Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Wariatka93

6 z przodu na wadze a może i 5 do końca roku ? :) Zapraszam < 3

Polecane posty

Gość Sandra_40
Wariatka jak Ci się udało tyle schudnąć ?GRATULACJE Napisz menu przykładowe

Sandra_40 nie wiem właśnie . . Dużo pewnie dało to, że po raz 1 w życiu się odchudzam. Co do menu jem wszystko ograniczając się do 1000 kcal. Rano jem jakieś płatki z błonnikiem później w szkole to różnie . . . Czasami jogurt czasami jakiegoś batona (100kcal max) na obiad to przeważnie jakieś zupki albo mięso xD a na kolację jogurt jakiś ;)

Chciałabym do końca roku ujrzeć chociaż 65 na wadze . jestem ciekawa czy mi się uda . . . Ostatnio za dużo sobie pozwalam ale i tak waga stoi w miejscu ;)

Dzisiaj tylko się zamelduję i kładę się spać. Po prostu padam! Zjadłam: śniadanie- 2 kromki chlebka z serem i pomidorem w pracy- sałatka(pół jabłka, kiwi, mandarynka), 2x kanapka z makrelą obiad/kolacja- owsianka z bananem i słonecznikiem + jabłko popijam sobie właśnie zieloną herbatkę z opuncją i wkrojonym imbirem - smak nawet niezły, ale lekko cierpki. Ćwiczeń dzisiaj nie było, a to dlatego, że moje zakwasy mnie pokonały;P Jutro za to spinam dupkę do dalszych ćwiczeń! Pozdrawiam i dobrej nocki życzę! :)

Hejka. Źle się czuję . Brzuch mnie boli i czuję się 2 x grubsza... a to dzięki @ . . . Nie uda mi się zrzucić 8 kg do końca roku, w życiu :(

Gość mimi123321
Pozytywne myslenie to polowa sukcesu:) Wiec nie załamywać mi sie tutaj!!! Dobrze jest miec wyznaczony cel - 8kg - super, ale byc moze lepiej bedzie myslec ze chcesz po prostu troche zrzucic i lepiej sie odzywiac, przeciez jak schudniesz 5kg to to i tak bedzie swietny wynik:) Lepiej jest wiec stawiac sobie małe cele bo te "duze" moga przerazac i wydawac sie nieosiagalne;) Wszystko bedzie ok:) A ja zeby pozytywnie zakonczyc notke podziele sie z wami moimi przemysleniami -skoro ciezko jest sie mi zmobilizowac do cwiczen to od dzisiaj zalecam u siebie w domu dwa razy wiecej seksu :D Kalorie same poleca;) Wiec dziewczyny, duzo seksu i endorfin zycze na dzisiejsza noc sobie i wam;) Buzka:*

Gość Nina z Loyda
mimi masz absolutną rację , ja uważam że należy odchudzać się przede wszystkim głową bo inne szybkie diety gwarantują powrót wagi ze zdwojoną siłą :( więc czas , zdrowe jedzenie i racjonalne limity kalorii sprawią że się uda. Ja po przetestowaniu wszystkich chyba juz diet Świata ;) łącznie z kiślową i kawową , stwierdzam że nie mają one sensu , MŻ to jedyny sposób

Gość szsszaaaaaaaaa
ale mnie wychodzi zamiast mz chyba wż bo nie chudne

🖐️ Witam weekendowo :-) Z moim odchudzaniem tak średnio. Po południu, gdy wracam z pracy, nie potrafię się powstrzymać, żeby nie zapełnić żołądka do końca :-O Ale i tak nie jem tyle co zwykle, więc jestem dobrej myśli. Drobnymi kroczkami do celu! :-)

hejka! Zjawiam się i ja:) Nie odzywałam się, bo nie miałam siły kiwnąć palcem po pracy...ale teraz już mamy upragniony weekend:D Wybrałyśmy sobie porę mało sprzyjającą odchudzaniu, ale damy radę;) U mnie wszystko poprawnie, słodyczy nie było, cukru nie było, obżerania się nie było, a waga stoi jak zaklęta 65,1kg i ani w lewo, ani w prawo. Już jestem skłonna uwierzyć, że się waga zepsuła bo żebym 100gram nie schudła, ani nie przytyła?:P Ćwiczenia szlag trafił, a tak się cieszyłam, że zrobię coś fajnego ze swoim ciałem. Oczywiście kolano zaczęło mnie boleć i już 2 dzień nie mija. Masakra, jak stara babcia:( mimi Bardzo dobre rozporządzenie! lepsze niż wszystkie inne ćwiczenia ;D

Gość a ja wam dziewczyny dobrze rad
ze ,wypijcie sobie 2-3 piwka albo lampke winka,ale nic nie jedzcie to waga wam od razu spadnie,pozatym,robcie sobie jeden dzien w tyg np niedziele dzien gdzie jecie normalnie,bez zadnych 1000 kcal,normalne sniadanie,obiad i kolacje,podkrecicie tym metabolizm

Gość mimi123321
Alkohol to nie jest najlepszy pomysl - puste kalorie bez wartościowych i potrzebnych skladnikow. Beznadziejny pomysl. A ja dzisiaj stając na wadze zobaczylam, uwaga, 59,8kg;) Heh, ale to przed sniadaniem;) A Wy kiedy sie zazwyczaj wazycie;)?

