Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tgwt

Czy według Was to duże zakupy?

Polecane posty

zakupyyy no ja dzis np siedzę a w trakcie pisania ciagle cos robiłam a to obiad bo ile czasu zajmuje obranie 2ch ziemniaków, zrobienie ryby i marchewki z groszkiem?:) pranie wstawiłam i wywiesiłam, rano wstałam miałam wszystko zrobione tylko kurze starłam :) odkurzyłam jak co dzień podłoge myłam w nocy dzieciaki spią. Nawet jak pracowałam to zawsze miałam WSZYSTKO zrobione i śmieszy mnie jak kobiety mówią że rady nie dają :).

Gość nie no kiwi ma siedlisko kurzu
nie no kiwi nie obraz sie tak tylko zazartowalam ,kazdy ma jakies obowiazki a dlaczego po nocy spac nie mozesz,jakies problemy ze zdrowiem? a moze to przez to odchudzanie tak masz?

nie no kiwi ma siedlisko kurzu nie wiem jak tak zawsze miałam :( a teraz to już tragedia. Wczoraj byłam już tak padnięta że normalnie padła, ale takie dni się zdarzają jak już naprawdę nie mam siły to idę spać :) tak to sie snuje po tym mieszkaniu. Ogólnie nie lubie być sama, boje sie ciemności zasypiam z TV:D taki dziwak ze mnie :) zamykam oczy i mam wrażenie że ktos stoi i zaraz otwieram :P zasypiam normalnie w miare gdy mąz jest w domu:) wtedy czuję sie bezpiecznie i td a tak jak jestem sama to nie mogę spać :(

nie no kiwi ma siedlisko kurzu to Ty może nicka zmień bo mi tu renomę psujesz:D heh Calluna79 ja też często robię kilka rzeczy na raz:)

Gość nie no kiwi ma siedlisko kurzu
tak to nie mozesz dalej egzystowac do lekarza idz po jakies ziolowe srodki bo sie wykonczysz,wogole to jest nienormalne co piszesz .dorosly czlowiek potrzebuje 8 h zdrowego snu

Gość hgdkudkoll
to ja od tego siedliska kurzu kiwi ale nie zagoszcze dlugo bo mnie obowiazki wzywaja a ja nie potrafie gotowac i pisac na kafe

nie no kiwi ma siedlisko kurzu wiesz dla przyjemności na kafe po nocach nie siedzę musiała bym być nienormalne, myślałam tez o jakiś tabletkach tylko się boje że mi np dziecko będzie płakać a ja się nie obudzę czy coś :(. Pije melisę bo podobno pomaga, próbowałam ciepłego mleka i nic :(a w sumie to ja i siedzę i się uczę :P 2w1 :)

Gość hmmmmmm ????
kiwi jak dla mnie to ty jecz za mało :( przy twojej wadze to na 1500 kcal bedziecz spokojnie chudła. Uprawiasz jakic sport???

hgdkudkoll no ja jakoś tak mam że wszystko potrafie połączyć :) tez zaraz uciekam bo starsza sie przebudza :) zaraz kąpać sie bedzie chociaz ona to już sama :) malutka sie też obudzi to tez do kapania, potem starszej kolacja i uj:( ja już nie mam co robić. Nie jestem bałaganiarą w szafkach układam na bieżąco non stop:) kurze w kuchni i td:) w nocy już nie mam na siebie pomysłów :( rano np zawsze myje łazienke, zmywam wszystko w trakcie robienia jedzenia i td:) nie wiem potrafie tak wszystko zrobić że mam bardzo dużo czasu:) no chyba że jest mąż to wtedy nie nadążam:D

hmmmmmm ???? w sumie to prawie nie, duzo chodze na spacery, sprzatam i td i to jest mój ruch. Teraz jak mąż wróci to nie odpuszcze ma mijechac po rowerek, bo jedzie jedzie i dojechac nie może :D kupiłam to przy moim szczęsciu sie okazał popsuty:D Dietetyczka mi kazała jeść 1100/1200 bo nie mogę z 1000 od razu na 15000:)

Gość hmmmmmm ????
nie jectec głodna na tej diecie?

Gość hmmmmmm ????
to fajnie:) ja tez cie odchudzam zrzuciłam juz 8 kg :) tylko ja jem duo i praktycznie wszytko jak leci.Za to duzo ćwiczę.

hmmmmmm ???? ja na poczatku popadałam bardzo w skrajność, teraz juz tak nie robię :) potrafie zjeść raz a jakiś czas ser żólty, kanapke z serem smietankowym :) teraz całkowicie wywale a co potem?

Gość hmmmmmm ????
a rowerek polecam ja jeżdżę 3 razy w tyg po godzinie do tego codziennie brzuszki + ćwiczę z ciężarkami i jest ok.