Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gigantozaur

zapraszam do wspólnego dietowania

Polecane posty

Laseczki a uprawiacie jakies sporty? Ćwiczycie? Bo u mnie sprawa wyglada nastepujaco oprocz tego ze jezdze do pracy autem, oprocz tego ze wychodze 3 razy dziennie z psem który nie lubi chodzic na spacery, oprócz zakupow sprzatania gotowania itp. ....hmmm no to by było na tyle :D:D:D:D:D

Hmm ja jako tako nie mam ostatnio :( choć dziś myślałam, żeby karnet kupić na siłownię lub basen... ale boje się, że jak tylko ja sobie kupię to nie będę chodziła , a jak jakaś osóbka kupi ze mną i powie że chodzimy regularnie to będzie łatwiej.

Tal0 a skąd Ty jestes? Ja w zeszłym roku chodziła 3 razy w tygodniu na basen i wróciłam do dzieciństwa i kupiłam sobie rolki. Ale to tez trzeba miec silna wole zeby wyjsc z domu bo najgorzej sie zmobilizowac zeby wyjsc a potem juz jakos jest:D

gigantozaur sport u mnie wyglada tak :D wstaje rano prowadze młoda do przedszkola około 100/150m:D wracam znosze wózek i sobie spaceruje po jakies 2,3 godz jesli starsza jest w przedszkolu i pogoda pozwala do tego sporo ruchu w domu ( sprzątanie ) plus mam rowerek stacjonarny i tak dziennie około 50min pedałuje ale bez przerwy :P ale cos mi sie od wczoraj stało z kolanem, strasznie boli nie moge ani chodzic ani wyprostowac bo jak prostuje to czuje dziwny ucisk :-/ chyba będę musiała iśc do lekarza :(. Tal0 ile płacisz za karnet?:-/ u mnie pół roku kosztuje prawie 300zł na mies a na cały rok nie całe 200zł :-/ nie wiem ale wydaje mi sie to drogo i trzeba spisac umowe chodzisz czy nie płacic musisz :-/

Ja jestem ze Śląska :) tam gdzie chodziłam to zdrożało o 5zł hehe i teraz ceny wyglądają tak : - 8 wejść 60zł - 12 wejść 80zł - open miesięczny 80zł - open na dwa miesiące 150zł - open na trzy miesiące 225zł - open na sześć miesięcy 420zł - open na dwanaście miesięcy 780zł

Kiwi mozesz sie ze mnie smiac ale podobno działa na kolano jak wezmiesz i zbijesz troche liscie surowej kapusty obłozysz nimi kolano i zawiążesz bandazem. Podobno swietnie działa. Czyli przegielas ze sportem. Ale w razie nie bedzie ci przechodzic badz bedzie sie nasilac to biegusiem /na drugiej nodze/ do lekarza:D

ja też, ale niestety nie mam he u siebie lepiej wiadomo nikt nie patrzy, nie trzeba dojeżdżać, ruszać się z domu, można kiedy się chce ćwiczyć... same plusy... jedyny minus to taki, że nie masz karnetu więc nie musisz wykorzystywać wejściówek więc trudniej się zmobilizować :D

Z tym basenem jest dla mnie najgorsze ze trzeba przejsc w tym stroju zanim sie wlezie do tego basenu i wydaje mi sie ze wszyscy na mnie patrza i to nie jest przychylny wzrok rozumiecie o co mi chodzi :(... zawsze jak ide to probuje sie zakryc kółkiem ratunkowym małego:P

gigantozaur hahaha ale chyba potem mu oddajesz co?:D heh biedne dziecko :P mama mu kółeczko kradnie aby własna pupe zakryć :D

Kiwi.. Mi na diecie nigdy niczego nie brakuje jestem zawsze szczesliwa ze wytrzymalam ze mi sie udaje i.... przychodzi moment takie zacmienie umysłu zjem cos czego nie powinnam i potem juz na maksa i potem juz dolina:(

Gość woda destylowana
To ja też się chętnie dołączę jeśli można oczywiście.

