Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość GrinBlu

Mężczyzna przyjacielem kobiety? NIGDY!

Polecane posty

Gość xXxXxXxTtTtTt
@Zuzanna Amelia & 11 "Grin - spojrz na to od drugiej strony" Z lekkim przekąsem pozwolę sobie napisać,że właśnie (jak na ironię) stronę czy dwie strony dalej masz wątek założony przez dziewczynę w wieku obiektu mojej fascynacji,która zakochała się w facecie będącym w wieku zblizonym z kolei do mojego (wygląda na to,że dziewczyna też ma jak najlepsze intencje i zdaje się poważna ponad to,co o osobach w jej wieku sądzą zarówno kafeterianie bardziej zaawansowani wiekiem,jak i ludzie w jej wieku o co lżejszym duchu).Więc tak jakby z drugiej strony też jest to możliwe. Zgadzam się,że przy tak delikatnym układzie musi być spełnionych wiele czynników (przede wszystkim chęć z obu stron),dlatego (co już zaznaczyłem wcześniej spróbuję tylko RAZ,a w razie niepowodzenia po prostu ulotnię się z jej życia na zawsze (co nie bedzie trudne,zważywszy na starania jakie musze podjąć,by ją w ogóle zobaczyć).

Gość wszystkie nicki już zajęte :-(
A po co mężczyznom przyjaciółki kobiety? I wice wersa? Kobiety-przyjaciółki dużo rozmawiają, głównie o innych kobietach, zazwyczaj krytykując. Mężczyźni rozmawiają głównie o kobietach, zazwyczaj podziwiając, bo jaki jest sens dla facetów rozmawiać o kobietach nie atrakcyjnych bądź nie interesujących? Tak więc nie ma wspólnej płaszczyzny porozumienia pomiędzy kobietami a facetami. A tak na poważnie, to przyjaźniłem się z wieloma kobietami, i zawsze przyjaźń kończyła się w łóżku. Biorąc pod uwagę, że to były kobiety w związkach, sytuacja stawała się zbyt skomplikowana, więc znajomość się kończyła i tyle było tej przyjaźni. A szkoda.

Rycerzu xXtT - i jak tam? Udała się akcja? Mam nadzieję, że tak. :) Wpadnę potem. Miłego dnia wszystkim :)

Gość Joannette
Moze byc przyjacielem ,:-)

Gość xXxXxXxTtTtTt
Thx Grin. Masz już odpowiedź na skrzynce...

Gość Zuzanna Amelia & 17
To sie nie uda...

Gość Co się nie uda
Zuzanno?

Gość Zuzanna Amelia & 17
16:13 [zgłoś do usunięcia] GrinBLLu Rycerzu xXtT - i jak tam? Udała się akcja?

Gość Zuzanna Amelia & 17
A co ma jedno do drugiego?