Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

aktywny babsztyl

nie wiem, może ktoś mi wyjaśni?

Polecane posty

dlaczego niektóre kobiety, dają sobie na facebooku jako zdjęcie profilowe - zdjęcie swojego dziecka?? i po jaką cholerke tworzą albumy z tysiącami fotek dziecka, które tak naprawdę niczym się nie różnią a wszystkie ich statusy dotyczą także dziecka i okay wiem, napiszecie - ich sprawa - zgadzam się, ja im tego nie bronię próbuję się tylko dowiedzieć z czego to wynika? i z jakiego powodu tak jest? czy mając dziecko zapomina się o sobie aż tak bardzo, że nawet nie umieszcza się siebie na zdjęciu PROFILOWYM??? tylko zdjęcie dziecka?? wg mnie to z leksza chore :/

bo wg nich dziecko to cud świata i nie mogą zrozumiec tego, ze dla reszty swiata ten osmarkany dzieciaczek nie jest naj pod każdym wzgledem. gorsze jest tylko komentowanie. 50 komentow kazdy w postaci jednego słowa ''słodko=sweet=słit, cudnie=przecudnie=przecudniasto'' itd. po co to? byleby skomentować, bo ktos sie odwidzieczy?:O

Gość ale masz problemy, naprawdę
poważne. biedna jesteś skoro takie rzeczy cię irytują, bardzo biedna 🖐️

Gość bo to ich życiowe osiągnięcie
więcej nic mądrego im nie wyjdzie

Gość babsztyl, a y jakie wstawiasz
zdjęcia? :D wakacji w egipcie czy nad polskim morzem?:D nie twój zasrany interes co kto wstawia na portalach, tak samo komuś może nie podobać się to co ty uprawiasz w takich miejscach. proste.

Gość Mario Bolucci
Moze nie moj interes, ale chciałabym wiedzieć, zrozumieć.

oczywiście, że nie moja sprawa ciekawa jestem ja na swoim profilu mam kilka fotek, które przedstawiają MNIE w końcu to mój profil, a nie jakiegoś dzieciaka ps. nie muszę szpanować wakacjami by się dowartościować :D więc nie mam na facebooku takich fotek w ogóle mam tylko kilka fotek, bo nie po to założyłam profil by ukazywac światu wszystko co robię, co mam w lodówce, gdzie byłam na wakacjach i ile mam dzieciaków :D

Gość e.s.p.
Nie mam FB i mi z tym dobrze :D

Gość babsztyl, a y jakie wstawiasz
w końcu to mój profil, a nie jakiegoś dzieciaka no jeżeli dla ciebie własne dziecko to jakiś dzieciak, to naprawdę gratuluję:D🖐️