gigantozaur nie no mi tęskno za owocami bo jak byłam np w ciąży to jadłam np kilo śliwek :D lilo czereśni :D nektarynki no non stop owoce :D a tu prosze cukry proste :D a ja sobie tak je jadłam i jadłam :D jak ide na rynek to kupuje np 2 brzoskwinie bo jak bym miała kilo to bym kilo zjadła heh

hehe a ja to na basen lubię chodzić bo w wodzie nit nic nie widzi ... wystarczy pływać hehe ... ale jechać tam mi sie nie zawsze chce bo bilet trzeba kupić i zamiast 5zł za wstęp dać to jeszcze dochodzą 2bliety autobusowe za 3zł jeden hehehe :) no choć w sumie jak bym się sprężyła to pół godz mam w jedną stronę pieszo :D ale wrócić z basenu i znów się kąpać bo się człowiek spocił ufff.... HMMM preferujecie dietę bez owoców ???? Ja w sumie nie wiem czego najbardziej , ale na pewno brakuje mi fast foodów no i słodyczy hehe

Kiwi.. To ty jadłas owoce w ciąże a ja.... Zjadałam codziennie 4 do 5 pączków. Zanim doszłam ze sklepu do doum to juz je zjadłam. A jak czasami nie były najlepsze albo zbyt swieze to ryczałam jak dziecko zawidziona... To i teraz na pączusie patrzec nie mogę:P

Gość woda destylowana
O mnie? No cóż wzrost 162, waga obecna 66 a docelowa myślę że 55. Jestem na diecie od tygodnia i udało mi się 3 kg zrzucić. W dorobku mąż, 3 dzieci, pies i pełno kg z którymi walczę. Jestem na diecie kapuścianej i pisalam tutaj pod nickiem "w pamiętniczku" głównie to zapisywałam sobie co kiedy zjadłam.

Tal0 słodyczy i fastfudów mi nie brakuje ale te owoce ehhh tylko jedna porcja dziennie :( gigantozaur biedne dzieciątko:( co za matka :D łeee to ja widzę że ja tu najgrubsza :D

Kiwi ale zobaczysz jak tobie poleca te kilogramy... a moje....masakra! Moj m wlasnie wychodzi do pracy:D mały zamiast spac to trenuje.... zapisalam go od wrzesnia na sztuki walki no i teraz cwiczy... oj jaki on jest ambitny...:D

gigantozaur aa pytałaś sie mnie czy po ciąży mi przybyło ale wtedy net mi sie zerwał i zapomniałam :D w więc tak przed O. ważyłam 56kg po O. po porodzie było 82kg potem chudłam tyłam chudłam tyłam az odpuściłam i poszło troszke do przodu potem zaszłam w ciąże i dobiłam do 113kg urodziłam to było 105kg zaraz po samym porodzie a potem było 102kg wziełam sie za siebie i jest tyle ile jest :) i jestem z siebie DUMNA :D Z O' wcinałam truskawki ze śmietana na kilogramy:D mama mi kupiła kilo to kilo zjadłam kupiła 2 to i 2 zjadłam :D z K. tez wcinałam owoe i kalafior:D pychotka :D a moja słabością były serki np almette albo żółty nawet nie myslałam że one tak tuczą :(

Gość woda destylowana
Moje już śpią bo jutro o 6 rano pobudka i marsz do przedszkola. A M sobie przyniósł prace do domu i siedzi i coś wypełnia w salonie wiec znudzona żona buszuje w sieci.

gigantozaur moja wiecznie śpiewa i tanczy :D w przedszkolu zapisałam ja na taniec dyskotekowy:) ale myślę coś działaś w tym kierunku. Ciągle jest mama włącz muzyczke :D

Gość woda destylowana
Moja nelezy do zespołu ludowego i dziś wracając z próby całą drogę do domu wyśpiewywała krakowiaczek jeden miał koników siedem i szla dzieweczka do laseczka.

Kiwi to ty bylas szczuplutka:D Ja to chyba 56 wazylam jak bylam dzieckiem albo w podstawówce:P Kiwi jest juz dobrze a bedzie lepiej osiagniesz cel. Jesteś ze tak powiem "podwójną" matką. Oddałas na swiat dwie coreczki a teraz troszke zajmiesz sie miedzyczasie codziennych obowiazków soba, zebys czula sie dobrze atrakcyjnie seksownie itp itd 😘

Moj mały jak chcialam go zapisac na taniec w przedszkolu to powiedział ze na zadne babskie zajecia nie bedzie chodzil bo on ma byc NINJA :D a NINJA nie tanczy:P