gigantozaur 0 Napisano Październik 25, 2012 Kiwi chyba Ty jeszcze nie uciekasz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
gigantozaur 0 Napisano Październik 25, 2012 Witamy ewelinka przylacz sie do nas bedzie razniej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ewelinka159357 Napisano Październik 25, 2012 teraz waze okolo 83kg..jeszcze z rok temu wazylam 65 no ale niestety zaczylam jesc i nie cwiczyc i wszystko wrocilo...mam w domu wlasna silownie ale nie chce mi sie nawet przejsc do pokoju..normalnie wstyd...ale od 3 tygodni troche sie zmotywowalam i ze 4 razy w tygodniu poszlam na nia i czasami na basen. myslalam zeby zaczac diete dukana bo wtedy na niej duzo schudlam... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
gigantozaur 0 Napisano Październik 25, 2012 Odradzam dukana szczerze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kiwi1988ldz 0 Napisano Październik 25, 2012 gigantozaur nie ja nie :P ja tylko koleżance naszej dobranoc odpisałam :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ewelinka159357 Napisano Październik 25, 2012 slyszlalam ze szkodzi ale jednak troche pomaga..moja mama byla u dietetyczki i tez dostala diete ale wkurza mnie ze wszystko musze jesc w odpowiedniej godzinie a czasami sie tak nie da a nie wolno omijac posilkow Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
gigantozaur 0 Napisano Październik 25, 2012 ja po krotkim stosowaniu białkowej mialam bardzo zle wyniki badan... wiem ze fajnie podczas tej fazy tzw. uderzeniowej fajnie leci ale trzeba o siebie tez troche zadbac Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kiwi1988ldz 0 Napisano Październik 25, 2012 jejku padam, sen mnie zmulił chyba pojde spac :-/ tyle juz nocy nie spałam ze szok :-/ zasypiam o 6stej a wstaje o 7mej :-/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ewelinka159357 Napisano Październik 25, 2012 mysle ze zarezykuje ... jak bede sie zle czula to przestane.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kiwi1988ldz 0 Napisano Październik 25, 2012 ja nie wierze w te diety cud :-/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
gigantozaur 0 Napisano Październik 25, 2012 ja tez sie zmywam. Dobranoc dziewczyny. Do jutra. ewelinka powodzenia ale uwazaj buziale jutro sie meldujemy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ewelinka159357 Napisano Październik 25, 2012 ja uwiezylam jak schudlam rok temu..ale niedobrze ze wszystko wrocilo;/ no ale mam tendencje do tycia wiec musze sie z tym meczyc i troche sie ograniczyc.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mariola89k 0 Napisano Październik 26, 2012 Wstawać śpiochy;-) kolejny dzień czas zacząć, jak tam pada u Was śnieg? witamy Cię Ewwlinko Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kiwi1988ldz 0 Napisano Październik 26, 2012 Śnieg:o jaki śnieg?:o U mnie sliczna pogoda :P a ja mam dzis bardzo dobry humor :P:P:P zaraz czas posprzątać :D cos porobic bo dzis mam normalnie skrzydełka z tego humoru:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
gigantozaur 0 Napisano Październik 26, 2012 Hello Lasencje:D U mnie słoneczko swieci humor rowniez nienajgorszy. Mysle co tu dzis zrobic zeby nie zmarnotrawic czasu:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
gigantozaur 0 Napisano Październik 26, 2012 Wlazłam na ta cholerna wage i jest :(:(:( 72,8 myslalam ze po wczorajszym prawie nic nie jedzeniu bedzie chociaz 72:( ale głowa do góry to nie jest smalec ze na patelnie i sie rozpuszcza od razu;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kiwi1988ldz 0 Napisano Październik 26, 2012 a ja odpisałam i nic nie ma :o jak to? Mi juz sie humorek zwalił bo mój mężuś zadz że trzeba iśc rate do banku wpłacic za ubezpieczenie bo miał to zrobic ale biedaczek zapomniał :o a miałam dzis sie uczyć i CAŁY dzień siedziec w domu a usze isć wrrrr. Zatłukę go, uduszę i poćwiartuje :D Jak sie robi wpłaty w tych wpłatomatach?:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kiwi1988ldz 0 Napisano Październik 26, 2012 A mi humorem miną:D mój kochany mężuś zadz. abym szła do banku rate wpłacić na ubezpieczenie bo zapomniał :D i muszę iśc do Manu bo tam mam mBnk a nie mam nr konta aby wpłacić na poczcie czy gdzieś tutaj wrrrrrrrrr. W ogóle to jak sie robi wpłaty w tych wpłatomatach :o babka z mBanku chyba poda mi nr konta nie?:D A miałam dziś sie uczyc bo córa w przedszkolu ehhh zawsze cos , ten mój mąz to wiecznie o czyms zapomina a potem telefon i Kochanie... bla bla bla :D nic tylko udusić :D a miałam dzis siedziec CAŁY DZIEŃ w domu :o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