Gość Nina z Loyda
ja zawsze rano na czczo , bo to wiarygodny wynik i tak powinno się ważyć . natomiast od kiedy mam problem ze spadkiem wagi , tzn nie leci mi w dół mimo że po ciuchch czuję że są luzniejsze ,, to się nie waże. Planuję zakup nowej wagi i pomiar kilogramków 1.12.2012

Gość mimi12321
Umiecie liczyc kalorie? Zastanawiam sie ile juz ich zjadłam dzisiaj...rano jogurt naturalny+dwie lyzeczki lnu i 2 łyzeczki otrab, pół grejpfruta, banan, pestki z dyni, no i obiad-kromka chleba i troche bigosu...do tego herbata zielona...nie wiem na ile moge sobie pzowolic przy kolacji;)

Gość Nina z Loyda
znajdz sobie tabele kalorii i tam wszystko sobie policzysz :)

Gość mimi123321
Dzieki bardzo za ten przelicznik - juz wszystko wiem;) jogurt naturalny - 100 kalorii 2 łyzeczki lnu - 60 kalorii banan - 114 kalorii pół grejpfruta - 42 kalorii 2 garsteczki pestek z dyni w łupinkach - 160 kalorii bigos - 224 kalorii kromka chleba - 64 kalorii czyli razem: 764 kalorii + kolacja W sumie myslalam ze bedzie wiecej - przewaznie tak jem wiec jesli bez odchudzania mam ok 1000 kalorii to czemu ciagle waze 60kg?

Gość agucha.
nie ma za co:)

Gość mimi123321
Biore tabletki antykoncepcyjne i jestem w polowie blistra wiec to nie zblizajacy sie okres...Dzieki za link, biore sie za czytanie;)

Gość mimi123321
"Gromadzenie wody w organizmie może być związane z fizjologicznymi zmianami równowagi hormonalnej w trakcie cyklu menstruacyjnego lub spowodowane stosowaniem DOUSTNYCH ŚRODKÓW ANTYKONCEPCYJNYCH". Az sie sama do siebie usmiechnelam;) Nie wiem czy to to, nie przytylam po zaczeciu brania tabletek, biore je od ponad 2 lat. Moze ma ktos jeszcze doswiadczenie z tymi tabletkami polecanymi przez kolezanke, niby sklad brzmi wylacznie ziolowo...

Gość parafa
Cześć ;) swoją "diete"(jem wszystko ale do 5) zaczełam 8 listopada z 65,2 kg przy wzroście 170 cm dziś na wadze 63,8 kg. po każdym posiłku kręcę hula hop z masażerem jakies 2minuty w kazda stronę i muszę powiedzieć że efekty juz widać bruch bardziej płaski choć z początku strasznie bolało i do tego siniaki.

parafa też planowałam zakup takiego hula hop tyle że ja nie potrafię kręcić i w życiu się nie nauczę :( a słyszałam właśnie , że dobre są efekty po tym. No u mnie na wadze 72 kg.

Zostało mi 6 tygodni do końca roku. byłabym prze szczęśliwa gdybym na wadzę ujrzała 65 kg ;) to byłby najmilej rozpoczęty rok w moim życiu xDD Trzeba wziąć się w garść ;) Dzisiaj sobie trochę ciężarków popodnosiłam ;d Miłego wieczoru :*

Gość mimi12321
Jakies postepy u siebie widze;) Dzis rano na wadze pokazalo sie 59,3:) Zmykam na sniadanko-jak zwykle jogurt naturalny z ziarnami i otrebami:) Pozdrawiam i milego dnia zycze:)

Hejka. Słyszeliście może o ćwiczeniach 6 weidera ? Ja zamierzam dzisiaj zacząć i do tego 30 min skakanki codziennie;d I zobaczymy czy to da jakieś efekty ;d

Gość parafa
ja chciałabym 60 niekoniecznie do końca roku ale żeby utrzymało się na stałe. 6 weidera ćwiczyłam przez jakieś 2 tygonie, ładnie wyrabia mięśnie niestety nie likwiduje tłuszczyku na brzuchu.