Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

marzyciel6969

O czym marzą mężatki.?

Polecane posty

jak czytam to marzenia nie są wygórowane - miłe słowo, czuły dotyk i ostre .....wiecie co :P i i gwarancja sukcesu .....

Missima :classic_cool: rozumiem że uznajesz sie za bożyszcze kochanek?:D

Jedna drapiezna kocicia i by wam tych panów podebrała...a jak by sie potem okazało że zadnego nie chce to byłoby wycie do ksiezyca:D:D:D:D

Gość ojjjj jka mi dobrze....
...wiec do wieczora masz czas wolny :-)

nie nadaje sie to do publikacji ,tymbardziej publicznej ;) kiedys ja do niego zadzwonilam i zaczelam nawijac ze jaka ja chetna ,goraca, spragniona jego ciala ...a jemu sie wlaczylo na glosno-mowiacy ! A byl z szefem ,a ten mu kazal szybko do domu jechac bo zona nie moze czekac....

nie trzeba bylo mu dwa razy powtarzac,wsiadl w samochod i oj dzialo sie , blondi u Ciebie tez owulacja ,ja zawsze mam ogromne checi na seks w te dni... Gorzej przed okresem ... Ale dzis to owulacja i kilkudniowy brak mezczyzny w domu;)

U mnie owulacja + niedosyt wczoraj :) i dziś chodzę jak zombi - nic do mnie nie dociera, po dwa razy liczę to samo :O

Żona - - a zastanawiałaś się nad krążkiem NUVARING (antykoncepcja). Ja stosowałam kiedyś i zastanawiam się czy nie wrócić. Działa miejscowo więc jest bezpieczniejszy i co najważniejsze - nie obniża libido :) Zawsze to już mniej stresów ;)

Ania zastanawialam sie ... Mam wizyte u dobrego ginokologa , zrobie badania i wtedy zadecyduje co byloby najlepsze ,wchodza wzgledy zdrowotne ,a i woda zatrzymuje mi sie w organizmie... Ostatnio jak bylam na USG to niby jajeczkuje inny lekarz twierdzi ze nie mam szans na zajscie w ciazy..

:D no wczoraj już nie miałam serca mu powiedzieć, bo faktycznie zmachany wrócił. U mnie też względy zdrowotne - nie mogę brać pigułek. A stosunek przerywany jakoś mnie nie bawi-nie mówiąc o tym, że to żadne zabezpieczenie (chociaż już tyle lat skuteczny - ryzyko zawsze jest).

mi przy przerywanym tyle lat udalo sie uniknac ciazy ,az lekarz zadecydowal za mnie i :D maly gagatek sie urodzil;) musze biec na poczte ,ech nie chce mi sie, pozniej juz nie zajrze . Moze jakas bielizne kupie na dzisiejszy wieczor ... Jak bede miala czas to zaszaleje ;) zycze Mega orgazmu ;) 🖐️

Gość Ziel_ona.
Marzy mi sie sex z mezem:D

Gość mezatka zaawansowana
Marza o swietym spokoju :D