Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bikini mini

Jestem super atrakcyjną katoliczką i nie wstydzę sie

Polecane posty

Gość bikini mini

wrecz przeciwnie

Gość atrakcyjności pozazdrościć
tylko co ci z tego? :classic_cool:

Gość virenna
i nie obchodzi cie co pisza w prasie reliigjnej? makijaz , farbowanie włosów , operaacje plastyczne , poprawienie wyglądu -sa dla katoliczki zakazane

Gość aatrakcyjność mało wazna
nie o atrakcyjnośc chodzi :) no własnie nie o to biega :D

Gość bikini mini
jestem nafaszerowana botoksami

Gość Hander
A czego miałabyś sie wstydzić? Atrakcyjności? Katolicyzmu?

Gość atrakcyjności pozazdrościć
wiara nakazuje chować atrakcyjność, bo to grzech być atrakcyjną, ale zdarza się, że ksiądz na plebanii udzieli dyspensy na godzinę lub dwie

Gość radhha
nie zabrania?amiszki i mormonki to chrzescijanki a jak sie ubieraja / zgrzebnie i jak mniszki

Gość radhha
chrzescijanie moga sie kąpac tylko na boze narodzenie i wielkanoc bo jak napisął św Hieronim ,, czyste ciało i czysta suknia oznaczają nieczysta dusze,,

Gość wwbhnjyndbv
a co ma ubieranie?Przecież do kościoła nalezy sie ubierać przyzwoicie , wiec o co chodzi.Atrakcyjność dla wielu zaprzecza składanie rak , modlenia sie jednym słowem sama obecność w kościele budzi z u ludzi brzydszych zawsze podejrzenia z dozą nienawiści.

Gość mildreddda
mialam w szkole kolezanki z oazy - -ubierały sie jak wlasne babbcie

Gość mildreddda
a Kk nie chodzi o ubieranie sie tylko do kosciola , ale o styl ubioru w ogole -powinien byc zgrzebny i skromny

Gość hyujik
widac ze nie czytasz prasy katolickiej, tam sie krytykyje ostro odsłąnianie ciała i dbanie o wygląd

Gość Gardner
Ja chodziłem na oazę... wszyscy ubierali się normalnie:P Nie wyzywajaco, ale bez żadnych przegięć w drugą stroną. Poza tym skoro jesteś katoliczką to kiepską... bo brak skromności też można uznać za grzech. Ja w tej chwili jestem agnostykiem i się tego nie wstydzę. Po tym jak zobaczyłem jak ksiądz wyprosił z kościoła parę gejów straciłem resztki i tak nadszarpniętej wiary. Religia jest potrzebna, ale brakuje jej jednej najważniejszej rzeczy: tolerancji i przystosowania do zmian. Nie żyjemy 2 tys. lat temu i zasady oraz reguły rządzące światem się zmieniają, a kościół jakby zatrzymał się kilka/kilkanaście stuleci temu:)

Gość i wszstko co z nimdthyu
chodzenie w mini do kościoła bądz z dekoltem po pępek czy tyłek nie jest zakazane , lecz ubiór świadczy o szacunku do Boga, tak, a co do teatru też idziesz w podartych jeansach? Sami wiedzicie ci któzy sie burzą nie maja za grosz przyzwoitośći, ,smaku gustu i są niekulturalni wobec innych jak i wobec siebie, pozdr

Gość i wszstko co z nimdthyu
zdementuje ''którzy'' techniczna usterka

Gość fiikuu mikuurt
ty fiku miku nie umiesz czytać ze zrozumieniem , chodzenie w liściu do kościoła jest przyzwoitością? :D hhhhaa je4sli tak to coś masz z glacą haha

Gość krispinillla
Kk chce zeby kobiety ubierały sie jak w 19 wieku - gdzie odsłonięcie kostki to była wielka nieprzyzwoitośc, i noszono pantalony do kostek, Kk kaz e kobietom zeby ubierąły sie jak mniszki pustelniczki -zawsz ei wszędzie

"a Kk nie chodzi o ubieranie sie tylko do kosciola , ale o styl ubioru w ogole -powinien byc zgrzebny i skromny" mówimy o życiu codizennym

Gość herrikka
o tym mowie -z e KK kaze kobietom na co dzien ,zawsz e i wszedzie - ubierac sie jak mniszki pustelniczki ze sredniowicza- katoliczkom nie wolno pływac bo to mocno odsłania ciało-tak mi mowiono na katechezie

Gość Klubowicz_przed_trzydziestką
hahha ty fkku miku jesteś jakas do tyłu, jak to mowimy jakw temacie, a nie om życiu codziennym buhahhaha idiotka! ?koscioł i atrakcyjność co mozna czego sie nie robi

Gość virenna
w archiwum goscia niedzielnegomzona s e przeczytac artykuł - o operacjach plastycznych i jest tam potepiony program chce byc piekna , --w kazdym razie krytyka operacji plastycznych jest ostra

Gość virenna
religijne ubrania to tylko burki i czadory -moze w teokracji zostana wprowadzonene przez prawo i sprawieldiwosc - podnozek kleru moheru

Gość kiedyś się zabujałem
w dziewczynie która stała w kościele i się pochyliła ;) :classic_cool: a pod spodem styringi i super pupcia tak naprawde to od dawna ją obserwowałem bardzo ładna - niestety się potem puściła i wpadla.... no i to tyle

Gość alitttee
chrzescijaninowi to sie nie wolno myć - a ciało to powinno byc zakryte