Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sama sama ja samaja samajasama

Walka z choroba, moze sa tutaj osoby w podobnej sytacji...

Polecane posty

Gość huhyu
w polsce nie uswiadczy sie bialej herbaty. To co sprzedaja w herbaciarniach to mieszanka zielonych z odrobina jakiejs kiepskiej bialej

Chociaz ukonczylam gastronomie(technologia zywienia zbiorowego)nie wiedzialam o istnieniu bialej herbaty.Pilna ze mnie byla uczennica;)teraz studiuje wszystkie zapisane w zeszytach notatki;) Wiem, ze rzadko sie operuje w moim przypadku, lekarze o wszystkim mi powiedzieli, co mi pozostaje?zdrowo jesc czy umierac??:(No i sie zalamalam, dobrze ktos mi pisal, ze tak bedzie...:(

Gość wfwfwf4r23
oprócz herbaciarni istnieje także allegro albo inne strony internetowe oferujące białą herbatę.

W sklepach ekologicznych maja rozne produkty zagraniczne, z Niemiec, Anglii, nawet z Chin, pewnie maja biala herbate, jutro bede w sklepie to zapytam, dziekuje za rade.Zaraz sobie przeczytam jakie ma dzialanie.

Gość wfwfwf4r23
poczytaj też o żółtej, ciężko ją dostać ale z tego co piszą to usuwa toksyny z organizmu.

Gość Baron Justin de Vcipeval
Tak czytam te posty i rozumiem dlaczego ludzie z zachodu patrza sie na ten kraj jak na jakas Afryke. Ludzie przeczytajcie jakie pierdoly wypisujecie. Ciemni jestescie jak Murzyni albo gorzej. Nie dziwie sie potem jak mi znajomy chirurg opowiada jakie prymitywy do niego przychodza. Lecza guzy jelita czosnkiem lub cieciorka pod kolanem itp. jajca. To nie moje zycie i nie moje cialo ale durna babo wez sie w garsc i zdecyduj: operacja = szansa na przezycie. Bez operacji bedziesz miala glos zeby glosno wyc z bolu jak ci przerzuty wejda do kosci. Potem umrzesz.

Gość onkolog
jaki to jest rak? tarczycy? jaki rodzaj (rozumiem, ze byla biopsja robiona)?

Gość huhyu
taaa, na allegro na pewno dostanie sie prawdziwa biala herbate, nie rozsmieszaj mnie:D

Gość mokraglowa
Ja wiem, ze sie to Twojemu mezowi nie spodoba ale powinniscie skonczyc z seksem. W spermie sa substancje, ktore nakrecaja komorki rakowe. Dlatego tez dopoki guz nie jest usuniaty lub sie nie zmniejszyl nalezy sie powszczycmywac.

Baron nie tylko ludzie z zachodu tak patrza, sami polacy tez.Czytaj uwaznie, na operacje jestem zapisana, mam jeszcze troche czasu, zdrowe odzywianie to podstawa w naszym organizmie, tak jak w samochodzie dobre paliwo!Poza tym zawsze jest jakies wyjscie, jak sie Kraj nie podoba to zawsze pozostaja inne. Oczywiscie jutro kupie biala herbate i bardzo Dziekuje za podpowiedz:)

Mokraglowa- :D:D:D Mam nadzieje, ze to zart:D:D To chyba jedno z najlepszych lekarstw, chodzi mi oczywiscie o sex, to chyba jedyny moment kiedy nie myslimy o problemach;) Wiec sobie nie zartuj;)

Gość RakWSPAK
preparat cynkowy odwrócona osmoza itp to powinno pomoc

Gość rano kawa wieczorem zubr
Pije Twoje zdrowie autorko.Po Twoich postach wnioskuje ze jestes silna kobieta uwazaj na hieny nie chodzi mi tylko o to forum.Badz silna w swoich przekonaniach bo masz racje.Ja mieszkam i wychowalem sie na wsi,jestem rolnikiem,teraz mam mala gospodarke kiedys cala rodzina pomagala mi w pracy na roli,czasy sie zmienily i wszyscy zaczeli robic zakupy w supermarkietach nawet moja rodzina przyjezdzaja czasami po ogorki pomidory jablka wisnie czeresnie.Zawsze zachwycaja sie tym zapachem jak to mowia bez chemi.Zapomnieli ze kiedys tylko tak jadali.Moj pokoj to jedna wielka biblioteka czytam duzo ksiazek glownie o uprawach ale tez inne.Jestem starym kawalerem ale duzo wiem o zyciu.Moja rada dla ciebie nie poddawaj sie bo masz racje to ludzie zmienili swiat na gorsze sa jak glodne hieny wiecznie im malo.Internet mam po to by placic rachunki moj stary konik jest na emeryturze nawet jemu sie nalezy przez lata ciezko pracowal w polu.Kiedys pragnal sprzedawac zdrowa ekologiczna zywnosc ale panstwo mi nie pozwala wszystko kosztuje duzo pieniedzy szkoda ze supermarkety moga sprzedawac co chca.Bede zagladal walcz kobieto bo masz racje.

