Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Luliteqq

Co najdziwniejszego połknęły Wasze niemowlaki???????

Polecane posty

Gość Luliteqq

?? Jak w temacie :)

Gość qaśkaaa
To chyba nie jest zbyt zabawny temat, ponieważ połkniecie czegoś "dziwnego" to połkniecie tego czego dziecko jeść nie powinno i niekiedy cudem nie doszło do zadlawienia :o 🖐️

Gość Luliteqq
Oczywiście,że nie jest a gdzi episze ze zabawn y ???

Gość no ja podejrzewam że..
" :) " hahahhah :D

Gość Luliteqq
Wiadomo ,dzieci kiedy zaczynają chodzić/raczkować nie zawsze można upilnować.. Czy zdarzyło się coś takiego u Was ?

swoją kupę :o całą z pieluchy :o Spał w swoim pokoiku, cisza i spokój, nie przyszło mi do głowy, że coś tam broi. Miał 10 miesięcy. Zaglądam do pokoju, a tam tylko białka w oczkach widać :o Łożeczko, cała pościel, ściana za łóżeczkiem, firanka (przy oknie stało łóżeczko) Wyciągałam mu z rączek, z buzi, z uszu :o Nie ma to jak pierwsze dziecko :D

Gość ja to różnie robię
Nic. Może moje tłumaczenie,że nie wolno brać nic do buzi, może kojec,który go ograniczał jak mnie nie było,a może on po prostu nie z tych dzieci co wszystko do buzi pakują? W każdym razie nigdy nic mi nie wziął czego nie powinien. Teraz ma 4 lata.

Gość dcfvgbnhjm,k
do osoby wyżej- podejrzewam, ze taki typ. ja do mojego starszego mogłam gadać i gadać a on i tak swoje:O a młodsza prawie nic nie pakuje- sporadycznie jej się zdarza. Starszy zjadł 50gr. nie jest to jakaś dziwna rzecz ale na pewno w przewodzie pokarmowym nie powinno się znaleźć

Gość dcfvgbnhjm,k
aaaaaaa, źle spojrzałam. mój też już nie był niemowlakiem

Gość moje dziecko zjadlo nos swojeg
o ulubionego pluszaka

mogę wtrącic słówko.. oczami wyobraźni to widzę...,a też mam 10miesięczniaka; :-)moja starsza połknela kiedyś 20gr.3 długie dni czekałam aż moneta wyjdzie.alez się cieszyłam,a szwagier mówi,że dla 5zł to może by w tej kupie grzebal,ale dla groszy to nie:-)

no ale mówimy o niemowlakach. To był jeden jedyny wybryk tego typu moich dzieci. Mam 4. NIgdy nie było strachu,że coś połknęły, wsadziły do ucha czy nosa... Drugi wybryk (ale nie z połknięciem) to najmłodszy syn, też dopiero wstawał. Miałam sewetę na pralce w kuchni, dopiero wróciłam ze sklepu, postawiłam tam farbę olejną, nową puszkę, wróciłam do przedszkola się rozebrać i huk, wracam do kuchni, a moje dziecko całe białe, podłoga cała w śladach...ech, jakbym sama chciała to bym nowej puszki tak szybko nie otworzyła ;P Wyobraźcie sobie to czyszczenie :o

nawet nie wiem czy olejna jest łatwo zmywalna:-) racja,sama byś tak łatwo nie otworzyla puszki.mowy nie ma.:-) ja też w zeszłym tyg tylko na chwilę wyszłam do przedpokoju,by rano drzwi za mężem zamknąć,szybko wracam,a tam moja mądrala jakoś przemiescila się na drugi koniec pokoju,gdzie stał nocnik,niestety zawierał wiadoma ciecz i ona z radością go dopadła i była w trakcie wylewania zawartości na podłogę i częściowo siebie. ale byłam zła na siebie,że go od razu nie wyniosłam.

Gość zonaKraka
Raz tylko odrobinę folii aluminiowej, takiego sreberka z czekolady- dorwał się do torby z zakupami jak wypakowywałam i poszło... papieru nie liczę, bo był nie raz i nie dwa razy połykany, chusteczki, papier toaletowy czy kartka... Wysmarował się jako niemowlak tylko kremem, i to na szczęście siebie i komodę, a nie ścianę, pościel czy śpiącą mamusię. A w ogóle książkę można o jego pomysłach napisać...

Gość uppiik
up

Połknąć to raczej nic nie połknęły, ale starszej wyjęłam z buzi śrubkę - wkrętkę, potem okazało się, że odpadła od krzesła. Młodszej wyjęłam z buzi zielonego robala z nogami, przegryzionego już w połowie :O

Gość ulaulaulaulaula
moj wklada caly smoczek do buzi! jak ludzie to widza to az bledną, a ja wiem ze i tak nie polknie, nie jest to mozliwe robaczka tez raz zjadl hehehe a poznalam po skrzydelku na policzku :) w kupie raz mial kawaleczek jakiegos rozowego plastiku, ale nie wiem co to bylo ;)

Gość kjhgfdsertyujimnbvcx
moj wczoraj niuplał piłeczke dla kota taka kolczasta miękką az mi sie słabo zrobiło...i raz własnie nie wiadomo jak bo robił to z prędkoscią swiatła podpełzł do wiadra i wylał cale na siebie i pół pokoju ale był zdziwiony:) dobrze ze używam mikroorganizmów do mycia podłóg bo mu nie zaszkodzilo jak sie nałykał z wrazenia:O

kolega polknal...... TERMOMETR RTECIOWY!!!! nie wiem jakim cudem on to zrobil, w kazdym razie nic mu nie bylo :)

Gość ulaulaulaulaula
moj tez raz wylal wode na siebie ale plakal wtedy bardzo bo woda byla zimna... ;)

Gość rwerwer234
asdasda

Gość tt4yh5yj7u57
wacka swego ojca hahahaha

Gość kjhgfdsertyujimnbvcx
ja mam dwoch takich bo to blizniaki maja 13 mcy jeszcze nie chodzą ale stoja trzymajac sie...najczęściej siebie;) najlepiej jest jak jeden popycha drugiego nie kumajac ze sie go trzyma ,oni becza a ja sikam ze smiechu :) to naprawde blizniaki cudaki i te ich dyskusje jak stoja w swoich łóżeczkach gadaja potem sie do siebie (z siebie?) smieja :)teraz zaczyna byc juz fajnie:)

Gość łoo matkoo
kjhgfdsertyujimnbvcx-no i ?

Gość dupa z romana
od kiedy niemowlaki sa w stanie polknąc cos dziwnego? .......Chyba mleko z twojej obwisłej dziwnej piersi:d