Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Arletka 88

SEX relacja bez związku

Polecane posty

Gość Arletka 88

łączy nas boski sex. To odpowiednie stwierdzenie, prawdziwe. Nie jesteśmy ze sobą w związku. Kazdy z nas, ktory pozna kogos - ma szczerze drugiemu o tym powiedziec. Tylko dlaczego na myśl o nim czuje się zdenerwowana? Dlaczego mysle sobie ze mam go w dupie ze sie nie odzywa czesciej niz raz dziennie, jak już to tylko ogólnie pyta się co słychac ? Dodam, ze juz powoli zaczyna mnie to męczyć, nie wiem jak to rozwiązać :/ Boje się bo sie do niego przywiązałam !! Czy ktos z was był w podobnej sytuacji??

tak to jest jak się potyka tylko na seks... u jednego rodzi się uczucie u drugiego nie a potem zazwyczaj kobieta cierpi.

Gość jasna cholera*
Kolejna. Zakończ znajomość zanim zabrniesz za daleko i będzie Ci jeszcze ciężej.

Gość Arletka 88
tal, tylko ja nie wiem czy u mnie sie w ogole cos rodzi w stosunku do niego.....

Jeśli on sie nie zakochał od pierwszego włożenia, to masz dwa wyjścia: cierpiec w milczeniu i czekac, że może kiedyś i on sie przywiąże, albo przestac z nim sypiać.

Gość tak kobiety zawsze cierpią
bardziej * nie wiedziałam że istnieje takie coś jak seks bez zobowiązań (wiem brzmi dziwnie ale to prawda :) ) dla mnie bliskość i ta fizyczna i emocjonalna coś znaczy a nie takie nic... teraz on już nawet nie ma ochoty mnie widywać nie mówiąc już o jakiś bliższych kontaktach boli

Gość bodifanka
zaciekawiła mnie Twoja wypowiedż kobiety zawsze cierpią...jestem w podobnych relacjach...jak długo spotykaliście się?

Gość Arletka 88
kulka miesiecy

Gość bodifanka
napisz coś więcej...jeżeli możesz!ile lat miałł Twój partner?

Gość Arletka 88
on ma 28, ja 24. Tez masz takie uczucie ze sie w tym dusisz??

Gość bodifanka
tak mam! wybacz ale uspokoiłam się troszkę z powodu tego że mój partner jest bardzo dojrzałym facetem ,ja również.My zachowujemy się tak jakbyśmy łapali siebie bo czas Nam się kończy! Tyle ,że się zakochałam a on ....nie wiem !Jak na razie jestem zadowolona z kontaktu z nim,mimo tej duszności

Gość Arletka 88
a pytalas sie go kiedykolwiek wprost jak on ocenia wasze relacje?? Bo ja raz sie spytalam (nie dałam mu do zrozumienia ze chce z nim byc bo sama nie wiem czy bym chciała) a on odpowiedział ze dobrze jest jak jest i zakochany nie jest ............

Gość bodifanka
mówi mi że bardzo się cieszy na takie relacje ze mną ,mówił mi o zauroczeniu powiedział coś takiego....wygląda na to że Nasze relacje będą do końca Naszych dni! Od samego początku wzbudza we mnie zaufanie ale! to jest facet i nie zapominam o tym!

Gość Arletka 88
yyyy.............

Gość gość
Może ktoś ma chętny na wirtualny seks? Tutaj znajdziesz moje fotki i kontakt: http://sextelefon.co.pl/12.html Mam 18 wiosenek, uwelbiam szpileczki i pończoszki, moge być w stringach lub bez. Masz ochotę na rozmowę ze mną? Zadzwoń!