gigantozaur 0 Napisano Październik 26, 2012 Kiwi... nie daj sobie popsuc humoru. Moj spi po nocce wiec mam spokoj :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kiwi1988ldz 0 Napisano Październik 26, 2012 czasem to mam wrażenie ż mój mężuś celowo o wszystkim "zapomina":D ale w sumie i tak musze iśc oddac ta rękawiczke :D małej kupic tran młodszej witaminke D3 bo się kończy to juz tam tez pojde wrrrrrrrr i znów wydam z 200zł :D ehhh nie umie oszczedzac :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kiwi1988ldz 0 Napisano Październik 26, 2012 Kurcze az nie wim czy to normalne ale moja młodsza córa ciagle kupy robi :o i to nawet po 5/6 razy na dzień ale takie normalne :D matko zapomniałam jak to było z moja starsza wtedy:P chyba ma dobra przemiane materii :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
gigantozaur 0 Napisano Październik 26, 2012 Kiwi wg mnie to nie jest niepokojące moj mały tez tak czesto robil a teraz mimo ze nie je to i ze 3 razy na dzien idzie:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
gigantozaur 0 Napisano Październik 26, 2012 Zabieram sie troche za sprzatanie ale bede zagladac. A wy dziewczyny chyba tak zagonione ze nie macie nawet chwilki tu zajrzec :( Kiwi.. pewn ie poszla wydawac kase :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mariola89k 0 Napisano Październik 26, 2012 ja wczoraj zrobiłam sobie nową fryzurkę, a dziś sprzątałam a teraz zrobiłam sobie pazurki i słucham muzyczki, a później też jadę wydawać kasę;-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
gigantozaur 0 Napisano Październik 26, 2012 Cos mi dzis sła bo idzie sprzatanie ale musze sie zmobilizowac:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
malinka1992a 0 Napisano Październik 26, 2012 Cześć:) nie miałam internetu ostanio :( Pewnie nie powiem Wam nic nowego, ale schudłam, bo przestałam słodzić, jem więcej warzyw, pije dużo wody, ogólnie jem mniejsze porcje,nie jem słodyczy (z tym było najgorzej, ale daje radę ;), nie jem fast foodów, do tego ćwiczę i nie jem mniej więcej po 18(ale to nie jest sztywna granica, bo zdarza się, że ostatni posiłek jem np o 17, a najpóźniej chyba o 19). Generalnie jestem na MŻ, nie licze kalorii, po prostu trzymam się tego co napisałam :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ewelinka159357 Napisano Październik 26, 2012 gigantozaur mamy bardzo podobna wage do siebie...ja zaraz lece na silownie ale troche mi sie nie chce :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
gigantozaur 0 Napisano Październik 26, 2012 zjadłam pomidorówke i na tym planuje zakonczyc dzisiejsze jedzenie. teraz tylko woda i cola zero - jestem od niej uzalezniona:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kiwi1988ldz 0 Napisano Październik 26, 2012 No ja kobietki buszowałam dzis prawie do 15 :P o potem musiałam po córe leciec teraz obie śpią :D Ehhh non stop odzywa mi się kontuzja nogi( juz z bólu nie wyrabiam :-/ cały czas mnie ostatnio boli:( Dziś kupiłam paluszki surimii czy jak to sie tam zwie więc to będzie na kolację :D Kase owszem wydałam :D wiedziałam że jak pójde to wydam :D ale w tym tyg nigdzie juz nie ide ani w kolejnym heh muszę się zebrać do nauki:P dziś miałam jazdy:D wczoraj odwołałam bo nie miałam z kim dzieciaków zostawić dzis piszę smsa aby przypomniec i odpowiedz "szkoda" :P:P:P heh pewnie szczęsliwy bo ja gaduła jestem :P Chyba cos porobie :P pranie na wieczór naszykuję :) mam 2 taryfy:P uierdliwe ale już się przyzwyczaiłam :P w ogóle to wy też tak marnujecie prąd i wode:D? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kiwi1988ldz 0 Napisano Październik 26, 2012 A ja się zastanawiam jakim cudem ta kola 2L może mieć 4 kcl:D? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach