Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość FajnaDziewczynazDzieckiem

Czy wspolczujecie samotnym matkom?

Polecane posty

Gość wqsds211
no i mamy obraz samotnej matki (oczywiscie nie wszystkie sa takie) ciekawe czy dziecko doceni to ze ma matke pelna nienawisci? nie lubisz facetow - a probowalas zwiazku z kobieta? moze daloby ci to satysfakcje, hm? znowu sobie przeczysz, to jakie sa samotna matki? Bo ja z tego co widze to maj aparcie na faceta jak kot w rui, panicznie boja się że będa same. O dziecko się nie martw, nic nie doceni, jest rosliną. A co do zwiazków z kobietami, to tak, mam od wieku szkolnego takie relacje i wolę kolezanki

Gość wqsds211
no szczerze nie zgodze sie z tobą, moze miał mnie dosc, ale w Polsce 95 % facetów sie nie stara, jak chocby widac z tych statystyk.... Lecę obejrzec film, zreszta dyskuzja prowadzi donikad" xxxx widocznie mowi na przykladzie swoim i podobnych do siebie kolezanek - i dobrzez ze faceci sie nie mecza z takimi kobietami kazdy ma to na co zasluguje czy tez nie ma dymu bez ognia to jest na przykładzie ogólnokrajowych statystyk, tępa kurewko, ja pierodolę, nie wierze że ktoś takie próchno jak ty w ogóle wypierdolił... :p Chyba byc podczas seksu cały czas cos bredziła i komentowała kazde pchniecie

Gość niestety.........
Irena Kinaszewska też musiała samotnie wychowywać syna Adama ,chociaż ojciec karzą wigilie spedzał razem,był tak napalony że wszystkie kwiaciarki i cukierniczki w krakowie i wadowicach h......em rozgrzeszał,przed irenką miał sanitariuszke ,;irenka popadła w alkocholizm i pilnował ją sztab sukienkowych,synowa grażyna nie wytrzymała odeszła od adama ,a adam chcąćujawnić tajemnice po badaniach DNA w klinikach w zahodnich klinikach pilnowany przez biskupów ponoć zmarłłłłłłłłłłł ,

"fgtYRFEDRFTale po co wy z nią gadać nie widzicie że ta ror to jakaś nawiedzona idiotka ?" "dwdasdasdas LOL, co za kretynka z tej ROR..." xxxxxx "argumentacja" rodem od zwolennikow teorii zamachowej w smolensku - kontadwersarz jest GUPI bo tak;-) lol;-)

[zgłoś do usunięcia] dwdasdasdas jeszcze napisała, że jej gary nie interesująa potem że gotuję z mężem na zmianę... :d" xxxxx i jaki "fun" - na odpowiednim poziomie - pt powiem co mi sie wydawalo ze ROR napisala;-) lista moich fanow rosnie jak widze;-)

Gość ewoepoqwe
"ROR xxxx widocznie mowi na przykladzie swoim i podobnych do siebie kolezanek - i dobrzez ze faceci sie nie mecza z takimi kobietami kazdy ma to na co zasluguje czy tez nie ma dymu bez ognia" Cha cha, ROR, jak cię posuwał twój to az ogien wykrzesał..? Musisz byc mało atrakcyjna, nic dziwnego że sie namęczył zeby dojsc... A dym ma tez swoje zalety, przyjamniej twarzy nie widac

"marchewkazgroszkiem Do ROR - twierdzisz ze masz takie super doświadczenie w kwestii samotnego wychowywania dziecka a wczesniej pisalas ze Ty masz super wzorcową rodzinę, męża idealnego bez żadnej skazy zdrowotnej (fizycznie i psychicznie), a nawet wśród Twoich znajomych twierdzisz że nie ma zle dobranych par" xxxxxx nie ja tak nigdzie nie napisalam - tak sobie moja droga sama dospiewalas;-) nawet nie pamietam - czy wspominalam gdzies o mojej orientacji seksualnej;-) ludzie sobie wymyslalja fakty , wkladaja w czyjes usta i potem z nimi "polemizuja" tak jak walsnie to zrobilas;-)) pyt do kt sie odnosisz vbrzmialo co wiem na temat samotnego rodzicieltwa - wiec odpowiedzilam duzo (a w twojej glowce to sie zrownalo z "jestem samotna matka" - czyli dospiewalas sobie;-) xxxxxx "marchewkazgroszkiem super idealna matka, żona , przyjaciółka siedzi do polnocy na jakiśm badziewnym forum a na drugi dzień zasiada od 13. Nie ma co" xxxxxx na lekcji gepgrafii nie uwazalas gdy pani mowila o roznych strefach czasowych, hm?;-) xxxxx uż lepiej jak dzieci mają samotną matkę, która spędza z nimi czas a nie idealna, która samicę alfa, która dobrała się z samcem alfa... wiecznie w internecie siedzi.. hahahaha hahaha " xxxxx zwlaszcza taka ktora jako tatusia wybrala im psychopate - brzmi znajomo?;-)

