Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rocznica ślubu

rocznica ślubu

Polecane posty

Gość rocznica ślubu

Za 2 dni mamy 10 rocznice ślubu z tej okazji maz zaprosił mnie na kolację i moje pytanie czy powinnam mu jakiś prezent kupić , jeśli tak to jaki brak mi pomysłów

Gość Kup jakąś rewelacyjną,
niegrzeczną bieliznę i zrób mu prezent po kolacji;) Taki zeby do srebrnych godów zapamiętał:D

Gość daj mu w
kopercie koniecznie w serduszka pozew rozwodowy heheh tak dla jaj :P mina bezcenna

Gość rocznica ślubu
[zgłoś do usunięcia] Kup jakąś rewelacyjną, właśnie o czymś takim pomyslałam ale pomysłów brak bo mąż lubi mnie w takich koszulkach sexi i juz mam ich duzo

Moja droga!!!Tak sobie czytam i postanowiłam Ci powrózyc z fusów mojej poranno-popołudniowej kawy. Fusy mówią ze nic nie dodaje tak uroku kochanemu męzczyznie po 10 latach bycia razem jak CIEPLUTKIE , MILUTKIE W DOTYKU , DWUWARSTWOWE , O ZAPACHU PRAWDZIWEGO MĘŻCZYZNY : K A P C I E !!!!!!!! Wierz mi na słowo!!!. One na nowo rozpalą wasze uczucie i pożadanie!!!! Sprawią ze kazdy dzień bedzie niezapomnianym przezyciem!!! Pozdrawiam!!!

NO to skoro lubi cię w koszulkach to będzie dla niego niespodzianką jak wyskoczysz w gorsecie, pasie, pończochach i szpilkach;)

Gość rocznica ślubu
caffelatte77 super wrózba a co mówi żwirek od kotka

Gość rocznica ślubu
gorset musze pomysleć o tym

Kup jakąś rewelacyjną- przyłączam się do twojego pomysłu :))) Ja bym właśnie jakoś w tą stronę poszalała ;) Bielizna bardzo niegrzeczna, pończochy, gorset, szpilki do tego jakies kajdanki i- jeśli lubicie jakieś inne gadżety i jazda :D

Gość rocznica ślubu
suchajcie jak wyskocze z kajdankami to mąż pomyśli że zwariowałam a tak na poważnie ten gorset ok mam mało czasu bo 2 dni na kupno czegoś fajnego

Ja na miejscu Twojego męża to bym pod sufit skakała a nie pomyślała, ze zwariowałaś ;P Myślę, ze każdy facet ma fantazję o niedobrych dziewczynkach :D A czasu rzeczywiscie masz mało...Nie wiem gdzie mieszkasz, ale u mnie znalezienie gorsetu graniczy z cudem i zamawiam je na allegro... Może u Ciebie lepiej ze znalezieniem czegoś takiego będzie? Albo skocz do sekxshopu i popatrz co tam mają ciekawego :D Tam też są różne erotyczne komplety bielizny... np. bodystocking, czy majtki z dziurką :D

Gość rocznica ślubu
Myślę że mój też ma fantazje jak każdy normalny facet . Mieszkam w Krakowie, na allegro za mało czasu . Nie wiedziałam czy z tą kolacją wypali bo nie miałam z kim dzieci zostawić, ale w takiej sytuacji jutro wybiorę się na zakupy po pracy

Gość rocznica ślubu
Nie dziękuje mam nadzieję że kupie coś fajnego pozdrawiam

Ja tez dołączam się do życzeń z okazji rocznicy i życzę udanych zakupów. Myślę, ze w każdym wiekszym mieście, niekoniecznie w sexshopie, ale po prostu w galerii handlowej znajdziesz jakis fajny gorset. Tak samo np pończochy samonośne. I nie zapomnij o wieczornym makijażu. Jak mąż cię nie pozna to dopiero będzie niespodzianka. O a może zaproś go do hotelu na fajną noc (o ile oczywiście finanse na to pozwalają). Sama wiem, ze 10 lat po ślubie i z dziećmi żadko się zdażają takie naprawdę fajne, niezapomniane noce, więc to jest okazja;)