Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Wariatka93

6 z przodu na wadze a może i 5 do końca roku ? :) Zapraszam < 3

Polecane posty

Gość mimi123321
Tez robilam te cwiczonka, rzeczywiscie brzuch staje sie po nich mocniejszy ale niestety nie pozbylam sie tluszczyku...proponuje oprocz tych cwiczeń np. biegac, skakac na skakance, basen, rower - to w polaczeniu powinno dac efekty:)

Heja ;) ja już po tych ćwiczeniach . Nie dość że mnie mięśnie po 1 dniu bolą to jeszcze dzisiaj 2 serie. Myślałam, że nie wyrobie ;d Ale mam nadzieję, że w końcu przyzwyczają się do wysiłku i odpuszczą xD Bo ja się tak łatwo nie poddam ;) Wgl chciałam Was zapytać czy jak się jest na diecie to wskazane jest oddawanie krwi ?

Gość mimi123321
Nie wiem czy można czy nie - ale tak dla wlasnego bezpieczenstwa lepiej nie oslabiac swojego orgaznizmu i z oddaniem krwi poczekac do konca dietki:)

Gość mimi123321
A znacie moze cwiczenia z Ewa Chodakowska? Na youtube sa pokazane niektore cwiczenia itd. Polecam do przejrzenia bo to jest cudowna trenerka-to w jaki sposob mowi naprawde podnosi na duchu:) Dzis zatem cwiczenia z Ewa;)

Gość parafa
myślę że raczej nie powinnaś oddawać krwi, bardzo osłabia organizm przynajmniej mój ;) oglądałam dziś ćwiczenia Ewy Chodakowskiej pokusiłam się nawet o robienie tych na płaski brzuch 2 razy myślałam że ducha wyzionę po nich a mięśnie dały o sobie znać, muszę przyznać że bardzo fajne ćwiczenia ;)

Mi po oddawaniu krwi nic nie jest, więc się waham. Myślę, że będzie dobrze ;) Dzisiaj 3 dzień ćwiczeń ;) mięśnie brzucha dostają po dupie ;d Ale to dobrze ;) Miłego wieczoru ;*

Witam i zabieram się za ćwiczonka ;) dzisiaj 3 serie ;d Tak się najadłam , że aż mi niedobrze ;x

Gość mimi123321
...a a mam zalamanie... Przyjechal do mnie chlopak po ciezkim dniu pracy wiec w pokoju u siebie wylozylam dla niego na talerzyku troche czekolady...zeby sie wzmocnil czyms slodkim...a ten stwierdzil ze mialam przeciez jesc tylko marchew z jablkiem...przykro mi sie zrobilo...

We mnie mój chłopak sam wmusza jedzenie. Uważa, że to całe odchudzanie mnie za bardzo pochłonęło i nawet nie zauważę kiedy będzie to anoreksja. Dzisiaj byłam na zakupach i kupiłam sobie spodnie . Ku mojemu ogromnemu zaskoczeniu moja dupa wcisnęła się w rozmiar M. Moje wszystkie spodnie w szafie są XL albo nawet XXL . Ale nadal czuję się gruba ;x

Gość mimi12321
Chyba tez jestescie fakami picia rozych herbatek. Ja pije zielona i pokrzywe. Regularnie, dziennie po kilka szklanek kazdej. I zauwazylam ze moja cera jest teraz duzo ładniejsza:)) Nie ma zadnych niespodzianek itd:)) Zastanawiam sie czy to zasluga wlasnie tych naparów;)

Gość mimi123321
Dzis rano na wadze bylo rowno 59.00...czyli 1 kg mniej;) Bardzo mnie to cieszy i zabieram sie za nastepna herbatke;)

Gość mimi123321
Moj jadlospis na dzisiaj: 1 szkl. herbaty zielonej 2 szkl. wody mineralnej 1 szkl. herbaty z pokrzywy 1 jogurt z otrebami i lnem 2 ziemniaki w mundurkach z twarogiem poł grejpfruta na kolacje bedzie makrela wedzona z chlebkiem. Juz mnie nie ciagnie do slodkosci. Ujedrnianie...hmm, ja polecam po prostu cwiczenia:) W zadne cudowne kosmetyki jakos nie wierze;)

Gość mimi123321
Wariatko, jak to nie widac roznicy - jest kolosalna:)! Wygladasz przepieknie:)))))) I sliczne masz wloski:) Gratuluje!!!

Gość mimi123321
W takim razie naprawde badz ostrozna - bo latwo minac granice...jak dla mnie to wygladasz na 60 pare kg. Nie zawsze trzeba sie kierowac wylacznie waga - bo mozna miec lekkie albo ciezkie kosci...ja mam lekkie, dlatego waga jest ok ale mam duzy brzuszek;) Jak da mnie wystarzy Ci zdrowe jedzonko i troche sportu zeby utrzymac wage, zadne drakonskie diety;) Masz naprawde bardo ladna i kobieca sylwetke:)

Gość mimi1221
Ja tez takie mam;) Kiedys chlopak mi nawet powiedzial ze w sam raz na to zeby nam dzidziusia urodzic;) Ale taka juz nasza uroda, miednicy sie nie zmieni;) Wazne zeby akceptowac siebie a te wszystkie cwizenia traktowac jako inwestycje w nasze zdrowie:)

Ja dzisiaj krew oddawałam, po raz 2 w życiu. Bałam się jak diabli bo ta dieta i wgl. Ale krew w normie ;) i jakoś poszło ;)) chociaż jak mi igłę wyciągała to mi się w główce zakręciło ;) Idę zaraz po ćwiczyć ;p

Gość rfsvdzhf
Ja schudłam dzięki Yerba Mate ( i chudnę dalej;) ). Polecam szczególnie tą z dodatkiem ziół, fajnie działa na trawienie i dzięki temu brzuszek robi się płaski;) Yerba pomogła mi w walce z kompulsywnym jedzeniem i podjadaniem ;) W zasadzie pozbyłam się obu problemów, jem regularnie, między posiłkami popijam Yerbę, żeby dostarczyć energii, witamin. Super rzecz, Yerba sprawia, że jedzenia już nas tak nie interesuje jak wcześniej ;) No i do tego mnóstwo witamin! To jedyna rzecz, jaką moge polecić jako wspomagacz odchudzania (wszelkie tabletki, diety cud, herbatki i toniki oczyszczające za mną-szkoda kasy). A Yerba jest tania i wydajna ;) Paczka 500g już za 15 zł ;) Jak jeszcze ktoś porzuci kawę na rzecz Yerby, to w zasadzie wyjdzie mu taniej w miesiecznych wydatkach ;) Tu macie odchudzający skład Yerby: http://yerbomaniaczka.blog.pl/