" znowu sobie przeczysz, to jakie sa samotna matki? Bo ja z tego co widze to maj aparcie na faceta jak kot w rui, panicznie boja się że będa same" xxxxx ja tym razem odnioslam sie do ciebie wylacznie;-) xxxx O dziecko się nie martw, nic nie doceni, jest rosliną. A co do zwiazków z kobietami, to tak, mam od wieku szkolnego takie relacje i wolę kolezanki" xxxxxx tyle ze po sperme zeby miec dzieci to jednak do faceta sie zglosilas, co nie?;-) a przeciez sa banki sperm (tam sie za to placi) - wlasnie dla tekich jak ty: samotnych mamusiek ktore mowia ze nie lubia facetow. as easy as it is;-)

"to jest na przykładzie ogólnokrajowych statystyk, tępa k**ewko, ja pierodolę, nie wierze że ktoś takie próchno jak ty w ogóle wypie**olił... " xxxxxx wypowiedzila sie samotna mamuska;-))) rzeczywiscie dostaniesz w koncu moje wspolczucie - tyle ze z innego powodu;-)

"Cha cha, ROR, jak cię posuwał twój to az ogien wykrzesał..?" xxxxxxx a co podnieca cie myslebnie o seksie innych?;-) poza tym dlaczego zkladasz ze "moj" - moze np. lubie seks z koza, hm?;-) xxxxx " Musisz byc mało atrakcyjna, nic dziwnego że sie namęczył zeby dojsc... A dym ma tez swoje zalety, przyjamniej twarzy nie widac" xxxxx no widzisz jak mnie rozgryzlas;-))) jestem szkardana jak noc - gdzie mi do takiej pieknosci co to nie potrzebuje sie na forach dowartosciowywac i dawac upust swojej zloci jak ty;-) tak wiec co by ci ulzyc napisze - jestem okropnie gruba. a cellulit mam na calej twarzy na zmine z pryszczami - lepiej sie teraz czujesz?;-)

Gość wqsds211
tyle ze po sperme zeby miec dzieci to jednak do faceta sie zglosilas, co nie? nie, nie chciałam miec dzieci, zaliczyłam wpadkę... nie znosze bachorów, sa okropne

Gość wqsds211
gruba to pół biedy, najgorsze że jestes upierdliwa i durna... :( myślisz pewnie ze nikt cię nie chce przez wygląd, ale gfaceci nie znosza takich uierdliwych osób, co paplają bez pzerwy, byle palpac

13:54 [zgłoś do usunięcia] ROR "kotka w szpilkach ROR - a co Ty wiesz o samotnym rodzicielstwie?" xxxxxx wystarczjaco duzo;/ Weż mnie nie rozsmieszaj strefo czasowa :) chyba że jedziesz na bialutkim w hongkongu :P

"nie, nie chciałam miec dzieci, zaliczyłam wpadkę... nie znosze bachorów, sa okropne" xxxxx wspanmiala z ciebie mamuska;-) o aborcji s;lyszalas? ;-) czy twoj religia zezwala tylko na zyki ale na aborcje juz nie?;-) xxxxx qsds211 gruba to pół biedy, najgorsze że jestes upierdliwa i durna... myślisz pewnie ze nikt cię nie chce przez wygląd, ale gfaceci nie znosza takich uierdliwych osób, co paplają bez pzerwy, byle palpac" xxxxx ty sie lepiej martw o sibie wulgarna mamusko;-)) widze ze cie ciagle gantazjujesz co ja sadze na dany temat;-)

