Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Silvia_21

Czy wy nosicie właściwy rozmiar stanika???

Polecane posty

Gość Silvia_21

Ja do niedawna nie wierzyłam w to gadanie o tym, że literka A, B, C itd. tak naprawdę niewiele mówi i jest mnóstwo rozmiarów staników. Chodziłam sobie w staniku 75B, który musiałam często poprawiać i który beznadziejnie na mnie leżał, przekonana o tym, że przecież muszę mieć taki rozmiar, bo C to będzie za duży, a o innych nie wspomnę. Aż tu nagle postanowiłam pomierzyć inne rozmiary i doznałam szoku, kiedy okazało się, że 70D to stanik, który leży na mnie idealnie i o dziwo wcale nie jest jakiś gigantyczny. :)

Gość jeszcze triche
szoke.

Gość fgnftnhsdrg
Gratulacje. Wiem o tym od dawna. 😴

Gość nitsche come
czy wogóle ktoś czyta moje wpisy?

Ja mam 94 w biuście i 65 pod, w tej chwili noszę 70 E, ale nie jest dobrze dobrany.

Ja noszę 65 G i to też wbrew pozorom nie jest żaden gigantyczny rozmiar :) a wcześniej nosiłam 70 D, niby był dobry, ale teraz widze że 65 G jest na mnie idealny :)

Gość Silvia_21
Ja w żadnych sklepach nie widzę biustonoszy o obwodzie poniżej 70 cm, a przez internet zamawiać to jednak ryzyko, zawsze warto zmierzyć.

Gość gbdrg64984
Lepiej nosić źle dobrany niż zaryzykować kupno przez internet? :D Przecież możesz odesłać. W tesco widziałam mniejsze obwody.

Gość jeszcze triche
ja noszę 65D i w dobrych, bieliźniarskich dostaję bez problemu. No ale trzeba się liczyć z tym, że taki stanik nie kosztuj 40zł tylko trochę więcej.

Gość nakrętka od butelki
a gdzie kupujecie takie staniki i lle płacicie?

ja kupuje ostatnio w atlantic. To jest jedyny sklep gdzie znalazłam staniki z wąskich obwodem które nie kosztuja kosmicznych pieniędzy. ok 100 zł plus minus. Dawniej w bielizne zaopatrywałam sie w triumph ale oni tam maja jedynie 70 - a to za duzo i dodatkowo strasznie sie te materiały rozciagaja.

Gość Ada546
Czy to nie jest przesada, 100 zł za stanik, skoro można kupić ładną bluzkę za 50-60 zł??? Ja to kiedyś staniki znajdywałam w sklepach za 25 zł. Ostatnio i tak czuję, że trochę przepłacam, bo wydaję ok. 50 zł. ;) Oczywiście rozumiem was, że kupujecie te staniki dwa razy droższe od moich, bo akurat w tych konkretnych sklepach znajdujecie swoje rozmiary, uważam jednak, że to wysoka cena, nieadekwatna do polskich zarobków. :)

Wiesz co moim zdaniem adekwatna. Przesada dla mnei sa staniki po 200 zł. Może jestem poprostu ślepa ale we wszystkich tanich sklepach staniki to poprostu 20 cm gąbka co moim zdaniem wygląda obrzydliwie. dziewczynom sie wydaje ze nie widac tego:o Albo są to staniki nie usztywniane kompletnie co niestety przy moim małym biuscie sie też nie sprawdza. Pozatym mam stanik dobrej jakości z którego nie wychodzą druty. Mimo że nie cackam sie z nimi i bielizne piorę w auotomacie zeby była dobrze wyprana.