Kardelinka 0 Napisano Październik 11, 2012 Witam, kobitki ;-) Mam nadzieje, że znajdę tu jeszcze jakąś która mi pomoże ;-) Brałam tabsy anty, 1 dnia miesiączki.. czyli 21sierpnia, brałam je 21 dni po czym wystąpiła 7dniowa przerwa. Zaprzestałam ich brania, więc zabezpieczałam się z moim partnerem prezerwatywą, więc ciąża wykluczona według mnie. ;-) przechodząc do meritum... do teraz nie mam miesiączki, nie wiem dlaczego, ale chyba już powinnam mieć od tego czasu??? jak myślicie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kardelinka 0 Napisano Październik 11, 2012 JEST TU JAKAŚ ?:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość to mozeliwe Napisano Październik 11, 2012 Hej z chłopakiem uprawiałam kilka razy seks ostatnim razem jakies trzy tygodnie temu dwa tygodnie temu powinnam dostac @ i sie spoznia podkreslam ze juz mi sie nie raz tak sponial. Kazdy stosunek byl zprezerwatywa a wytrysk byl zawsze po za obrebem mnie czy jest mozliwe bym byla w ciazy czy to tylko moja psychika ?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kardelinka 0 Napisano Październik 11, 2012 tylko twoja psychika. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Perw mobilna Napisano Październik 12, 2012 Jeśli uprawiałaś seks bez zabezpieczenia w trakcie "przerwy" to ciąża jest możliwa, więc żeby się upewnić zrób test. Ale to prawdopodobnie wynik odstawienia tabletek. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Perw mobilna Napisano Październik 12, 2012 A co do pomarańczy wyżej to jeśli skonczylas 18 lat to idź do ginekologa, bo najprawdopodobniej masz jakieś zaburzenia hormonalne. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kardelinka 0 Napisano Październik 12, 2012 otóż uprawiałam seks, ale z prezerwatywą, jestem bardzo ostrożna z moim partnerem.. może wynik odstawienia? mógł mi się rozlegulować okres??? od dzisiaj biorę luteinę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Perw w przelocie XV Napisano Październik 12, 2012 Przecież napisałam, że to najprawdopodobniej wynik odstawienia. :o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach