Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Marta12222222

gwiazda : smoleńsk to był zamach

Polecane posty

Gość nie znasz takich błędów?
to po co o tym piszesz? to jakiś rodzaj natręctwa, żeby piac o tym o czym nie wiesz?

Gość dodapieknamaurodaaaaaaaaaaaaaa
okej, whatever, wiadomo, jestem z sekty smoleńskiej, ty jesteś normalny, kraj jest normalny, jest dobrze i wspaniale :) buziaczki

Gość a odpowiedź na moje
pytanie? :D

Gość przydałoby sie takie coś
jak w smolensku ponownie tylko tym razem z 2 cz rządu i wreszcie w kraju zapanował by ład i skład i wszyscy byliby bogaci . Wystarczy spojrzeć na głowy państwa KiM co za kompromitacja ,w żadnym kraju nie ma tak "atrakcyjnej" pierwszej damy a ten gust w doborze ubioru i chusty na spotkaniu z księciem Monako i jego żoną....nosz smakosz nad smakosze !

Gość hkbkfcd
odnoszę wrażenie, zr ten Gutek to raczej drwi z premiera, bo takie bzdury wypisyje Nie wierzę ze on tak na poważnie to pisze" umilowanego premiera " To raczej drwiny Słownictwo rodem z.Korei :)

Gość no tak. zamiast konkretów
na temat Smoleńska jest czepianie się wyglądu. żałosne:O

nie wiem co Woysztl mowil za pierwszym razem, wiadomo że Muś nie zmieniał pogloądów, wiadomo, że po powrocie do Polski przesłuchał jeszcze raz nagrania przed oddaniem ich w rece władz. Wiadomo,że nie zmieniał zeznań i wiadomo, że zawisł w PIWNICY DZIWNYM TRAFEM DOKŁADNIE W SOBOTE, DOKŁADNIE W PIWNICY, DOKLADNIE TAK JAK GENERAŁ PETELICKI KTÓRY RÓWNIEZ KRYTYKOWAŁ WŁADZE. i DOKLADNIE JAK TAMTEN NIE ZOSTAWIL LISTU. Jeśli myslisz że służby jakiegokolwiek wywiadu albo mordecry na zlecenie nie poradziliby sobie z takim gosciem to jesteś tak naiwny ze śmiac mi się chce. ale wiesz co? wierz sobie w co zechcesz! i jeszcze jedno - nie jestem zwolenniczką zamachu, a raczej nie bylam, ale po tym co sie dzieje, to tylko slepy trwałby w swojej niezmaconej rozumem wierze.

i jeszcze może dodajmy że smoleńsk pchłonął w takim razie razem już 5 generałów wojska polskiego.

Gość wbrew pozorą sa ludzie
którzy naprawdę wierzą w to ze to był wypadek i ze całe po jest cacy i chce dobrze dla rodaków i wcale nie okrada, prezyden i premier sa naprawdę cool itp ...najgorsze jest to ze właśnie taką czarna owcę mam w rodzinie a to tylko dlatego ze sie jej dobrze powodzi i ona nie widzi problemu !

Gość skoro złozył zeznania
to jego smierć nikomu nic nie daje. po co niby mieliby go zabijac w takiej sytuacji?

Gość na to że to był wypoadek
wszystko wskazuje. na to że zamach, nic.

Gość hkbkfcd
Dokładnie Doda ja też zaczynam wątpić że to był wypadek Za duzo "samobójstw" i niewyjasnionych okoliczności

Gość np jakich niewyjasnionych
okoliczności?

Gość jak na razie to ze Smoleńskiem
wiąże się jedno samobójstwo.

Gość a tutaj własnie siedzą ci
na usługach którzy na celu mają "wyprowadzać nas z błędu" dlatego masa tu tekstów ze nam sie wydaje ze to zamach i ze trzeba być debilem idiotą i masa innych epitetów zeby tylko odwrócić uwagę od faktów

Gość nie wesz....
mam radę. pisz o tym o czym wiesz bo tak to trochę głupio wychodzi

Gość ja pytam tylko o fakty
na podstawie których piszesz. i nie potrafisz odpowiedziec na moje pytania.

Gość cg
nie wierze w klamstwa

Gość no to napisz o tych faktach
od których chcą odwrócic uwagę źli ludzie

Gość bcbcbcbcbccbcb
"no to napisz o tych faktach od których chcą odwrócic uwagę źli ludzie" Zamilcz wreszcie ty stary wypierdasie! Sam nie masz dowodow i na chama wciskasz ludziom swoje zalosne bajeczki. Nie podoba sie teoria zamachu? Wierzysz w wine pilotow i rosyjskie falszerstwa? To wypierdalaj z tego topiku i zaloz swoj wlasny "kocham milera putina i tuska" i tam bedziesz miec swoich tepych zwolennikow, a od nas ludzi inteligentnych sie odpierdol kacapie

Gość a tutaj własnie siedzą ci
poczytaj sobie od początku cały ten topik i kilka innych na tym forum - to są fakty ! Nie będę się wypowiadać jakiemuś PO-laczkowi na usługach !

Gość tak, tak.... ale zamiast
kogoś atakowac to może tak na temat?

Gość cg
patrza i nie widza

Gość rlncsl
53 letni stary obwisly trol tylko wkurwia ludzi, won na swoj topik czerwony smierdzielu!!!!!!

a ja lubię premiera Tuska i nie chciałabym żeby mu się coś stało, niekoniecznie też zakładam że on o tym wiedział. ale to nie zmienia faktu, że jeżeli coś się dzieje (pojechałam Natankiem) to trza być czujnym i badać, być krytycznym, rządać więcej profesjonalizmu.

Gość no i po co usiłujesz
mnie obrazić? to forum dyskusyjne a więc m.in. odpowiada sie na pytania. jeśli ci to nie odpowiada to idź sobei stąd.

Gość to ciekawe. zamiast dyskutować
to się obraża innych. oj źle cie wychowali rodzice...:O

Gość a ja przeczytalem topik
od początku i żadnych faktów na to że to był zamach nikt nie napisał. coś kręcisz.

Gość mamaburdelmama
spierdalaj ty stary pryku wkurwiac ludzi na topik poswiecony milosci do spolka putin&tusk, jak mozna byc tak upierdliwym tepym pasozytem forumowym!!!!! ty obwisly kutafonie1!!!!!!! idz wymyj se sztuczna szczene i pomodl przed snem bo to juz pora na starych pierdzieli ze zwislym kikutem w majtach

Gość zacytuj pare tych bajek
Sam nie masz dowodow i na chama wciskasz ludziom swoje zalosne bajeczki.