Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gigantozaur

zapraszam do wspólnego dietowania

Polecane posty

Gość woda destylowana
Kiwi no mam męża wieczorami ale siedzi w papierach. W sumie rzadko mamy czas dla siebie bo czasem to i w łóżku czeka na nas niespodzianka, albo dwie, albo trzy i szkoda takie niespodzianki wypraszać jak słodko śpią.

Gość woda destylowana
gigantozaur też mam takiego dziś mnie przekonywał żeby go z rytmiki wypisać bo tam się TAŃCZY a to dla dziewczyn jest. Ale rytmika obowiązkowa i nie da rady. Twój ninja a mój będzie trenerem pokemonów.

woda destylowana a 4ta tez będzie??:D gigantozaur no to nie pogadasz:D synuś już pokazuje charakterek:D ja ostatnio mojej chce kupić zeszyt z konikami a ta do mnie " ja chhce hello kitty i masz mi kupić bo ja lubie hello kitty " :D dzis miałaysmy fajna rozmowę:D moje dziecko mówi mamo przykryj mnie ja mówie "zaraz" a ona a co to znaczy zaraz ja do niej że to znaczy że za chwilke ja przykryje :D za chwilke pytam jej no to już wiesz co znaczy "zaraz"? a ona do mnie "no za chwilke " :D heh

Gość woda destylowana
gigantozaur od 6 do 2 kiwi nie będzie bo łóżko za ciasne. Więcej niż 5 nie pomieści

no ja dziewczynki na 2ce kończe :D teraz wzorowo antykoncepcja ale wszystko naszło sie na raz :-/ dieta, hormony, pora roku, farbowanie włosy mi zaczeły garściami wychodzic kupiłam bellise zobacze co z tego będzie :D

Gość woda destylowana
Mi już wyleciało co mialo wylecieć i nawet trochę odroslo wiec nie jest źle. Teraz na tej kapuście je się sporo warzyw i owoców więc myślę, ze będzie to mialo dobry wpływ na wlosy i paznokcie.

Ja koncze na jednym. Ja mam takiego m ze wszystko jest na mojej głowie do dzis nawet nie wie w ktorej sali w przedszkolu maly jest wiec... Ja sprzatam gotuje robie wszystko pod pojeciem prowadzenie domu... i dodatkowo np. miesiąc temu zrobilam malemu remont w pokoju tzn. sama wlasnymi rekami wymalowalam sciany sufit i zmienilam okleiny i uchwyty mebli :P Prawda jest tez taka ze ja to lubie robic ale czasami nie wyrabiam sie ze wszystkim. Wiec pozostane przy jednym dziecku chyba ze zdarzy sie wypadek :P

Gość woda destylowana
no to skoro już wszystko urodziłyśmy co urodzić miałyśmy to teraz można się brać za siebie już tak porządnie. Ja sobie obiecałam że jak schudnę do tych 55 a może i 50 jak mi się uda to sobie sprawię super krotką czerwoną sukienkę mini, opchnę dzieci dziadkom i zabiorę męża na potańcówkę. On jeszcze nic o moich planach nie wie, ale to pewnie gdzieś w okolicy sylwestra wypadnie więc byłoby idealnie.

Ja mini nie zaloze nigdy najgorsze mam nogi:( i chocbym nie wiem ile schudla nie bede mogla nosic krótszych niz do kolan

Gość woda destylowana
oj to ja nogi mam ok. Co prawda grube jeszcze ale wszyscy mi mówią ze mi ładnie w spódniczkach i nosze je częściej niż spodnie, choć ostatnio jestem fanką leginsów i długich tunik. Pączków mi postawiał nie będzie, myślę, ze się ucieszy z takiego wyjścia, a z czerwonej kiecki to pewnie bardziej niż ja, zwłaszcza jak będzie łatwa do zdjęcia później :P Ja już uciekam bo jutro mnie czeka pobudka skoro świt. Zajrzę popołudniu. Dobrej nocy życzę.

woda destylowana dobranoc. gigantozaur ja sie śmieje że jestem samotna matka z mężem na papierku heh wiecznie go nie ma :D

ostatnio zrobiłam mega postęp:D wszystko w mojej szafie jest CZARNE ale powiedziałam STOP! Ostatnio tak mi się spodobała czarna tuniczka ale powiedziałam sobie nie i jej nie kupiłam za to kupiłam łososiową i błękitną :D koniec z tą czernią :P Dziś w biedronce widziałam książke na temat diet i propozycje na obiad, kolacje i td ale jak zobaczyłam kurczak z frytkami to odpusciłam jej zakup:D jakas tam dieta modułowa czy coś takiego :D

Kiwi.. moj jak jest to spi a jak wstaje to musze go obsługiwac a jeszcze nie zawsze jest miły:( nie mam lekko ale jest jak jest i widac tak musi byc. Ale nie ma co sobie humoru psuc

Oj to idze ze masz tak jak ja...:D tez mam wszystko czarne wiec jak chce cos konkretnego wyjac z szafy to musze wyrzucic wszystko bo po kolorze nie rozpoznasz :P

Witam dziewczyny. Zrobilam dzis co musiałam z rana i teraz mam chwilkę. Wlazłam na wage i jest 72,5 :D jak pare gram cieszy oczywiscie spadku.

Nie ma kompletnie pomysłu co mam jesc czego nie jesc czuje sie całkowicie rozwalona. Zadnego planu zadnego pomyslu nic... pustka w glowie... musze poszperac w necie

hej dziewczyny można się przyłączyć do Was, jestem już od tygodnia na mż ale razem zawsze raźniej;-) pozdrawiam

Więc mam 22 lata i 13-miesięcznego synka, od tygodnia jestem na diecie mż, mam 160 cm wzrostu i obecna waga 62,5 kg (było 68) też mam problem z grubymi nogami i dodatkowo z oponką;-)