Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość FajnaDziewczynazDzieckiem

Czy wspolczujecie samotnym matkom?

Polecane posty

"mowilam ze z przyjaciolkami ciezko spoitakac bo zaganiene - wyjazdy sluzbowe i prywatne, rumby i inen takei (na kt nie chodze) anie ze sie w domu i pichca obiadkie dla rodzinki" ROR

" marchewkazgroszkiema ty nie masz raczej zadnego chlopa z ktorym NIBY gotujesz na zmiane. a niedowartosciowana to moze ty jestes" xxxxxxx juz lepiej ci? ;-) a jak nie to jeszcze sobie pokrzycz;-) najlpeij na moj temat - ia jako to ja ajestem "zla;-) xxxxxx moze nie masz rodziny ani dzieci, ale nie wiem czemu wiec tak paplasz o rodzicielstwie, aborcji itp. :/ a na forum siedzi pani niedowartosciowana kiedy kolezanki na rumbe pocinają hahaha BOKI RWAC" no to rwij , rwij ;-) no wlasnie nie wiesz co mam a czego nie mam - ale widze ze fantazjowanie na ten temat ci tez sprawia duzo radosci;-) to dobrze;-) xxxxx marchewkazgroszkiem Ii jeszcze jedno. "laska" to sobie o swoich kolezankach możesz mówić" xxxxxx do ciebie tez pasuje ;-) xxxxxx marchewkazgroszkiem no. mam ciekawsze zajęcia niż śleczenie tutaj i użeranie się z pewnymi osobami , których madre wypowiedzi zaczely przybierac troszkę prymitywny charakter... ;>" xxxxxxx alez tak - masz tyle "ciekwaszych zajec" ze az oderwac sie nie mozesz od tej prymitywnej ROR ;_) npaisz sobie to drukowanymi literami i powtrzaj trzy razy - moze sie urealni z aczwartym, hm?; xxxxxx marchewkazgroszkiem "mowilam ze z przyjaciolkami ciezko spoitakac bo zaganiene - wyjazdy sluzbowe i prywatne, rumby i inen takei (na kt nie chodze) anie ze sie w domu i pichca obiadkie dla rodzinki"" xxxxxx widze ze te "ciekawsze zajecia" obejmuja przytaczanie moich postow;-) no coz podzumowujac - wspolczuje twojemu mezowi "psychopacie";-) as easy as it is;-)

Ciekawie się Was czyta. Znam dwie samotne matki. Jedna ma nowego męża i są szczęśliwi. Druga jest sama. Co jakiś czas angażuje się w nieudany jak się później okazuje związek i ogłasza światu, że "faceci WSZYSCY to chuje". Nie współczuję ani jednej, ani drugiej.

Gość jestes na nia gotowy
czy współczuje?nie wiem ,ale napewno podziwiam ,bo nie jest to łatwe zadanie zaczynajac od tego ,ze w naszym kraju zycie do najłatwiejszych nie nalezy ,a po drugie jest sporo ludzi,ktorzy uwazaja ze sama jest sobie winna....bo po co nogi rozkladala przed byle kim?jakos nikt nie ma pretensji to facetow ,ktorzy nie interesuja sie swoimi dziecmi dlaczego nie zakladali gumy skoro takie maja podejscie do sprawy....i uwazam ze nie ma sie co nasmiewac z samotnych matek ,bo kazda moze zostac samotna matka nawet szczesliwa mezatka ,jest tyle chorob ,wypadkow ....ile razy to w tv,prasie mozna czytac artukuly o jakims tam panu ktory jest bohaterem ,bo sam wychowuje dzieci....dlaczego nikt nie mowi o tych milionach samotnych kobiet ktore tez to robia?

" jestes na nia gotowy (.>.)jakos nikt nie ma pretensji to facetow ,ktorzy nie interesuja sie swoimi dziecmi dlaczego nie zakladali gumy skoro takie maja podejscie do sprawy...." xxxxxx mi chodzilo o co innego - porzucanie wlasnych dzieci to najwieksze $%^^**&^^^^^(*& tego swiata, tak mysle. natomaist nie widze pwoodu zeby robic z tych pan bohaterki bo maja trudniej - maja trudniej bo tak wybraly (chcac niechcac), ponosza wspolodpowiedzialnosc 9a nie pelna odpwowiedzialnosc) za rozpad rodziny dla dziecka i tyle. xxxxxx i uwazam ze nie ma sie co nasmiewac z samotnych matek ,bo kazda moze zostac samotna matka nawet szczesliwa mezatka ,jest tyle chorob ,wypadkow ...." xxxxxxx ale czy kto sie nasmiewa z faktu ze ktos jest samotna matka?! ani to pwod do wstydu, ani do dumy - ot jedna z wielu drog zyciowych i tyle. w czym samotne matki sa "lepsze" od matek nie-samotnych? nie-samotne maja latwiej - ale to jakby ludzi z nadwaga mieli petensje ze inni nadawagi nie maja - i ztego pwodu domagali sie specjalnych praw xxxxxx ile razy to w tv,prasie mozna czytac artukuly o jakims tam panu ktory jest bohaterem ,bo sam wychowuje dzieci....dlaczego nikt nie mowi o tych milionach samotnych kobiet ktore tez to robia? xxxxx taki pan to tez raczej tani bohater ;/

Gość jestes na nia gotowy
ROR-moja wypowiedz byla w kontekscie do wszystkich wypowiedzi w tym temacie ,a nie bezposrednio do twoich-jest to rowniez moje spostrzenie do opini jaka panuje wsrod społecznosci w stosuku do samotnych matek

Gość malinquinna
up