Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kasienkasddjjj

co na moim miejscuu zrobilybyscie z dzieckiem... impreza

Polecane posty

Gość kasienkasddjjj

Wieczorem jestesmy zaproszeni na impreze imieninowa do kuzynki. Bedzie to na pewno bardzo syto zakrapiana impreza. Oprocz nas bedzie jeszcze kilka osob bezdzietnych i nid wiem czy w tej sytuacji zabrac ze soba dziecko (syn 3lat) czy posiedziec z godzinke dwie z dzieckiem tylko to wiaxe sie z ciaglym zaspokahaniem jego zachcinek czu tez zawiesc syna do babci a potem w srodku nocy po niego jechac. Tak czy siak jedno z nas nie bedzie pic.

Gość zostawić syna u
babci, odebrać go rano i dobrze się bawić

Gość odwiez do babci
i odbierz rano

Gość kasienkasddjjj
Tylko ze syn nigdy jeszcze u babci na noc nie zostawal.

Gość zostawić syna u
no to czas najwyższy żeby został, przecież babcia mu krzywdy nie zrobi

Kiedyś musi być ten pierwszy raz ;) A tak serio to przecież są telefony,jak mały urządzi histerię to pojedziecie do babci i zostaniecie u niej na noc lub po prostu bądźcie krócej na imprezie.

Ja też bym zostawiła u babci i poszła się bawić :) Rodzicom raz na jakiś czas też coś od życia się należy :D A dzieci niech spedzą trochę czasu z dziadkami póki ich mają... ja np nie miałam :(

Gość kasienkasddjjj
No pewnie ze krzywdy mu nie zrobi tylko boje sie ze np obudzi sie w nocy i bedzie za mna plakal albo sie przestraszy obcego miejsca. Wlasne lozko to zawsze wlasne

Gość zostawić syna u
to mu wytłumacz, że zostanie na noc u babci, że rano po niego przyjedziecie, przecież to już duży chłopak

Po co od razu zakładasz czarny scenariusz :) Obudzi się,będzie płakał....to będzie.Babcia przytuli,ukocha,opowie bajeczkę. A pewnie i tak będzie spał ładnie przez całą noc :)

Gość kasienkasddjjj
Dzieki za rady chyba tak zrobie i zostaeie syna na noc u babci. Kiedys musi byc ten pierwszy raz;-)

Gość g;osadn;ofhdskusuygfidzf
tylko zabierz mu jego ulubione zabawki i piżamkę. najlepiej niech sam się spakuje na te małe wakacje.

Gość zostawić syna u
o właśnie- dobry pomysł z tym żeby sam się spakował, no i broń Boże nie rób dramatów przy pożegnaniu

Gość Jeszcze jedna mała sugestia
Może wypadałoby zapytać babcię czy się zgodzi na takie coś.

Dziecko spierniczy ci impreze, non stop bedzie sie czegos domagac, odwracać twoja uwage,wieszac sie na tobie,jak bedzie spiace to marudne, i cie krew zaleje,bo wiecej nerwów bedziesz miec z twoim 3 latkiem,niż przyjemnego czasu spedzonego ze swoim towarzystwem

Gość zonaKraka
A nie możesz babci do was przywieźć? Najwyżej jak wrócicie to się położycie w innym pokoju... Jak dla mnie to najlepsze rozwiązanie. Nie wiem jak trzylatek zareaguje, ale babcia już dzieci miała i tak czy inaczej poradzi sobie. Ja jak swojego zostawiam na noc, nawet nie dzwonię, bo po co sie mam denerwować- jeśli tęskni to co zrobię, przylecę i uspokoję? Dziecka na taką imprezę bym nie brała, tym bardziej że gospodarze raczej nie przewidywali kinderbalu, jeśli babcia by nie mogła to bym raczej została w domu... Odbieranie dziecka w połowie nocy też bez sensu.

Zaprosić babcie do Was na noc, ewentualnie na te kilka godzin i odwieść babacie późnym wieczorem, ja już nie moge sie doczekać przylotu mojej mamy :D też ma 3 latka :P

Oczywiście że zawieźć syna do babci :) co innego gdyby miały być inne dzieci, ale tak ani wy nie będziecie się dobrze bawić ani tym bardziej dziecko. Nie rozumiem tylko po co masz jechać po dziecko w srodku nocy :o no chyba że będzie beczeć, ale o wiele większa szansa że porycz trochę przed zaśnięciem, albo wcale a potem i dziecko i babcia położą sie spać więc na prawdę nie widzę sensu wyrywania dziecka ze snu :o

Gość ggdsfdd
oddać do rodziny zastępczej jak sobie nie dajesz rady z dzieckiem

Gość ale problem
albo surowym rodzicom