gigantozaur 0 Napisano Październik 25, 2012 Witaj Mariolka. A moze Ty mi tez cos podpowiesz co mam jesc jak czego nie :( jak wczesniej pisalam boje sie w tej chwili w ogóle jesc bo trace glowe w tej kwestii:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
gigantozaur 0 Napisano Październik 25, 2012 Heh to wynika z tego ze ja tu najstarsza jestem :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mariola89k 0 Napisano Październik 25, 2012 a w jakim wieku jesteś? ;-) wiesz ja odstawiłam ziemniaki, białe pieczywo,sól, cukier, słodycze...tłuste potrawy...przez tydzień jadłam tylko jeden posiłek dziennie i piłam dużo wody i herbatek ziołowych(zieloną, czerwoną, figurę, xennę itp.) i udało mi się zrzucić 5,5 kg jak narazie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mariola89k 0 Napisano Październik 25, 2012 a sorki już doczytałam ile masz lat;-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
malinka1992a 0 Napisano Październik 25, 2012 hej dziewczyny :) pomyslalam, ze dolacze do Was ;) ale póki co musze uciekac, bo wychodze na zajecia :P dodaje do ulubionych i pozniej sie odezwe :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tal0 0 Napisano Październik 25, 2012 hej dziewczynki... Jednak tak jak mowilam, zwazylam sie rano i wyszlo 72kg buuu :( przy 163cm eh :@ masakra ta 7ka z przodu :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tal0 0 Napisano Październik 25, 2012 Malinka jak to zrobilas ze w ciagu okolo miesiaca zgubilas tyle kg :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kot82 Napisano Październik 25, 2012 Nie znam się na dietach ale mogę wam powiedzieć jak ja schudłam. Kilka miesięcy temu nie mieściłam się w ubrania które aktualnie pasują jak ulał. Znajomi śmieją się, że jestem "pająk" odkąd wróciłam. Nie stosowałam przez te 3 miesiace - bo tyle mi zajęło zrzucenie około 7 kg. żadnej diety. Jednak ograniczyłam pieczywo, zwłaszcza białe, piłam więcej kawy niż dotychczas, rzuciłam palenie, jadłam więcej warzyw (pomidory, rucola, ogórki, papryka zielona, cebula i owoców (zwłaszcza jabłek, winogron i kiwi), przestałam smażyć, a zaczęłm to co się da zapiekać w piekarniku, np. paluszki rybne można z powodzeniem:). Kupiłam kijki do nordic walking - genialna sprawa! Godzina spaceru dziennie, zapisałam się do klubu power plate ( 2 razy w tygodniu 20-minutowy trening). To takie urządzenie, które zwiększa intensywność ćwiczeń, pozwala osiągnąć lepsze efekty w krótszym czasie. Polecam więc warzywka, owoce, kawę 2 razy dziennie, mniej chlebka, a więcej wasa itp, power plate i kijki. Spradzone i skuteczne. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
gigantozaur 0 Napisano Październik 25, 2012 Talo :D Malinka zapraszamy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
gigantozaur 0 Napisano Październik 25, 2012 Cześć Kot:D Ja zdaje sobie sprawe ze dobre jest ograniczenie pieczywa makaronów ziemniaków. BArdzo duza tak zrzucilam. Ale teraz mam chyba jakis ciezki czas:( Ale rozważam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
gigantozaur 0 Napisano Październik 25, 2012 Własnie moj maluch wpierdziela spaghetti :( a ja sobie zrobilam ... kawe :P musze oszukac głód:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
gigantozaur 0 Napisano Październik 25, 2012 Halo dziewczyny gdzie wy sie podziewacie??? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tal0 0 Napisano Październik 25, 2012 I jak Wam dziś idzie dziewczynki :D ?? Co preferujecie dziś na kolację ?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