"Weż mnie nie rozsmieszaj strefo czasowa chyba że jedziesz na bialutkim w hongkongu " xxxxxx nie co ty HongKong ani kuala lumpur nie istnieja;-) slusznie ze nie dalas sie "nabrac" wszedzie jest tylko polska z umeczonymi matkami - ktore "natknety sie" na psychopatow;-)

Gość u83ue983e3
no wspaniała, i co z tego? Aborcja jest w Polandii zabroniona... steryzlizacja tez, a mohery w kioskach przekłuwają prezerwatywy

Gość u83ue983e3
czyli jesteś ROR, jakas b. nieszczesliwą osobą, co przez tuszę nie wychodzi w ogóle z domu? szook, że mozesz tak wsystkich innych przestawiac i krytykowac, ale w sumie to się układa w całosc: krytykowanie innych podnosi samopoczucie

biorąc pod uwagę twoje permanentne udzielanie sie na forum i tak stwierdzam ze albo zaniedbujesz swoje obowiazki idealnej małżonki matki albo obraz ten przedstawiony przez ciebie bardzo odbiega od rzeczywistosci. i to niezależnie w jakiej strefie czasowej przebywasz :P

"u83ue983e3 no wspaniała, i co z tego? Aborcja jest w Polandii zabroniona... steryzlizacja tez, a mohery w kioskach przekłuwają prezerwatywy" xxxxx ale chyba wyjazdy z poslki celem aborchi nie sa zabronione, co nie? xxxx "czyli jesteś ROR, jakas b. nieszczesliwą osobą, co przez tuszę nie wychodzi w ogóle z domu?" xxxxx ale oczywiscie;-) xxxxx szook, że mozesz tak wsystkich innych przestawiac i krytykowac, ale w sumie to się układa w całosc: krytykowanie innych podnosi samopoczucie" xxxxxx tyle, ze ja nie krytykuje - przedstawiam swoje zdanie i jestem za to wyzywana - bo inni chca zebnym myslala tak samo jak one - stad take czeste wycieczki personalne pod moim zdaresem +wyzwizka (mnie to raczej bawi ze ludziom sie tak chce wyzywac innych;-) poz atym argument"krytyki" jest dla mnie tak samo smieszny jak obarza uczuc - wszystko co mowimy publicznie podlega reakcji i ocenie , nie zawsze zgodnej z tym czego oczekujemy amen;-) forum - to wymiana opinii - a jak ktos woli jako miejsce to wrzucania wyzwisk - to prosze bardzo;-) jesli to takiej osobie przynosi ulge;-)

idealna matka w nocy spi ze swoim idealnym mezem by w dzien miec sile dla idealnej rodziny i idealnych znajomych hehe a tak wiele czasu w internecie sadze ze nie wpływa korzystnie na relacje w rodzinie :) BARDZO CIEKAWE (WIRTUALNE) ZYCIE WIEDZIESZ HE

"marchewkazgroszkiem biorąc pod uwagę twoje permanentne udzielanie sie na forum i tak stwierdzam ze albo zaniedbujesz swoje obowiazki idealnej małżonki matki albo" xxxx ja ci lepiej radze ty sie skup na unikaniu psychopatow niz na moich obowiazkach;-) wyjdzie z lepszym pozytkiem dla ciebie samej;-) wymyslasz sobie jakas historie na moje temat, fakty (moze tak samo robilas wzgledem ojca dzieci - kto cie tam wie;-) a potem sie z ta fikcja klocisz;-) cos mi sie wydaje ze to nei konicznie on byl/jest psychopata i ma zaburzenia i ammy obraz kolejnej samotnej matki - od meza-psychopaty;-) xxxxx obraz ten przedstawiony przez ciebie bardzo odbiega od rzeczywistosci. i to niezależnie w jakiej strefie czasowej przebywasz xxxxxx ale oczywoscie;-) czy to nie ty mowilas ze wariatom nalezy przytakiwac?:-)

