Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość xxxkasandraa

Czy milosc wystarczy?

Polecane posty

Gość xxxkasandraa

Witam. Zwracam się do was z pewnym problemem dot. mojego związku. Otóż jestem z moim chłopakiem około 2 lata, bardzo go kocham, ale łączy nas niewiele. Zasadniczą różnicą jest to że ja wychowywałam się w "dobrym domu" a on "na ulicy". Nie ma wykształcenia, nie ma prawa jazdy, nie ma pracy, nie ma nawet swojego pokoju, żyje z pieniędzy matki i moich. Ciągle mnie zapewnia że znajdzie szkołę, zrobi prawo jazdy, znajdzie pracę i zrobi pokój, minęło tyle czasu i okazuje się że ze szkołą nie wypaliło, pokoju zrobić nie może a na prawko nie ma pieniędzy, pracy też raczej nie znajdzie więc jesteśmy w tym samym punkcie co przedtem. Czuje się z tym koszmarnie, bo mimo tego wszystkiego nie wyobrażam sobie bez niego życia.. Jak mam sobie z tym poradzić?? Ja nie widzę z nim perspektyw na przyszłość, to ja mam go utrzymywać? Rozum wie swoje, serce swoje....

Gość xxxkasandraa
Ktokolwiek powie co myśli? Czy ktoś już był w takiej sytuacji?

Gość chyba ic dobrego Cię z nim nie
czeka....taka prawda. jest nieprzystosowany społecznie, ew leniwy

Gość xxxkasandraa
Wiem że to ja muszę zdecydować, ale wiem jedno, jeśli z nim się rozstane, z nikim nie będę już szczęśliwa, jeśli z nim zostanę będę mieć problemy do niego już przez resztę życia...

Gość przereklamowana milosc
jesli z nim zostaniesz, tez bedziesz nieszczesliwa a facet to jakas porazka, milosc miloscia ale przejrzyj na oczy, w tym ukladzie rozsadek powinien zwyciezyc.