gigantozaur 0 Napisano Październik 25, 2012 Ja zjadłam dzis na sniadanie gotowane udko kurczaka i potem ok 17 talerz zupy pomidorowej i na tym zakoncze. Dopoki nie znajde czegos dla siebie strawiam na mala ilość:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość woda destylowana Napisano Październik 25, 2012 Witam was serdecznie. Dziś mialam mega kocioł. Rano w rozjazdach a popoludnie spędziłam na gotowaniu obiadów na weekend a potem prasowanie. W weekend mam uczelnie i mąż bedzie musial sobie radzić sam więc musi miec wszytsko przygotowane i tylko zeby wlożyć do mikrofalówki. Jestem wykończona. Byle dotrwac do dobranocki, ulożyć wszystko spac bo już pokąpałam i móc odsapnąc. Zajadam wlaśnie zupę kapuścianą, a raczej wypijam bo ją miksuję. Na kolację będzie ziemniak w mundurku bo to przewiduje mój jadlospis na dziś i to by bylo tyle w sumie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
gigantozaur 0 Napisano Październik 25, 2012 Hej 'woda destylowana' to faktycznie masz kocioł. Ja w tej chwili jestem na zwolnieniu wiec wszysko sobie nadrobilam:D i jakoś tak wypoczywam:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tal0 0 Napisano Październik 25, 2012 hehe to ja dziś chyba zjadłam najwięcej :D od godziny 7:00 do teraz zjadałam trzy kromki ciemnego chleba z pasztetem drobiowym i dwa talerze zupki z fasolką szparagową i kalafiorem hehe :D nie mogę w sumie ta nagle przestć jeść bo organizmnie wytrzyma :P myślałam o kolacji i byłam sobie kupić jogurt i grejpfruta hehe ale aktualnie jestem pełna bo napchałam się herbatą hehe i może już nic nie będzie trzeba jeść :D a tak to 8 godzin chodziłam raz szybciej raz wolniej po wioskach od domu do domu z reklamami :P :P :P pomagałam koleżance hehe w sumie dobrze że mnie wyrwała z domu :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
gigantozaur 0 Napisano Październik 25, 2012 Głodna jestem jak cholera!!! Chyba musze jak najszybciej pojsc spac :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kiwi1988ldz 0 Napisano Październik 25, 2012 no a ja dzis tez miałam troszkę zajęć :] od rana szukałam kombinezonu dla córki nim znalazłam było już przed 15:P więc musiałam gnac do przedszkola po córke :) wróciłam do domku zrobiłyśmy obiadek potem zabawa. Wykąpałam młodszą i leży teraz starsza sie pluska :) i do spania ja wyślę :P Ja dzis miałam inny plan jedzenia a inny był:) nie dałam rady sie dzis planu 3mać :) zjadłam dziś troszke ogórków konserwowych, pieczarek w zalewie, kanapki z wędlinka sałatą, pomidorem ( pieczywo chrupkie ), a na kolację zjadłyśmy z córą pieczarki z cebulkom :) Potem wpadne i pogadamy o ile jeszcze któraś będzie :D aaaa a najlepsze było to że tak intensywnie chodziłam i szukałam kombinezonu dla córki a w rezultacie kupiłam i tak ten co go pierwszego w poniedziałek oglądałam :D i na uj ja tak latałam?:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tal0 0 Napisano Październik 25, 2012 najlepiej szybko zmienić myśli, jeśli jest się głodnym hehe :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
gigantozaur 0 Napisano Październik 25, 2012 Ja bede na pewno :D Zrobilam jedzenie dla m do pracy niedlugo wychodzi na nockę. Maly za chwile sie kladzie wiec bede miała wolny wieczór:D:D:D Jeju jak ja bym chciała ta 6 z przodu zobaczyc :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