"marchewkazgroszkiem idealna matka w nocy spi ze swoim idealnym mezem by w dzien miec sile dla idealnej rodziny i idealnych znajomych hehe a tak wiele czasu w internecie sadze ze nie wpływa korzystnie na relacje w rodzinie BARDZO CIEKAWE (WIRTUALNE) ZYCIE WIEDZIESZ HE" xxxxxx a ta dalej wymysla sobie jakies fakty na moj temat;-) a potem placze ze miala pecha bo "trafila" na psychopate - a mowia ze swoj do swego ciagnie;-)

a co ty tak pijesz do tego psychopaty? przynajmniej napisalam prawde o sobie i mam doswiadczenie zyciowe dla poparcia argumentow, a ty wymyslasz niestworzone utopijne historyjki o swojej idealnej rodzinie, lecz gdy przedstawiam pewne sprzecznosci jakie wysnuwasz na swoj temat , to strasznie prymitywnie reagujesz. przeciez sama wywnetrznialas na forum swoje idealne zycie. moze uswiadomisz nam szaraczkom w jaki sposob godzisz te dwie sprzeczne rzeczy? hm... ? IDEALNArodzina i znajomi oraz tak czynne prawie calodobowe udzielanie sie na forum..

"marchewkazgroszkiem a co ty tak pijesz do tego psychopaty? przynajmniej napisalam prawde o sobie i mam doswiadczenie zyciowe dla poparcia argumentow" xxxxxx uderz w stol to nozyce sie odezwa;-) no naprawde takim doswiadczeniem zyciowym to mozna "zaimponowac", ze sie zwiazalas z psychopata, jak sama bylas sklonna nazwac ojca swoich dzieci;-) xxxxxx "a ty wymyslasz niestworzone utopijne historyjki o swojej idealnej rodzinie, lecz gdy przedstawiam pewne sprzecznosci jakie wysnuwasz na swoj temat , to strasznie prymitywnie reagujesz." xxxxx patrzcie nie dosc ze sama tworzy fakty na moj temat (o rodzinie - a wspominalam cos?, o miojm stanie cywilnym - napislam gdzies ze mama/nie mam meza?) to sie jeszecze z nimi wykloca i dopomina ode mnie odpowiedzi - taaaaaa.......cikawe czemu akurat taka laska jest samotna matka;-) xxxxxx "przeciez sama wywnetrznialas na forum swoje idealne zycie. moze uswiadomisz nam szaraczkom w jaki sposob godzisz te dwie sprzeczne rzeczy? hm... ? IDEALNArodzina i znajomi oraz tak czynne prawie calodobowe udzielanie sie na forum.." xxxxxxx fanzjajusz babe - nie czytasz faktow - tylko sobie ymyslasz - zmezem tez tak robilas? ze az w koncu wyladowal u psychiatry, hm?

03.11.2012] 18:17 [zgłoś do usunięcia] ROR " zależy od sytuacji aaaaaa i wcale to nie musi być przypadkowa osoba. Mam znajomą, która była z facetem, planowali ślub, wspólną przyszłość, dzieci... Po czym ona zaszła w ciążę - a jemu się odwidziało i ją zostawił..." xxxxx nie bede sie powolywac na swoj przyklad (bo skromna jestem - ale ja mam 9 kolezanek ktore wyszly za maz i partnerzy sa super ojacmi i mezami - i czego to dowodzi? ze mamy rozne kolezanki?

no i co w zwiazku z tym?;-) napislam o zyciu kolezanek bo skromna jestem i na swoj temat staram sie nie rozpisywac ( w przeciwienstwie do ciebie) zobaczcie - laska jest samotna matka, twierdzi ze trafila na psychopate - a "siedzi i wyszukuje wypowiedzi anonimowych ludzio z forum zeby cos im "udowadniac";-) i takim osom mamy wspolczuc?;-) nie ma dymu bez ognia - kazdy am to na co zasluguje , i coraz mniej wierze w kes-meza psychopate;-) chlop po prostu odpadl przy takiej babie;-) as easy as it is;-)

a ty nie masz raczej zadnego chlopa z ktorym NIBY gotujesz na zmiane. a niedowartosciowana to moze ty jestes. moze nie masz rodziny ani dzieci, ale nie wiem czemu wiec tak paplasz o rodzicielstwie, aborcji itp. :/ a na forum siedzi pani niedowartosciowana kiedy kolezanki na rumbe pocinają hahaha BOKI RWAC.

no. mam ciekawsze zajęcia niż śleczenie tutaj i użeranie się z pewnymi osobami , których madre wypowiedzi zaczely przybierac troszkę prymitywny charakter... ;> Jakaś rumba :)