Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość yoohoo

PIĘKNA PIOSENKA! czy pasuje na pierwszy taniec?czy smętna?

Polecane posty

a na poczatku ytez nie wiedzielismy jaka wybrac ale bedzie ta odrazu nam sie spodobala ale teraz mamy problem bo nie wiemy jak wybrac na podziekowania dla rodzicow . Nie chcemy zyby byla smutna i zeby sie nam rodzice rozplakali tym bardziej i ja ha

Gość TOPKA
yoohoo wybieraj petera jesli ci sie tak podoba ale serio jest za nudna....piekna ale nudna.goscie zasną.... ale sie zajma "talerzem"-zakladajac ze nie beda wam robic "koleczka" albo przy tym wlasnie koleczku tez beda miec znudzone miny....ale Twoj wybor:)

Gość TOPKA
dla rodzicow oprocz "cudownych rodzicow mam" jest Bernadeta Kowalska - "moi kochani rodzice" ale znam ladniejsza tylko nie umiem tytulu sobie porzypomniec. jak znajde napisze:)

Gość yoohoo
TOPKA ŚLiczna piosenka dla rodziców!!!! Chyba ją wybiore,piękne słowa i fajna taka skoczna! Dzięki Fajna jesteś TOPKA ;)

Gość TOPKA
dzieki :) ale znam jeszcze jedna tylko z achiny nie moge sobie przypomniec .powodoznka!!!:P

Gość yoohoo
jest ktoś tam????

Gość vin80
Smutne. Jak ślub dla faceta. Smutny początek smutnego końca życia.

Gość Ruda z Wyboru :)
piosenka jest dla Was a nie dla gości. piękna jest, piękny tekst. Jakby nie to że ja chcę walca wiedeńskiego łamanego z angielskim (medley) to bym wzięła. A to jakby orkiestra Wam zagrała leciusieńsko zmodyfikowane to możecie rumbę zatańczyć.

Gość vin80
Pisałem o tej pierwszej, bo ta RHplus czy coś to dodatkowo totalna wieś.

piosenka RHPlus wh mnie brzydka jest i nie pasuje na 1 taniec ale jak mówię, zależy co kto lubi :)

albo np. Everything I do?

Gość yoohoo
dzięki za cenne opinie,na pewno wezmę je pod uwage:) pzdr

Gość hhknukklll
Peter Gabriel jest swietny! NIe bardzo rozumiem czemu nuda... Jak to bedzie pierwszy taniec to chyba nikt sie nie spodziewa Jennifer Lopez- to logiczne ze bedzie raczej romantycznie i spokojnie a "The book of love" sie idealnie w to wpisuje. powodzenia :)

Gość hhknukklll
Peter Gabriel jest swietny! NIe bardzo rozumiem czemu nuda... Jak to bedzie pierwszy taniec to chyba nikt sie nie spodziewa Jennifer Lopez- to logiczne ze bedzie raczej romantycznie i spokojnie a "The book of love" sie idealnie w to wpisuje. powodzenia :)

Gość yoohoo
hhknukklll tylko ty mnie rozumiesz hehe:)

Gość hhknukklll
ciesze sie ze moglam pomoc :)

autorko, ale to ma Wam się podobać, nie gościom :) ostatnio gdzieś na jakimś weselu jakaś parka sobie to wzięła na pierwszy taniec, ślicznie wyszło. moim zdaniem piękna

Gość Anginka 28
najważniejsze, żebyście wy byli zadowoleni :) to w końcu wasz dzień :)

Gość PANI A.
wybacz ale masakra ! takie tanie dicho...jak za 5-10 lat puscicie swoim dzieciom plyte z wesela to sie spalicie ze wstydu...mowie serio bez zlosliwosci! ladna piosenke ma Eleni - Tylko w Twoich dloniach (jestem jak melodia....) :) wybierz cos z klasa bo film z wesela to pamiatka na cale zycie. takie moje zdanie. mysle ze ci wszyscy co wybierali piosenki w stylu FARBA - chce tu zostac itp juz dzis zaluja, bo za 5 lat nikt tych marnych pioseneczek nie bedzie pamietal.... pozdrawiam