Gość rano kawa wieczorem zubr
A to forum odkrylem przypadkiem szukalem opisu hodowli pewnego kwiatu i czegos jeszcze i tak tu trafilem.Przyznam ze fotografie kobiet tez sa kuszace ale to juz moja prywatnosc.Komputer i tv to jedyne urzadzenia ktore posiadam przyznam ze potrzebny jest zdrowy rozum by stworzyc takie cudo jak komputer.Z tego co wiem stwarza on tez wiele problemow mam siostry ktore wiecznie narzekaja na swoje dzieci kiedys tego nie bylo nie mialysmy takich problemow trudno zyc w takich czasach.Nawet siostry zapomnialy jak byc czlowiekiem.Wszystko jest dla ludzi to wlasnie ludzie tworza ten caly swiat i to oni go niszcza.Jestem katolikiem chodze do malego Kosciolka na msze i w tygodniu by sie wyciszyc i rozmawiac z Bogiem.Bylem kiedys w Kosciele w miescie myslalem ze jestem w kinie.Nic Wam sie nie podoba a to wlasnie my ludzie tworzymy ten swiat i nasz Kraj.

Gość artificial flavour
a ja sie dzisiaj tak zle czuje ze chyba umre ......... i nie jest to zart

Gość artificial flavour
ja pisalem tam wczesniej ale od kilku dni czytam tylko bo nie mam sily wstac z lozka a co dopiero pisac. chyba moj koniec tez nadchodzi- zawsze zastanawialem sie jak to bedzie,................

Gość artificial flavour
chcialby, chociaz do 15 listopada dociągnąć

Gość artificial flavour
ja juz tu kiedys pisalem ze mieszkam w niemczech i choruje od jakiegos czasu odzywialem sie zdrowo sportowcem bylem nie jadlem chemii warzywa owoece naturalne ryz kasze bardzo malo miesa zero czipsow coli........ zero fajek alkoholu i za co mnie to spotkalo????? los jest niesprawiedliwy.

Gość i know it.
pamietaj ze wiekszosc chorob bierze sie z jedzenia (bo co innego tworzy nasz organizm?) wiec droga ktora wybralac (czyli zdrowe odżywainie)nie moze sie inaczej potoczyc jak dojsciem do zdrowia czego zycze:-)🖐️

Gość artificial flavour
od jakiegos czasu juz wogole nie jem= co wezme do ust to mi jest niedobrze - organizm wogole sie jedzenia nie domaga........

Gość uyiuyiuqwq123
artificial- piszesz z domu czy szpitala? Kurczę, przykro mi, mam nadziejęże się poprawi ci...

Gość artificial flavour
z domu. w szpitalu teraz nie trzymaja- ja tez mam nadzieje ze to minie - ja tak mam ostatnio ze w tygodniu 4 dni zjazd totalny na tramalu i innych lekach a 2-3 w miare ze moge wyjsc z domu. dzis tez rano bylo ok po poludniu sie zaczal zjazd

Gość artificial flavour
najgorsze jest to ze staram sie byc silny zeby bliskich nie martwic- staram sie grac ze jest jeszcze w miare ok. ale tez sam siebie oszukuje ze moge cos jeszcze a potem sie okazuje ze juz na poczte 1km ciezko mi dojsc. i mam depresje z tego powodu.

Gość uyiuyiuqwq123
To dla ciebie: 🌼

Gość artificial flavour
dziekuje- naprawde mi radosc sprawilas:)

Chcialam jutro jeszcze raz wybrac sie do specjalisty, ale moj maz powiedzial "to moze za dwa trzy tygodnie, jak zarobisz w sklepie"otworzylam sklep, prawie pol roku temu, wczesniej pracowalam fizycznie.

