Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jakie macie widoki na swoje M

gdzie mieszkacie i skad wziełyscie kase ?

Polecane posty

no co on wymyślił? w żadnej pracy nie jest kolorowo, w żadnej a teraz co? pracował w sztabie generalnym? tak?

Gość lopkika
nie generalnym w jednostce swojej powiem ci że narobił bigosu i nie ma racjonalnego wytłumaczenia jego zachowania może to kryzys wieku średniego :P a tak było nam dobrze wystarczyło aby tam był albo teraz aby poszedł do pracy tylko tak gdzie go przyjmą jak wszytko jest po upychane w urzedach i państwowych instytucjach to raczej szans nie ma ponieważ tam wszystko wiadomo po znajomości a na prywatne to nie ma pomysłu i tak kólo sie zamyka wiec siedzi i dzumi martwie sie o przyszlosc i o niego oczywiście ajajajaja samo zycie aby tylko zdrowko było to może wszystko sie uloży :)

no to moze niech wróci do wojska naprawdę lepiej nigdzie raczej nie bedzie w tych czasach jeśli ma mu kto pomóc w tej sprawie, to moze warto się postarać i namówić go

Gość lopkika
wiesz tłumacze mu to twierdzi że chce wrócić i że sie postara ale jak na moje oko cos sie ociaga oby to jakos sie dało odkręcic i aby tam wrócił na prawde praca w wojsku w dzisiejszych czasach jest dobra zreszta nigdy nie była zła wiadomo róznie bywa czasami przełozony to kawał drania ale czy w innych zakladach tak nie ma??? szef to szef prawda??? wszedzie jest ciezko kazda praca ma swoje wady i zalety gdybym ja była sprawniejsza fizycznie sama bym sie do wojska starała ale nie stety ze tak powiem jestem flegmatyczne wiec sie nie nadaje :D

ma widzę jakiś traumatyczne przeżycia z pracy, to napewno go zniechęca, a moze w innej jednostce, albo w innym dziale? cześć mamo 6 latki ano się temacik rozkręcił hehe

Gość lopkika
a no może czytałam własnie taki artykuł o wypaleniu zawodowym i tez o kryzysie wieku sredniego u facetów wypisz wymaluj przypadek mojego meża :) zmiana fabuły na mundurowych :) ale dobrze trafiłam troche sie wygadałam to mi lżej :P

a ile ma lat twój mąż, ze tak piszesz o średnim wieku? czasem dobrze sie wygadac, wyrzucić z siebie i moze sie tak zdarzyć, ze ktoś coś podpowie

Gość lopkika
37 czytałam ze kryzys dopada juz od 35 :)

Gość YU7
MIOLO BYC O MIESZKANIACH A NIE O WOJSKU I WASZYCH TREPACH

Gość jdnbsbsjed
YU7 wypierdalaj