Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gigantozaur

zapraszam do wspólnego dietowania

Polecane posty

Gość woda destylowana
Lo matko z córką ile wy piszecie, kiedy ja to doczytam? Lece na tańce z córą bo mnie promotorka do wiatru wystawiła. Przyszła ale jej się tak spieszyło ze po 5 minutach musiała się zbierać, a ja na nią 40 minut czekałam, ech no cóż i to trzeba przeżyć ;) Jak wrócę to coś postaram się doczytać i napisać. Miłego popołudnia.

gigantozaur No mówie że nie byłam bo odwołałam bo nie miałam z kim młodszej dziś zostawić :) Pranie to ja tez mam non stop zwłaszcza że mała ma refluks :-/ to juz w ogóle kaplica nie zdążę jeszcze kaftanika zapiąć a juz ulane :D

Gość ewelinka159357
gigantozaur jednak zle napisalam przyzwyczailam sie do 72 kg a jednak jest 82 :) wiec duzo wiecej od ciebie:)

gigantozaur To wyobraź sobie mojego męża jak wraca do domu po 2ch tyg :D heh Ale ja lubie ten wontek i Was dziewczynki:D W końcu znalazłam topik dla Siebie, w końcu normalne rozmowy a nie tylko pitu pitu kto co zjadł:D

To jak twój m wraca to i ty i on wygłodniali jak na ostrej diecie:P Oj to sie dopiero dzieje... Ja i moze ochote mam ale mnie sie nie chce zbednych ruchow wykonywac :P :D

gigantozaur sex jest dobry na odchudzanie :P boże jak mi sie chciało ostatnio smiac jak mąż mi wysłał esa że juz wie co ja czuje i jak sie poświecam jedząc te wszystkie sałatki:P biedaczka watroba bolała to sobie sałatke kupił a moj mąz chudzielec i ma podejście że on to nie królik i warzywek jeść nie bedzie :D Powiem Ci że mi sie wcale nie chce jak on wraca :-/

Pisałam Tobie ze na takie urazy/bóle kolan /nóg podobno rozbite liscie kapusty naklada sie na bolace miejsce zawiazuje bandazem i co jakis czas zmienia. Podobno pomaga :D

gigantozaur A słyszałam juz kilka razy o tym :P nawet moja mama tak robi:P Mnie boli hmmm nie wiem jak to sie nazywa górna część stopy od palcy do nogi?:P Dolna to chyba śródstopie czy jakos tak :P to mnie boli ta własnie część i kostka :-/ kiedyś się przewróciłam i od tej pory mnie to boli:-/ kostke mam jakomś większom, kozaki jak kupuje to np na lewa zapne 38 rozmiar ale muszę raczej 39 częściej bo na prawej często 38 nie zapne przez kostke :-/ mineło już chyba z 2 lata jak nie lepiej hmmm może warto iść do lekarza :-/ może wtedy mi się coś stało a ja olałam :-/

Zjadłam te paluszki z sałatkom i tak mi jakos nie dobrze :-/ mdli mnie po nich :-/ Ja tez muszę non stop cos kupuje a nie mam też w czym chodzić :-/

A propos jedzenia to cały dzien mnie głód nie rusza ale tak wieczorem to jestem głodna jak wilk!!!! Ale trzymam sie twardo, nie powiem bo mielam kilka pokus ale sie nie łamie:D Chyba jak bede miala 6 z przodu to zrobie impre:D

Cholera jest mi tak zimno ze nie moge sie ugrzac:( normalnie sie trzese. Wszyscy chodza w chacie w krótkich rekawkach a ja przyodziana jak na mroz i jeszcze kocem przykryta. Masakra. Epoka lodowcowa normalnie