Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość NoWeś

jak pozbyć się zbednych kilogramów

Polecane posty

Gość NoWeś

jakie ćwiczenia aby schudąć 1/2 kg na tydzien PILNE a i waże 51 kg przy wzoscie 168 cm

Gość vngvng
Ty nie masz zbędnych kg. Ty możesz mieć jedynie cienką warstewkę zbędnego tłuszczu. :)

Gość laperaaa
ja tez wlasnie nie amm zbednych kg ale mam troche tkanki tluszczowej na brzuchu i tez nie wienm co jesc

Gość NoWeś
maniana 11 po 1 ćwicze i to o dziennie . po 2 schudłam już 24 kg a ostatnich nie moge zgubić

zaczynam basen na czwartek zapisałam się na zbijanie tkanki tłuszczowej z brzucha w spa zobaczę jak to działa, podobno rezultaty są super

Gość NoWeś
powodzenia . a my nie mamy w naszej miejscowoąci basenu a odjazd odpada zaduzo nauki wiec

Gość kate kate
a co robiłas dokładnie ze az tyle schudłas?pochwal sie:)

Gość gościuuuuuu
Zdecydowanie 51 za duzo idz na operacje .. PATOLA W CH*J

Gość gość
Ja korzystałam z tej diety http://dieta-lux.pl/44535 i schudłam 9 kg w ciągu 2 miesięcy i ładnie wyrzeźbiłam ciało.Już w pierwszym miesiącu spadło mi z wagi 3 kg ,dieta połączona jest z ćwiczeniami i ułożona jest przez trenerów i dietetyków,można uzyskać dobre efekty w krótkim czasie.

Gość gość
Ciężko mi było pozbyć się 14 kg nadwagi która została mi po dwóch ciążach.Przechodziłam z jednej cudownej diety na drugą.No i niestety nic.Prawda tak że najpierw trzeba sobie poukładać pewne rzeczy w głowie a potem wziąć się za odchudzanie.Teraz jestem na diecie 1800 kal plus Foreverslim. Jeżeli uda mi się schudnąć jeszcze 3 kg zaczne biegać na razie mi trochę ciężko.Waga spada z czego bardzo się cieszę.I mam nadzieję że w końcu uda mi się zrzucić nadwagę.