Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kafe.luna

ulubieńcy na kafe

Polecane posty

Wlasnie... ja juz z nimi przegadalam tyle, ze glowa mala. Robia postepy, ale jeszcze taka dluga droga przed nimi... przede wszystkim musza sami siebie ogarnac i swoje zycie ustawic na jednym poziomie, bo dla psa to najgorsze co moze byc jak nie ma w zyciu rownowagi. Zastanawiam sie czy nie lepiej byloby psa oddac do osrodka, tam gdzie ja sie uczylam. Sa tam psy uznane za beznadziejne przypadki, nie nadajace sie dla nikogo ale w rekach specjalistow funkcjonuja, bo szkoda psy zabijac (usypiac) przez to, ze czlowiek je skrzywdzil... tylko, ze musze miec zgode wlascicieli, a oni chca za wszelka cene walczyc, za co w sumie nalezy im sie pochwala, bo naprawde zaczeli sie starac. Szkoda tylko, ze dopiero jak pojawily sie prawdziwe problemy a nie jeszcze przed nabyciem psa.

wybaczcie mi ja już dziś odpadam 😴 zaczynam śnić o przyjacielu w Bieszczadzką noc ;) idę zobaczyć jak to się skończy 🖐️

''Adonis wiek, nie jest ważny, ważne co w duszy Ci gra.......'' A JA SIE POD TYM PODPISUJE :) I rowniez uciekam spac, zycze Wam wszystkim milej nocy. 🖐️

Gość okrutne słowa miłej Luny
27.10.2012] 09:47 [zgłoś do usunięcia]kafe.luna Matacz - masz rację powinna być selekcja naturalna jak u Darwina. Takie głupie baby to mąż powinien zatłuc, bo głupotę trzeba tępić. Tak jak jej głupotę tępił ojciec od urodzenia - lał, ale widać za słabo, bo ani głupoty nie wytępił ani nie zatłukł. Mąż powinien dokończyć dzieła ojca. Amen

Gość do mycha
Mycha masz sposob na radzenia sobie z duzym psem ktory strasznie ciagnie na smyczy? nie pomoglo psie szkolenie, udawanie drzewa, 'puszorek', obroza w typie choker, ani nawet obroza gentle leader na pysk. pies ma rok

Gość Tylko na czarnym nicku
nie rozmawiamy z pomidorami

Gość to sam się zaloguj
duchu cafe :P

o tym nicku już mowy nie ma pomarańczko.Zawłaszczyli sobie modery a pimpuś wesołek małpuje na pomarańczowo.:D:P:D

A tak swoją drogą zastanawia mnie , kto mi siedzi na ogonie i szpieguje na kafe? :D Adonisie - przyjaźń z Tobą to ryzyko widzę ;) Jeszcze pomyślą, że my kochankowie jesteśmy :D