Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość feiohfioej

jak osoba rozwiedziona ma na nowo zorganizowac sobie jakikolwiek zycie towarzysk

Polecane posty

Gość feiohfioej

jestem samotną matką mam 27 lat. pol roku temu sie rozwiodłam. Od poltora roku jestem sama. Jest dobrze, nie narzekam, praca, pomoc rodziny, ale nie mam znajomych, przyjaciol, nie mowiac juz w kims wiecej:( Caly problem polega na tym, ze nie wiem co mam zrobic zeby poprawic swoja sytuacje, jak zjednac sobie znajomych. Nie mam zadnej kolezanki w podobnej sytuacji, otaczaja mnie ludzie mlodzi w podobnym wieku, ale sa oni najczesciej już żonaci, mają swoje rodziny i swoje zycie, albo bawia sie i spedzaja czas wolny ze swoimi znajomymi. moj problem polega na tym, ze nie mam zadnych znajomych - osob ktore chcialyby mnie poznac lepiej, zblizyc sie do mnie, nikt mnie nigdzie nie zaprosi, traktuja mnie jakbym byla naznaczona.. Mysla ze przez swoja sytuacje do nich nie pasuje, jestem kims innym. kolezanki ze szkoly i studiow pozakladaly rodziny i nie maja ochoty odnawiac kontaktu, dawne przyjaciolki tez maja swoich mezow i dzieci i wystarczy im raz na pol roku rozmowa przez tel. A ludzi z ktorymi widuje sie na codzien... tak jak pisalam odnosze wrazenie, ze nie chca wpuscic mnie do swojego zycia. Jak to zmienic, czy problem polega na tym ze to ja sie negatywnie oceniam i czuje gorsza, czy faktycznie tak musi byc. Ale w tym roku nie bylam na zadnym spotkaniu towarzyskim, na zadnej kawie z nikim, imprezie, weselu. :(itp

Gość feiohfioej
no wlasnie, brak odpowiedzi, samo nasuwa rowiazanie- tak musi byc, :(