Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Polecane posty

Gość mam 2 male pieski
ja stresu nie mialam, ale teraz mam.Zaczełam sie strseowac kiedy @ nie przyszla w terminie i zaczeły sie objawy.Teraz nie moge myslec o niczym innym.:-( jesli nie jestem w ciazy to chcialabym zeby jak najszybciej dostac a najlepiej bez takich spozniej, bo wiadomo ze sie nakrecam.

Gość mam 2 male pieski
ja nie wytrzymałam i poszłam dziś zrobić bete . około 15 ma byc wynik. to najdłuższe godziny w moim życiu. Ale przynajmniej nie bede sie łudzic ze test jeszcze nie wykazal i nie bede kupować testów bez opamiętania :-) Optimum to odpuść sobie, nie licz dni płodnych itp. poprostu odstaw antykoncepcje i wczesniej czy poizniej bedziesz miala niespodzianke bez stresu :-) co ty na to?

Gość mam 2 male pieski
niestety brak ciąży :-(

Gość kobitka 27
W mikołajki byłam u lekarza,po raz pierwszy widziałam i słyszałam moją fasolkę-serduszko już bije :) kolejna wizyta 3 stycznia,już nie mogę się doczekać a najbardziej czekam na dzień w którym poznam płeć-oby dziewczyneczka :)

No fajnie by było jakbym się wszystkim udało. Kobitka gratuluje! :) Jak się tam kobietki czujecie?

Cześć dziewczyny! przeczytałam sobie cały Wasz topik i powiem tak: trzymam kciuki z całej siły aby Wam sie udało! jak zaczęłyście topik byłam razem z Wami, bowiem 24 listopada dostałam okres o 6 dni wcześniej, krótszy i w ogóle i też miałam z nim mnóstwo niewiadomych.. niemniej jednak we wrześniu tego roku poroniłam w 6 tc :( powiedziałam sobie, ze tak miało być, że na pewno płód był z wadami i nie dałby rady sobie na naszym świecie... może to okrutne, ale co mi pozostało? mam już córeczkę, w maju skończy 4 latka i od dawna pragnęłam dzidziusia i... niemniej jednak, po tym co przeszłam, nie poddałam się i walczyliśmy od samego początku.. w listopadzie poddałam się i powiedziałam sobie żadnych starań niech mój maż sam decyduje kiedy jest czas na sex. i z takim podejściem, 3 dni przed @ zobaczyłam 2 kreski. ta druga taki cień cienia... potem po 3 dniach BETA HCG- 247:) także dziewczyny- poddajcie się temu co ma być. nic na siłę. nie chcę abyście pomyślały że się wymądrzam, bo wiem przez co przechodzicie.. oj wiem:) i dlatego trzymam kciuki i pamiętajcie- nic na siłę- wtedy nie wychodzi :( Pozdrawiam Was mocno!

Gość Optmum92
Berisha masz racje nigdy nic na siłe :)

U mnie chyba nic zx tego... robiłam test i negatywny... Ale jest jeszcze szansa bo robiłam 3 dni przed @

ja znow mialam bole takie jak poprzednio wiec chyba owulacje mialam wczoraj lub dzisiaj bo jeszcze mnie boli, no ale z mezem kochalam sie 27 grudnia a owulacja teraz wiec nie wiem czy jest szansa:(

A znowu go nie ma? Ja robiłam dzisiaj test i wyszła druga bardzo bladziutka kreska... Jutro jest termin @, zobaczymy.. Narazie się nie ciesze... Ale jest mi tak niedobrze od kilku dni, że masakra...

koliberek a tak w ogole to mialam ci pisac ze jest szansa bo plemniki w dobrych warunkach wytrzymuja nawet tydzien :) ja powtorzylam dzisiaj test i pozytywny nadal blada druga kreska ale juz wyrazniejsza... dzisiaj minal termin @ teraz tykko zapisac sie do lekarza i cekac :) trzymam kciuki za ciebie

koliberek a tak w ogole to mialam ci pisac ze jest szansa bo plemniki w dobrych warunkach wytrzymuja nawet tydzien :) ja powtorzylam dzisiaj test i pozytywny nadal blada druga kreska ale juz wyrazniejsza... dzisiaj minal termin @ teraz tykko zapisac sie do lekarza i cekac :) trzymam kciuki za ciebie

no to gratuluje drugiej kreseczki:) a mi sie znow cykl wydluzyl i czekam:) ale musze byc dobrej mysli, powinnam okres dostac 13 stycznia, tyle czekania jeszcze

łołoło!!! Optimum92 moje gratulacje!!!!! Koliberek- trzymam nadal kciuki :) a nóż widelec się udało :) ja jutro idę na USG i się stresuję co zobaczę, bo to dość wcześnie ale potem był termin za 2 tygodnie wiec cóż zrobić? :) miałam iść wg gima 5 a idę 3.. co myślicie dziewczynki?

berisha teraz idziesz dopiero pierwszy raz do ginekologa? mnie wizyta czeka juz za tydz w srode mam nadzieje ze cos juz bedzie widac na usg... i ze w ogole powie ze jestem w ciay :) koliberek a moze juz zaszlas bo ja tez myslalam ze mam dopiero co owulacje a to ciaza...

ja to w sumie bylam mysli ze nie zaszlam... ale swietny mam poczatek kaszel, rozwolnienie grrr :( i jeszcze mnie muli...

okres powinnam dostac w niedziele, brzuch mnie pobolewa jak przed okresem, kilka razy mnie zemdlilo ale to raczej nic pewnego bo zadnych innych objawów nie mam, test zrobie w poniedzialek rano

okres powinnam dostac w niedziele, narazie pobolewa mnie brzuch jak przed okresem, moze kilka razy mnie zemdlilo ale to nic pewnego bo zadnych innych objawow nie mam. test zrobie w poniedzialek rano