Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gigantozaur

zapraszam do wspólnego dietowania

Polecane posty

hehe no wiadomo wiadomo :D pstryk i 10kg mniej w sekundę :D noo ciekawe co to będzie :D nic na siłę ale około 1,5kg na tydz to fajnie jakby i ubyło ;/ bele do 6 z przodu... później już będzie lepiej :D

Niby mam tak niewiele ale to jak do kosmosu:( Dziewczyny tak sie dzis nudzilam i poogladalam fotki z ciazy, po porodzie i z chrzcin malego :( masakra!!!Normalnie nie moge w to uwierzyc ze mozna tak siebie doprowadzic wygladalam jak potwór... a cycki to mialam jak melony... hehe jeszcze sa duze ale to juz maluszki w porownaniu z tym co było:P

a na jutro jakie plany macie jedzeniowe :D ja właśnie myślę co na śniadanie zjeść hehe wstanę około 10 a idę o 11:20 jadę na basen :) chyba zjem dwie kromki te kruche takie hehe grahama :D i pół grejpfruta hehe a później basen około 14 zjem gotowane pałeczki z kurczaka z kaszą później około 16 wszamam jogurt i przed 18 jakąś sałatkę z pomidora i ogórka zielonego i tyle :D

ja też właśnie chciałam sobie iść coś zrobić hehe ale się powstrzymałam... wskoczyłam pod kołderkę , założyłam słuchawki na uszy hehe i załączyłam sobie grę :D

ja dziewczyny jak w ciagu dnia nie zjem musli albo owsianki to chora jestem czym bym się nie zapchała owsianka musi byc a że dzis mnie czeka długa noc :( to poszłam ugotowałam mleko wsypałam 2 łyżki otrebów i juz jestem szczęsliwa :D a tak to by mnie non stop ssało dlatego rano zazwyczaj jem musli albo owsianke :D

gigantozaur nie nie, ja nie o takiej nocy:D raczej o nauce wiec wolałam teraz zjec niz w srodku nocy nie daj boże :D potem wsiade na rower z godzinke :)

Dziewczyny mam do was pytanie i prosze o szczera odpowiedz.. czy czujecie sie atrakcyjne /pomijam ta ze wszystkie jestesmy za grube bo inaczej by nas tu nie było/ ale tak ogolnie jak sie czujecie jako kobiety?

gigantozaur może Ci sie przyda :) skopiowałam to i ci wkleje bo to jednej dziewczynie pisałam :) nie wiesz co jeśc może tymi propozycjami ci pomogę :) Ś: owsianka/musli/serek wiejski/kanapki chrupkie pieczywo, wedlina, sałata oczywiście pieczywo chrupkie/ jajko gotowane/ jajecznica z pomidorami/ pieczarki z cebulkom to taki przykład sniadań 2 ś: brzoskwinia/arbuz/ogólnie owoce/sok warzywny bądz owocowy/ jogurt/musli/owsianka to np jem na drugie O: filet na parze z warzywami/ wyba na parze z warzywami/ krewetki/ zupa warzywna/ fasolka/ kalafior/ leczo na pieri z kurczaka to takie moje propozycje na obiad P: raczej jogurt/kefir/maslanka K: serek wiejski z warzywami/ kanapki/jajko/ sałatka warzywna

kiwi... Te menu to wszystko moge jesc czy to jest albo albo :P Jutro z rana wyśle fote rozumiem ze wymieniamy sie wszyskie??? Ja natomiast niegdy chocby nie wiem co nie czuje sie atrakcyjna zawsze czulam sie gorsza ale szkoda gadac:P

Własnie ogladam kuchenne reowlucje... :P to takie jakby biczowanie Diewczyny a jaki kolor włosow macie/ slugie krotkie krecone proste? Ja jestem ciemna :P i jakis czas temu scielam ale nie calkowicie na krotki ale długie nie sa:P

gigantozaur nie no padłam heh jak wszystko:o heh tam masz propozycje na kilka dni na sniadanie/2 sniadanie/ obiad i td :D

ja mam ciemne, proste prawie do pasa :D i hujowa grzywke :D ostatnio chciałam grzywke zrobic jak mi babka scieła to juz kaplica :D

kiwi tez jakis czas temu zrobilam sobie grzywke i masakra za nic nie chcila mi sie ukladac ale teraz juz odrosła... Uciekaja nam te dziewczyny spac... spiochy:D na pewno bede sobie korzystac z tego co napisalas ze zjadasz:) najgorzej chwycic temat

Gość ewelinka159357
hej dziewczyny chciałabym sie do was dołączyc mozna ?