gigantozaur 0 Napisano Październik 25, 2012 Trudno troche mi nie myslec o jedzeniu:( ale nie jexst tak zle daje rade. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kiwi1988ldz 0 Napisano Październik 25, 2012 jeszcze jutro musze iść oddac do sklepu babeczce rękawiczkę bo jak mierzyłam to sie rękawiczka odpieła i we wózku została :D wiec jutro czeka mnie wycieczka :] naszczęście mam blisko :P Nic po 22 musze pranie wstawic, kombinezon wyprac :) mam dziwne zboczenia prania nawet nowych rzeczy :D Jutro miałam miec jazdy ale musiałam odwołac :( nie mam z kim jutro córki zostawic ehhh im bliżej tym bardziej sie egzaminu boję:). A jak tam myślicie już o wszystkich świętych? Wcale mi sie nie chce jezdzić po tych cmentarzach i narazac dzieci na drodze :( Jakie kwiatki kupujecie sztuczne czy żywe? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kiwi1988ldz 0 Napisano Październik 25, 2012 no i dziewczyny były i sie zmyły:] nie wiem jak u Was ale u mnie obie leżą a żadna spac nie chce :] ale mam cieplutko w mieszkanku :] 31stop:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
gigantozaur 0 Napisano Październik 25, 2012 Kiwi... Wiem ze egzamin na prawo jazdy jest stresujący... ale zaufaj mi podejdz do niego z lightem... wiem cos o tym.. ja juz jezdze 10 lat zdałam za 3 razem bo miałam przygody zegzaminatorami i ta presja otoczenia wszyscy pytali bez przerwy czy zdałam a jak nie to czemu nie...:( Zmieniłam po dwóch pierwszych podejsciach kompletnie nastawienie, zrobiłam sobie troche przerwy zapisałam sie na egzamin nikomu nie powiedziałam i poszłam i bez zadnego problemu zdałam... Co do wszystkich swietych to jeszcze szczerze mowiac nie myslałam ale zazwyczaj kupujemy sztuczne kwiaty z tego względu ze cmentarze daleko i nie ma kto pozniej jechac a szkoda zeby ci nasi zmarli mieli zwiedniete smieci na grobie... A sztuczne kwiatki tez sa ładne:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
gigantozaur 0 Napisano Październik 25, 2012 Kiwi... Moj mały tez lezy ale o spaniu nie ma mowy... Mówi ze ma urlop i jest wypoczety i nie chce mu sie spac. A mi jest zimno:( musze włączyc kaloryfer.. a tez moze mi zimno z głodu:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kiwi1988ldz 0 Napisano Październik 25, 2012 gigantozaur No ja właśnie ogladałam sztuczne i sa sliczne ale to pierwsza rocznica śmierci męża taty wiec nie wiem czy wypada sztuczne kwiaty, tez tak myślałam że kurde zaraz zwiędną ale nie wiem :( Co do egzaminu to podchodze do tego że kto jak kto ale ja zdam :P znaczy wiesz ide nastawiona pozytywnie taka mam nadzieje :) zostało juz mało godzin jeszcze 3 albo 4 spotkania a na sama myśl az mnie ściska :) nie boje sie egzaminu a tego czy instruktorowi zona w nocy da :D bo wiadomo jak se chłop z rana popieprzy to ma humor lepszy heh :) No moja młodsza lezy i piszczy :) a starsza bajki oglada myszke miki:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tal0 0 Napisano Październik 25, 2012 CO ile preferujecie się ważyć ?? dzień - dwa - trzy - tydzień ?? :-) i czy ustaliłyście sobie ile KG fajnie będzie zrzucić na tydzień np. :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
gigantozaur 0 Napisano Październik 25, 2012 Talo... Moje załozenie jest takie ze co 5 dni ale i tak właże na wage codziennie:P chcialabym do 65 zejsc a potem zobacze... nie wiem ile na tydzien..:P najlepiej wszystko w jeden tydzień;) hehe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mariola89k 0 Napisano Październik 25, 2012 hej u mnie ok zjadłam dziś przez cały dzień 2 kanapki z wędlinką...ja kupuję wiązanki żywe, a co do maluszka to mój synek już śpi, ja się ważę codziennie ale zacznę chyba co tydzień,więc wypadnie u mnie w środy, pozdrawiam Was wszystkie dziewczynki i lecę się kąpać i pooglądać trochę tv,a później spać ;-) buziaki;-* Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach