Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

marzyciel6969

O czym marzą mężatki.?

Polecane posty

Gość mezatka po 30
Marzyciel-kiedyś myślałam dlaczego tak jest ,że mają wszystko chcemy czegos innego...w moim przypadku to chyba chodzi o fakt iż mąż to mój jedyny kochanek-próbowałam to jakoś uciszyc w sobie ale co rusz myślę jak gdzie mogloby byc z kims innym;)

Gość Zocha.
Ja zaczynam marzyć o młodym kochanku;) jak byłam młodsza to zawsze podobali mi się dojrzali mężczyźni ,a teraz jest odwrotnie.....czyżbym się starzała :P

Gość mezatka po 30
Polska nie jest biedna spójrz na ulice na samochody na galerie w sklepach ile tam ludzi :) Polska to bogaty kraj dla tych co coś robia z życiem a nie czekaja az im z nieba spadnie;) Wyrabiam się nie zasiadam jesli mam kupe roboty tutaj;)Mysle racjonalnie i tak rozkładam swój czas w pracy ;)

Gość mezatka po 30
Dżoneya - to mnie przeraza a w jednej chwili podnieca ...wlasnie ta innosc...tylko co z sumieniem ;)

Gość elizaaaa
żeby nie było ja siedze w domu z 2 mc dzidziusiem Tomaszkiem

Mezatka po 30 dlatego kazdy kto tu jest pewno tego wlasnie szuka. ciekawosc nas pcha do przodu i chcemy sprobiwac tego innego

Gość mezatka po 30
Eliza gratuluje dzieciatka:) Tak ciekawosc to cecha nad ktora ciezko jest zapanowac;)...tylko czy jesli sprobuje innosci nie bede chciala innnej innosci?...czy zaspokoi ta jedna przygoda moja dusze i cialo ;)?...takie pytania klebia sie w mojej glowie jak o tym mysle:D

Mężatka po 30 No tak ,ale co się odwlecze to nie uciecze. Ja dopiero po 12 latach małżeństwa zrobiłem to z inną kobietą

Gość mezatka po 30
Ech ...mowia woz albo przewoz:Dcos trzeba bedzie z tym poczac ... w koncu marzenia powinno sie spelniac;)

no z sumieniem nie ma żartów, ale póki nic nie robisz - śpisz spokojnie, od samej rozmowy przecież nic się nie stanie :P elizoooo tak moralizujesz swoje 2 miesięczne dziecko że na ero siedzisz?! i nas pouczać chciałaś??!!

Gość mezatka po 30
Marzycielu ja po 13 i ciezko mi zrobic krok w przod aczkolwiek w uwodzeniu jak nazwala moja znajoma"na sucho"jestem niezla:D

Gość elizaaaa
Do Dżoneya alez ja nie chciałam pouczac tylko stwierdziłam ze u mnie w pracy? na kafe? a dzidzius smaczniuchno spi aniołek:)

Gość mezatka po 30
Mundurowy niby natiuralne a ludzie przezywaja bez zdrady az 50 lat wspolnie:D...cos jednak z nami nie hallo:)hihihi

Gość mezatka po 30
No wlasnie problemem jest to,ze ja chyba za wierna jestem ...moze to strach -co potem?a jak mi sie spodoba ?....poki co marze w wirtualnym swiecie

elizaaaa no bo trzeba pracowac a nie na kafe siedzieć ? I Podobno właśnie przez kafe jest takie niskie to nasze PKB :D

Gość elizaaaa
no własnie Oni w pracy na kafe siedzą i nie pracują ? jak to tak?

Gość mezatka po 30
bedziemy czesciej na kaffe a mniej w pracy?:D...ponoc wolnego duzo czeka:D

Gość elizaaaa
ja pracuje w firmie zagranicznej (teraz urlop macierzyński) a tam jest to(kafe) po prostu nie możliwe

Gość elizaaaa
ooo co to to nie:) po urlopie wracam tam:)