzetu. A jak jest w Twoich rejonach ? Bezrobocie rosnie ?

"żadnej wolnej d**encji nie było?" ­ Gorzej, każdy znajomy z rodziny w moim wieku przyszedł z panną - własną a nie koleżanką robiąca przysługę. Jeden z mi bliższych to miał taką laskę, że nie wiedziałem gdzie oczy podziać. Po prostu 9/10. Przedszkole podpaliłbym dla takiej a jej facet pracuje jako kelner.

To może tytuł i wykonawcę napiszesz, bystra niczym woda w klozecie istoto?

Gość Zuzanna Amelia & 9
Jest na you tube . Jest na melodie dawnej piosenki " nie bylo cie przez tyle lat" Tytul jest podobny "puszczalas sie przez tyle lat" Spiewa ja jakis facet w stylu budka z piwem. Jest swietna szczegolnie w wersji z tekstem.

Gość Zuzanna Amelia & 9
Emerytury to tez czesc socjalu. Drogi, swiatlo na ulicach, utrzymanie szpitali, zasilki chorobowe. Warminsko Mazurskie to przeciez piekny rejon. A tutystyka ?

Gość samanta mamba -
Darker - laska 9/10 to jaka Twoim zdaniem? i skoro zwykły kelner może sobie taką znaleźć to Ty tym bardziej, w końcu ciągle tu piszecie, że trzeba mieć dużo pieniędzy żeby sobie zasłużyć na dziewczynę.

Gość Zuzanna Amelia & 9
Argen - sa miejsca, obszary , nawet panstwa ktore zyja z sezonowej turystyki. Dlaczego Mazury nie moga ? Przeciez to przepiekny obszar.

Gość fdgtrdgdre
ale dwa lata temu również byłeś bezrobotnym prawiczkiem :D 🖐️

Gość tytyuit788
I jesteś teraz komunistą.

Gość fdgtrdgdre
argen ale ile ty się tam napracowałeś? dwa miesiące :D

Gość Zuzanna Amelia & 9
19:45 [zgłoś do usunięcia] Argen Nigdy za czerwonymi nie przepadałem. ­ Za to za czarnymi przepadasz ?

Gość Zuzanna Amelia & 9
Jak Twoj kurs ? Podobal Ci sie ?

Gość Zuzanna Amelia & 9
No to moze i prace jakas po tym dostaniesz