kiwi1988ldz 0 Napisano Październik 26, 2012 Może coś cię bierze, grzańca sobie kup do domku:) w biedronce teraz nawet sa takie herbatki:P u mnie co raz to cieplej juz mam 26stop:P Zrobisz impre i sie znów 70 zrobi heh Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
gigantozaur 0 Napisano Październik 26, 2012 no masz racje:D impry nie bedzie:( a co ja w ogóle o tej 6 na razie to jeszcze kosmos:( tak jak podejrzewałam nic w kwestii ciuchow nie zrobilam... okresle to tak ze nie mialam nastroju:( a druga kwestia to taka ze lepiej zeby moj m nie widzial tej skromnej ilosci ciuszków:P czego oczy nie widza... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kiwi1988ldz 0 Napisano Październik 26, 2012 mój ostatnio przyjechał i sie "zdenerwował" że juz w domu własnej półki nie ma bo mu sie wepchałam z ciuchami:P ale co mam zrobic jak mi miejsca brakuje :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
gigantozaur 0 Napisano Październik 26, 2012 jak tak rzadko jest w domu to moze miec ciuchy w walizkach no nie :P hihi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kiwi1988ldz 0 Napisano Październik 26, 2012 no własnie mi to samo powiedział, że może bedzie trzymał ciuchy w walizkach heh :P sie chłopaczyna zirytował:D oj kochana my to bysmy sie dogadały:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
gigantozaur 0 Napisano Październik 26, 2012 totez sie dogadujemy no nie:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kiwi1988ldz 0 Napisano Październik 26, 2012 gigantozaur Mój mąz to w ogóle mi naloty robi:D jest np Piatek pytam go kiedy bedziesz w poeniedziałek a za 2h w domu :D heh Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
gigantozaur 0 Napisano Październik 26, 2012 moj mnie sledzil swego czasu...heh Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
gigantozaur 0 Napisano Październik 26, 2012 Kiwi... dzis juz uciekam bo mnie podglada. Wylacze kompa:P Jutro bede na pewno:D Trzymaj sie milego wieczorku do jutra papa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kiwi1988ldz 0 Napisano Październik 26, 2012 pa pa miłej nocki:P przyszedł bo juz mu sie chce :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość woda destylowana Napisano Październik 26, 2012 Niestety dziewczyny nie jestem w stanie tego doczytać. Nawet nie próbuje zwłaszcza że jutro od rana do wieczora będe poza domem to pewnie też nie nadrobię a wy będziecie pisać. Mam nadzieję, ze mimo tego ze nie jestem na bieżąco nie postanowicie mnie z tematu usunąć. Pewnie pojawię się jutro późnym wieczorem albo w okolicach niedzieli. Dobrej nocki życzę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kiwi1988ldz 0 Napisano Październik 27, 2012 Ja dziś nic nie jem tylko woda, herbata i to wszystko:-/ czuje się tak nadymana że musze troszke sie przeczyścić :D Rozmawiałam z mężem prawdopodobnie nie wróci na 1go Listopada ehhh u Was tez pada śnieg? Dobrze że zakupy kokretne zrobiłam:) chleb, wedlina, miesko, warzywka i td:) to nie musze z dzieciakami w taka pogode wychodzić :). Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kiwi1988ldz 0 Napisano Październik 27, 2012 Szok u mnie 0 stopni z przeotem na (-1) :-/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
gigantozaur 0 Napisano Październik 27, 2012 Lasencje U mnie tez zimno ale jakichkolwiek opadów brak :D wlazłam na wage i... musze uaktualnic stopke:D:D:D:D:D dzis moj idzie na popołudniówke musze zrobic co trzeba i bede dzis miala bardzo duzo czasu by pisac :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
gigantozaur 0 Napisano Październik 27, 2012 Cos dzis mam doła i najgorsze jest to ze nie wiem dlaczego :P:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kiwi1988ldz 0 Napisano Październik 27, 2012 gigantozaur a u mnie dziewczyny spia, snieg sypie az biało że ho ho:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kiwi1988ldz 0 Napisano Październik 27, 2012 A u mnie cisza że hoho, obie dziewczynki spia :D chyba ta pogoda taka, snieg sypie a biało jak cholera :) sanki na bank jutro odpale jak tak dalej bedzie :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
gigantozaur 0 Napisano Październik 27, 2012 Juz moj m do pracy wyposazony :P MAm juz spokoj. Mały po obiedzie wiec jego mam tez z głowy. Musze sie za cos zabrac ale nie wiem za co :P;) Chyba jednak wezme sie za te ciuchy hehe :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kiwi1988ldz 0 Napisano Październik 27, 2012 moja sie obudziła i obiadek zawołała i robimy:D zażyczyła Sobie pieczarki z cebulkom :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kiwi1988ldz 0 Napisano Październik 27, 2012 No ja się z dziewczynami wybawiłam :P wymęczyłam je teraz muszę chwilke poświęcić i krzesełko kupić :D ale starsza mnie dalej męczy :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
gigantozaur 0 Napisano Październik 28, 2012 Czesc dziewczyny. Siadl mi komp ale moj m cos pogrzebal i niby jest ok. :D Cos słabo pisalyscie:(. Ucieklyscie dziewczyny? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
gigantozaur 0 Napisano Październik 28, 2012 Juz dawno nie mialam takiej niedzieli zebym mogla sie ponudzic a dzis tak mam i mi sie nie chce nudzic :P:D Ide zrobic sobie kawe:D Gdzie sie podziewacie dziewczyny? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ewelinka159357 Napisano Październik 28, 2012 no wlasnie jakos tak cicho tutaj ostatnio..jak tam te wasze dietki ? schudlyscie cos? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
gigantozaur 0 Napisano Październik 28, 2012 ewelinka... u mnie jak w stopce... powoli ale spada :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ewelinka159357 Napisano Październik 28, 2012 wazne ze wogole spada :) kazda chyba dzisiaj zapracowana :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kiwi1988ldz 0 Napisano Październik 28, 2012 Ja wczoraj na Ciebie autorko czekałam, dzis tez potem juz poszłam w cholere bo ile mozna czekac :D?. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość giganozaur Napisano Październik 28, 2012 Kiwi... Bylam tak zirytowana tym kompem tak chcialam pisac a nie moglam. :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
gigantozaur 0 Napisano Październik 28, 2012 to była ja wyżej:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kiwi1988ldz 0 Napisano Październik 28, 2012 giganozaur mi jak komp padł to topik poszedł się jebać razem z kompem :D heh padł:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość woda destylowana Napisano Październik 28, 2012 Witam Was dziewczęta ;) Właśnie zakończył zjazd, ufff U nas białooo i mokro i zimno. Dzieci śpią, a ja po porcji pomidorów (sztuk 2) i piersi z kurczaka (sztuk 1/2) ;) Zaraz zmykam do łóżka tylko jeszcze siedzę i podręczników szukam. Dzieci do przedszkola, a matka do książek. Ja nie mam tak dobrze. Jutro popołudnie spędzam na dowozach pociech na zajęcia dodatkowe. Na szczęście mam już opony zimowe więc żaden śnieg mi nie straszny. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach