Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Hopelless

Wierzycie w ten cholerny koniec świata 21 grudnia???

Polecane posty

Podobno znalezli dalsza czesc kalendarza Majow, wiec z tego co wiem to caly ten koniec swiata jest tak jakby "odwołany". Tak naprawde to kazdego dnia mijaja nas meteoryty, ktore mogly by nas rozwalic gdyby w nas trafily... No i co z tego? Trzeba cieszyc sie zyciem i nie myslec o tym co zlego "nierealnego" moze sie nam przytrafic :)

Gość co ma być to będzie ha ha hi
I tyle w temacie.

Gość Sama nie wiem....;
ale co ma być to będzie, nic nie poradzimy:)

Gość MAAA BEEE
Też odczuwam jakiś chaos i marazm wokól siebie ,jakis strach. Ale z drugiej strony szkoda bu było. Jeszcze chciałabym trochę pozyć.

Gość pralinowa875
Gdybym wiedziała że to prawda to dziś idę do banku i biorę kasy na kredyt ile dadzą , oczywiście nie spłacam bo po co, ale pewności nie ma i co potem???

Gość grace.
Tylko dureń wierzy w jakikolwiek zapowiedziany koniec swiata :-O

Gość chichuacha bla bla
Jestem wierząca, więc w zapowiedziany koniec świata nie wierzę:-D Bo gdzieś tam napisali kiedyś jacyś mądrzy mędrcy - nie znacie dnia, ani godziny, więc co? że niby teraz ten szumnie zapowiedziany koniec ma nadejść akurat wtedy, gdy wszyscy się spodziewają? :p srata tata myślę, że świat kiedyś się skończy, ale kiedy to nastąpi, to Bóg jeden wie ... ahaaa, nie jestem moherem:p księżom nie wierzę, a na kościół jako instytucję patrzę z wielką nieufnością, bo za dużo wyszło obłudy i kłamstw stamtąd ... niemniej, nijak ma się to do wiary w Boga - to co innego.

Gość mirasolka
ja uważam ,ze na pewno nie będzie końca swiata. Równiez wyznaje zasade, że Bóg wie ale nie powie:) Czyli nie znacie dnia ani godziny. Jestem wierząca i uważam ,ze jeśli bedzie miała nastapić jakaś zagłada ludzkości to na pewno nie przepowiedzą tego jasnowidze, czarodzieje czy inni marsjanie. Nasz kalendzrz kończy się co roku i co ? I nic? Po prostu Majom tez się skończył kalendarz i tyle z tego. Może juz też raz końiec świata "przewidzieli", skoro się wynieśli ze swojego wesołego miasteczka czy tam masowo wytruli tudzież powyrywali sobie serca? W sumie nie pamiętam jak to było dokładnie ale coś w ten deseń- kiedyś oglądałam jakis program na temat ich cywilizacji. Po co się dołować, straszyć? Ludzie kochani, za mało jeszcze mamy stresów, zmartwień w tym naszym pieknym kraju? Po co jeszce sie dobijać na własne zyczenie?

Gość Liyahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
ja mysle tak jak chichuacha,wierze w Boga, choc nie latam do koscioła itp ale wierze w Boga i nie wierze w żaden koniec świata :)

co do majów,to nieprawda ze ich kalendarz sie kończy, odnależli ich zapiski na których Majowie karzą czcic jakiegos tam króla do roku 3013 także koniec swiata w tym roku to bujda ;)

Gość mirasolka
oni wogóle co chwile odnajduą jakieś kamienie z róznymi zapiskami, które staraja sie rozszyfrować. raz twierdzą ,ze koniec świata bedzie za chwilę odwołuja po czym znowu twierdza że bęzie. Ogólnie już przezylismy tyle końców swiata ,że jesteśmy niezniszczalni:) Ja osobiście jeszcze pamiętam jak - nie obrażając nikogo- Jehowi zjechali sie do naszego miasta i czekali na stadionie na koniec swiata:) Ale to byłam jeszcze mała i nie pamiętam w którym to było roku

To może ja się nie zaczynam odchudzać, tylko wydam wszystkie oszczędności na slodycze? :D

Gość Tak ja tez słyszałamm
ze kiedyś właśnie jehowie poszli u nas pewną górę i czekali na koniec świata .gdzie potem zaamrzli bo to chyba zima była :D

Bzdura! Koniec świata nastąpi 31.12.2079 r. bo do tego dnia mam kalendarz w swojej Nokii :classic_cool:

Gość mirasolka
ja mam do 2099 roku:)

haha a w moim telefonie kalendarz sie konczy w2036 roku :D

Gość gjkfgghddddddddddd
Ja niby nie wierzę ale trochę się boję :/ Mam dwójkę małych dzieci i chcę żyć .

Gość Elizaq
Ja juz sie nie boję bo znaleźli dalsze zapiski majów -więc koniec swiata odwołany :D

Gość kolikor
Końca świata nie będzie bo nie są spełnione warunki (czyt. Apokalipsę św.Jana) a szkoda, wielka szkoda bo już najwyższy czas....

Gość kolikor
.......ludzie w ogromnej większości są tak beznadziejnie bezwartościowi że należałoby ich powybijać.

Gość szuszuszu...
Poprzedni koniec świata o ile dobrze pamiętam był w sobotę o 13:13 Pamiętam bo patrzyłam na zegarek i z 13:12 odrazu przeskoczyło na 13:14;) he he he więc liczę na kolejny przeskok!

Gość :::::::::::O
kolikor cóż za pycha!

Gość kolikor
jaka pycha, tak to wygląda, na 100 osób może 1 coś sobą prezentuje, reszta to hedonistyczne świnie

reprezentuje! Każda jedna istota żywa ma jakieś istotne dla ogółu zadanie do wykonania! Nie ma znaczenia tytaj ani jaka to istota żywa ani jej status społeczny ani wykrztałcenie ani kompletnie nic. -Wiem nie mieści sie to w twojej głowie ale ja ci nie wygarne że masz takie czy inne ograniczenia-sam rozumiesz^^^

Gość kolikor
haha nie poprawiaj mnie, boś sam prostaczek. Zadania - no tak Hitler też miał zadania -przestań pierd.. Pojedyncze jednostki wpływają na kształt świata.

W zasadzie to ktoś kto dopuszcza sie tego typu zbrodni-takich które sugerujesz w swojej wypowiedzi nie bierze udziału w zadaniu do którego został powołany-łamie prawo i wyklucza się z tej gry.

Ha ha hitler sie wykluczył właśnie!:D Zburzył pewien porządek zostawił bałagan którego nie da sie uprzątnąć.

Świat się skończy kiedyś i to tak nagle , że nie zdąży człowiek powiedzieć ''uciekamy'' . Śmieszy mnie to , że np Polacy budują wieeeelkie kościoły , obchodzą święta , dzieci chrzczą , na religie posyłają a wierzą w koniec świata ustalony przez Majów . PARODIA ! Ja wierze w to , że kula ziemska w końcu nie wytrzyma , ale nie znamy dnia ani godziny . A co do pieprzenia na temat Św.Jehowy, bo mam bliskich znajomych w tej religii a akurat oni to wiedzą , że tylko Bóg wie kiedy bedzie koniec świata i nigdy go nie wyczekiwali . I właśnie przez takie pieprzenie ludzie się boją . Jakiś Maj coś przepowie , a głupki powtarzają . MATKO ! I to jeszcze na kamieniach wypisane . PARODIA . Ponoć w 2000 miało już nie być niczego . No patrzcie ! Już 2012 mamy dzieci , mężów , domy , mieszkania , prace itp itd . Nie wierzcie w pierdolenie . '

Gość kolikor
Z mojego punktu widzenia, wierzącego w teorie krecjonizmu najwyższy czas zrobić porządek i stworzyć nowy ład

CZŁOWIEK Z NADMIAREM AMBICJI,CHORY NA WŁADZĘ- JEST ZARAZĄ TEJ ZIEMI!