Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

marzyciel6969

O czym marzą mężatki.?

Polecane posty

Zazwyczaj bywa tak, że trzeba wybrać albo trzymanie się za rączki i spacer na spotkaniu albo dziki lub też celebracyjny sex bo na wszystko nie starcza czasu a szkoda.

Marudzicie jak zwykle :P wszystko się da tylko trzeba chcieć i mieć z kim :)

Gość tak odpowiem
o seksie! i co?

perwersyjna jolka ,dokładnie w tym cały problem ,mieć przyjaciółkę do perwersyjnych zabaw i dogadzać jej gdy tylko tego zapragnie,!!

Gość Dzoneya
hejloł :D dawno mnie nie było więc pozdrawiam miło :) a tak w ogóle marzyciel czy ty masz parcie na mężatki ? czy temat to czysta ciekawość ;)

Dzoneya. hihihi..... ładnie to ujęłaś ,to fakt mam parcie i pociągają mnie mężatki ,a to dlatego że są z kochankiem pójść na całość i wyznać mu swoje najskrytsze pragnienia które ukrywają przed mężem.

Gość jak to dobrze ze nie
mam juz meza , a swojemu obecnemu tez moge wszystko wyznac , ba zrobic nawet i kochanka nie jestem :)

to witaj w klubie , nawet nie mam sił i czasu na poszukiwania :( zresztą ja na baśniach wychowana jestem to mi się chyba w dzisiejszych czasach nic nie trafi :D

No to nie wiem, Ja też sie nie pisze, Robiłem różne rzeczy w życiu ale klubu nie zakładałem wiec nie potrafe