"sama sama ja samaja samajasama Max Zander przyznaje ze ma duzo racji, mi dopiero choroba uswiadomila co jadlam i jak sama wyniszczylam organizm i to swiadomie.Czesto nawet podczas zwyklej rozmowy z ludzmi slyszalam, "ile teraz jest chemi w zywnosci, kiedys to pomidor pachnial na odglegos, a szynki jakie byly pyszne..."tez tak mowilam i mimo tego nadal odzywialam sie zle i jadlam syf. Moja dieta nie ma zadnej nazwy w internecie czytam o wartosciach odzywczych wszystkich roslin, warzyw itd. Czytam tez o naszych narzadach, za co sa odpowiedzialne i co im potrzeba do prawidlowego funkcjonowania i wlasnie to im dostarczam, tyle ze bez chemi.Sama kupuje nasiona, mam tez naczynie do kielkowania czteropietrowe, kielki dodaje do salatki albo robie sok.Obecnie czekam na kielki Lucerny, soczewicy, pszenicy, brokul.Nasiona kupuje w sklepach BIO, sa tez gotowe soki, ale swieze zawieraja wszystkie wartosci odzywcze, rzezuche tez mam, tez ma wiele wartosci odzywczych. Ostatni raz angine ropna i zapalenie oskrzeli mialam 09.09.12.Nie bralam pierwszy raz antybiotykow i sztucznej flory(probiotyk).Zamiast probiotykow jem naturalny jogurt z L.casei to zywe bakterie probiotyczne.Gardlo lecze czosnkiem surowym i cebula, tez surowa.To juz prawie dwa miesiace od ostaniej anginy i zapalenia oskrzeli Nie chce komus nic wmawiac ani nikogo zmieniac, kazdy robi co uwaza za sluszne.Ja nie tylko wierze, ze sie wylecze, ja to wiem, z dnia na dzien coraz bardziej.Przez cale swoje zycie sama niszczylam swoj organizm.Kazdy narzad w naszym ciele czegos potrzebuje, ja dostarczalam mu wszystko czego nie potrzebowal a co mu szkodzilo. Jesli chodzi o diety w internecie ja o nich nie czytam, poprostu zaczelam jesc to, co niezbedne by dobrze i zdrowo funkcjonowal. Wiem i wierze, ze guzy znikna, a ja nie tylko bede zdrowa, ale tez o wiele, wiele madrzejsza." Co do zapalenia i przeziębienia polecam nadtlenek wodoru-po 1 dawce gorączka mi zdechła:classic_cool:.,To podobno tez pomaga w przypadku nowotworów:classic_cool:. A na nowotwory polecam kupić lub zrobić przy nazwie orientacyjna ilość(to z wykrzyknikiem sa problematyczne bo może być problem z legalnym zakupem:O )(z znakiem zapytania to nie mam pewność i czy będa przydatne n a nowotwory:O)-z gwqiazdką kupić koniecznie:P: Związki: *miedzi 100 g *cezu 10 g l*itu 100 g germanu 10 g(ale to chyba trzeba przerobić botanicznie bo moga być nieprzyswajalne :O ) selen! 10 g tellur! 5 g boru? 50 g srebra?(raczej na mikroby) 20 g chromu!? (ale lepiej czysty chrom bo jest legalny i go przerobić)-25 g molibdenu!? 10 g A tu spis konkretnych substancji: *Węglan albo wodorwęglan potasowy- 5kg( nie musi być od razu ale radze zakupić sporo bo może być tyle potrzebne:P *Kwas l askorbinowy-wstępnie zakupić kilogram-może byc potrzebne więcej ale ze względu na spora cenę nie radzę:P. Jakiś chloryn albo chloran(w zastepstwie)-podobno pomagają na nowotwory:classic_cool:- 100 g Miałem polecić siemię lniane ale jak kupiłaś olejek lniany to powinno wystarczyć na początek:P. To z znakami zapytanie nie jest pewne czy pomaga na nowotwory:P.

22:33 [zgłoś do usunięcia] artificial flavour najgorsze jest to ze staram sie byc silny zeby bliskich nie martwic- staram sie grac ze jest jeszcze w miare ok. ale tez sam siebie oszukuje ze moge cos jeszcze a potem sie okazuje ze juz na poczte 1km ciezko mi dojsc. i mam depresje z tego powodu." Widać jesteś skażona:P.Musisz stosować ścisłą dietę z pewnego źródła bo nierzadko rzekoma zdrowa dieta jest skażona:O.

Max Zander -Dzieki za rady:) Jeszcze jak bys napisal gdzie moge to kupic... Maz nie chcial zebym pojechala na to badanie specjalistyczne bo bardzo sie tego boi, chcialby zeby wszystko bylo jak dawniej. To badanie krtani, bardzo dokladne.Jedziemy dzisiaj na godzine 13.40.Przy okazji bede wiedziala jak tam moje guzy, mam nadzieje ze sa mniejsze:)trzymajcie kciuki.