Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Babka_z_klasą

Czego mężczyśni oczekują od kochanki

Polecane posty

z ta fascynacją radze uwazac:P mozna sie niezle psychicznie poturbowac:classic_cool:

Tak, zbyt mocno do tego przykujesz swoją uwagę, później niech któreś z kochanków zakocha, i wynikają konflikty. Wydaje mi się, że jak już ktoś takie coś planuję to musi miec to na uwadze, że ktoraś ze stron się bardziej zadłuży.

fetyszysta nikt chyba pozyczki nie weźmie :P chyba że myslisz o zadużeniu?:D

ja sobie w ogóle nie mogę wyobrazić "planowania" zostania kochanką bądź kochankiem...

fetyszysta22, no, co TY? Żadnego zakochiwania się. Skopiuje swój post z wczoraj I Między kochankami powinna być jedynie fascynacja, pożądanie, zauroczenie kochankiem, przyjemnie spędzony czas i upojny seks

Gość nikola**
Do Dżoneya ja tez zawsze tak myslałam

Dżoneya ja sobie w ogóle nie mogę wyobrazić "planowania" zostania kochanką bądź kochankiem... I Musisz uruchomić wyobraźnie :P

nie nic z tego albo się stanie co ma być albo nie... nie potrafiłabym patrzeć na gościa i : - za 2 dni poznam jego imię - za 7 dni go poderwę - za 10 dni prześpię się z nim Jestem chyba impulsywna, więc jeśli miałoby się zdarzyć to nieoczekiwanie i na pewno nie zaplanowanie :) Tak mi się wydaje.

Gość nikola**
większosć z nas nie planowała

Gość nikola**
no ja na pewno nie

antracyt wyobraźnię mam :) nikola** ja nie piszę o sytuacji że to się stało, tylko że nie umawiałabym się np. na czwartek że się z kimś prześpię... rozumiesz? To napisz jak to było z tobą.

Gość nikola**
"nie umawiałabym się np. na czwartek że się z kimś prześpię... rozumiesz?" -ale tak wszyscy "robią" A u mnie? no cóż pracowalismy razem a potem to juz wiadomo

Nie umawiałaś sie? To w jaki sposób wytłumaczysz rodzinie, ze kiedyś po prostu Cie nie będzie w domu? Z kochankiem musiałam sie umawiać na konkretny zień igodzinę. Jak dochodzi już do konkretów (jesteśmy dorośli, wiemy o co chodzi w takich sytuacjach) to trzeba mieć jakieś zaplecze i planować, niestety, nawet jeśli to ma byc środa, godz. 9 - 12. Samo życie...

Mówimy o alibi ;-) Niestety mając rodzinę w grę wchodzą jedynie poranki, ewnetualnie godziny przedpołudniowe. Ale to też kręci ;-)

Babko to rozumiem, że mając rodzinę trzeba kombinować :) Ale sam fakt planowania że zostanę kochanką, że będę go miała - o to mi chodzi. U Nicoli - jak napisała pracowali razem i tak wyszło - czyli nie planowała :)

Gość nikola**
A alibi ? to moze byc kawa czy zakupy z przyjaciółką oczywiscie po pracy

Też nie planowałam... Alibi moze takie być ale niech no mężowi przydzie do głowy zrobić Ci niespodziankę i podjechać do tej koleżanki po Ciebie, albo do tej kawiarni? I co?

Gość nikola**
Nie ma takiej opcji, bo to duze miasto knajpek mnóstwo, a adresu kolezanki tez nie zna. A po tylu latach (4) doszłam juz do perfekcji w wymyslaniu alibi

Dżoneya Ale sam fakt planowania że zostanę kochanką, że będę go miała - o to mi chodzi. U Nicoli - jak napisała pracowali razem i tak wyszło - czyli nie planowała I Eeee tam, po co planować. Ludzie poznają się na parkingu, na przystanku, w galerii handlowej itd. Wpadają sobie w oko. Od tego wszystko sie zaczyna. To chyba naturalne ;)

Tak, naturalne najlepsze. Od razu widzisz z kim masz do czynienia, bo nie ukrywajmy, chodzi tutaj przede wszystkim o wygląd zewnętrzny. Poza tym nie od razu idzie się do łóżka, rozmowy na początku też bywają i wtedy ewentualnie można podziękować ;-) albo zmyć sie "po angielsku" :-)

Wiesz, jak ktoś wygląda ale głupio gada to mimo wszystko szkoda czasu. Jakieś wymagania trzeba mieć mimo wszystko :-) Tak myślę.

Babka_z_klasą Tak, naturalne najlepsze. Od razu widzisz z kim masz do czynienia, bo nie ukrywajmy, chodzi tutaj przede wszystkim o wygląd zewnętrzny. I Nie chodzi tylko w wygląd zewnętrzny. To jest jak z pudełkiem czekoladek. Jest ładne, kolorowe opakowanie, ale nie wiemy, czy czekoladki spełnią nasze oczekiwania smakowe.