Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość msdiorcherie1221

Mam 28 lat i nie znajde juz faceta bo

Polecane posty

Gość radoslaw24.,2
"Jak jeszcze nie jest się super towarzyskim i rozrywkowym to jest problem" No wlasnie ja mam ten sam problem. Mam 24 lata i tez trudno mi kogos poznac. Do teho zyje w tak hermetycznym srodowisku ze naprawde nie mam gdzie poznac zadnej dziewczyny

Gość Jaaaaaa27777777
Autorko piszesz tak, jakbyś miała co najmniej 70 lat i wokół Ciebie brakowałoby mężczyzn. Ja mam 26 lat i nie uważam, że na cokolwiek jest za późno, tyle, że ja już raczej nie chce.

Gość msdiorcherie1221
No wlasnie, mnie sie nie chce juz latac po klubach albo odstawiac desperacji samotnie siedzac przy barze w pubie codziennie po pracy. Pozostaly portale randkowe ;/ Nie dziwcie sie, ale nie wykazuje wielkiego entuzjazmu do pisania z obcymi ludzmi i udawania zainteresowania ich zyciem, byle tylko dac szanse sobie i jak najwiekszej liczbie facetow.

Gość ja mam 27 i też już
i takie osoby chyba najczęściej mają problem z poznaniem kogoś, chociaż ogólnie są ciekawe i wartościowe. Kiedyś usłyszałam że jak się nie pozna odpowiedniego faceta na studiach to już w ogóle się go nie pozna. I chyba coraz bardziej w to wierze

Gość msdiorcherie1221
Tez slyszalam taka teze i wierze w nia raczej. Najgorsze w tym wszystkim jest jeszcze to, ze przyjaciele i znajomi sie wykruszaja, bo kazdy zajmuje sie swoja 'polowka', a ludzie w pracy na roznego typu imprezach patrza jak na niedorozwoja.

Gość dzejdzej
kurwa to nie jest tak naprawde Ja mozna powiedziec ze jestem super towarzystki 2 razy w tyg balety dyskoteczki imprezy nigdy nie mam problemy czy moge gdzies isc , tylko z kim tym razem ide W dodatku jestem wysoki , przystojny , jezdze scigaczem , dobrze bzykam , i cos tam zarabiam I myslicie ze mi tak jest o łatwo np poznac kogos ? nei do konca , fajne laski zajete , zostaly same pasztety w moim wieku Te mlodsze pojebane ,A mimo tego ze cos tam soba repreznetuje tez celuje w osoby ktore cos soba reprezentuja I wcale to nie jest tak hop siup jakby moglo sie zdawac

Gość radoslaw24.,2
ja mam 27 skad jestes ?

Gość ja mam 27 i też już
też to niestety na co dzień widzę, jak już ktoś znajdzie partnera to woli czas wolny z nim spędzać niż z samotnymi znajomymi gdzieś wychodzić.Ale najgorsze są chyb takie próby swatania, koleżanka mówi przyjdz na impreze, będą fajni faceci a na miejscu okazuje się że są tylko pary i sporo kobiet w takiej samej sytuacji, które liczyły ze kogoś poznają.A jak widzą że nic z tego to po godzinie wychodzą

Gość Architekt11
fffgfggfghhggh Masz wiel jadu w sobie. Chyba ktos Cie musial skrzywdzic. Przykro mi z tego powodu. A nie przyszlo Ci do glowy , ze to facet moze bardzo kochac swoja kobiete a ona po prostu odeszla bez slowa z niejasnego dla niego powodu? Niestety uswiadomie Ci ,z e nie wszytkie jestescie wierne i idealne jak wam sie wydaje. Sporo z was to zwykle kurwy i klamliwe suki. Potraficei sie doskonale kamuflowac w waszych zamiarach. Dlatego ja tez szukam wartosciowej, wiernej, czulej, kochajacej i szczerej kobiety z ktora stworze szczesliwy zwiazek. Ale na razie trafiam na szkoda gadac. 1 moj zwiazek to byly studenckie czasy, i pierwsza milosc, ciekawosci itd. Drugie zwiazek wydawalo mi sie , ze to jest wlasnie to, ale wyszlo inaczej i nie z mojej winy. Wiec zmien swoje zdanie. Pozatym pytam sie jak nazwiesz kobiete taka kobiete ktora dawala ciala przez kila lat dla faceta ktorego nie kochala i wyciagala od niego kase np ?

Gość ja mam 27 i też już
radoslaw24.,2 - z zach. Polski